Шансовете на 50 годишните

• 38 043
  • 805
  •   1
Отговори
# 375
А всъщност никой, който не дава шанс на Дамата и Майстора, не го прави заради външния й вид. Но тъпо и упорито защитниците на правото50годишнитедаживеят, насочват темата към килограми и ръст.

Касита, единственото, което знаем за тази жена, са ръста и килограмите й. Нищо повече. Тук се обсъжда представата на Шанталчето за тази жена, не каква реално е тя. Единствените факти, с които разполагаме, са килограмите и ръстта й. За това и обсъждаме тях. Останалото е субективното възприятие на (кой знае защо) разказващия за тази жена.

Представата, че мъдростта изключва трепетите ме изпълва с недоумение.

Аз не обсъждам видът на жената, нито възрастта й като основен фактор, а по-скоро това че, тя е неомъжена, а се стреми към връзка с мъж, който първо е женен, второ дори не й е дал сериозен повод да смята, че между тях може да има нещо, дори и просто секс.

# 376
Не мога да разбера какво във всяка тема нищите красотата на шанталче, при положение, че тя е пускала снимки не един и два пъти.

# 377
във всяка тема нищите красотата на шанталче

Аз пък останах с впечатлението, че темата е за простотията на шанталче, но явно съм се объркала и ще прокараме скоро закон, че на всяка жена*, която е на повече години или килограми, сексът е забранен.

*Задължително трябва да е женомразки ъгълът, защото не си спомням някой татко да е публикувал погнусена тема как мъж на 90 кила и 50 години въобще можел да си мисли за секс, и то с по-млади индивиди.

# 378
и докато ние тук си скубем виртуално косите и изпадаме в недоумения, народът в реалитито  я кара с идеята  -  всичко живо под ножа  Twisted Evil.

без оглед на пол и възрастови групи - всичко се надупи.

# 379
  • Kопенхаген
Алиса , те мъжете са по възвишени и сложно устроени от жените, така че подобни слабости като плюене по себеподобни не са им познати.

И крайно време е да се появи Онзи Мъж и да тропне с юмрук по масата за да сложи край на този фарс  Stop

# 380
Честно казано, мисля, че на твоята позната изобщо не й дреме какво мислиш за 50-годишния й дебел задник.

buttinsky , няма никаква позната , не се ядосвай , че толкова може да съчини ,
темите за едната позната преди бяха в ДиС , но се премести тук , че повече кълве явно .

# 381
  • София
Много народ сме и всеки погледна от свой ъгъл темата....
Няма лошо в това - даже изскочиха доста идеи, които жената ако приложи, ако има желание да го направи, Майсторът и е вързан в кърпа. Laughing
1. Наистина килограмите са много, за да породиш вълнение у мъж, който не те познава като човек / освен ако жената не е със заболяване, но за това едва ли ще и съчувстват, за съжаление..../
2. Срамът и неудобството, както и мълчаливото чакане до телефона не помагат....
3. Здравият разум, че човекът няма да се разведе и да си зареже децата, за да хукне по жени може също да помогне....както и съзнанието, че да се омъжиш е възможно най-голямата тъпотия Mr. Green
4. Да не разказва трепетите си на приятели и познати, за да не я нищят в нета....
5. От тези нейни любовни вълнения може и нищо да не излезе, но пък може да доведат до това, жената да си обърне повече внимание ей така, за кеф.....

Пожелавам и ако не е този Майстор да е друг - баш майстор, който ще има шанса да опознае самата нея, а не просто за кратко да поогледа вида и....!!! Grinning

# 382
  • София

Винаги съм смятала, че оплюването на себеподобни / жена- жена / по физически дадености граничи меко казано с духовна ограниченост.

А признак на какво е, когато темата е за жена, която фантазира да говорим за нейните килограми и най- вече да настояват да говорят за това онези, които се потрисат от подобни разговори?

Бoяна, сега разбирам какво означава, когато ръката изпреварва мисълта.  Grinning Но ще се опитам да ти отговоря, въпреки че ми е трудно да хвана нишката на интимната ти мисъл.

Това, че въпросната жена е дебела бивша красавица не може да бъде причина, да не се  влюбва.

Тя така е живяла цял живот в мечти и фантазии, показателно за това е и самотното и съжителство, което пък не значи, че трябва да бъде изправена на позорния стълб и да бъде убита с камъни.

Че кой иска да я убие с камъни? на каквато и възраст да беше, както и да изглеждаше нейното е само фантазия и не само няма шанс след два месеца тишина майстора да цъфне на вратата и с букет цветя, но и вероятно тя не търси този шанс, а се чувства щастлива във фантазията и споделянето и. Шанс може да има там, където се търси шанс за нещо реално, а на тази жена шанса и е реализиран, според мен. Пак повтарям, нищо общо с възраст и килограми.

ПП Много се радвам на тази тема на Шанталчето, защото се вижда кой за какво се хваща в една проста история. като в съдържанието се споменават възраст и килограми това не означава, че те са важни, вижда се за кои от коментиращите това е драматичен проблем и за кои не. Има много такива упражнения в центровете за оценка на екипи, с подобни прости условия и се разкриват същите неща, които мнозина разкриха за себе си тук.

# 383
А шансовете на една такава дама на 81г какви са?

# 384
  • Kопенхаген
Бoяна ,  добре е когато се обръщаш към събеседник да го назоваваш с името му. Според етикета и стандарта на държание в обществото, това е задължително.

От самолет се вижда, че с теб говорим и пишем за едно и също нещо, но с думи различни. Никога не съм критикувала визията на героинята, напротив дори написах, че това не е пречка да бъде влюбена и да мечтае.

Други тук изказаха мнения, че застаряващи 90кг глигани нямат шанс в любовта и секса. Можеш тях да шибаш с вербалния си камшик, а не мен.

Както вече казах и написах, аз съм над тези неща така че успешно ще премина въпросните тестове.

Бенджолина , коя е въпросната бабетка изглежда зашеметяващо  Grinning

# 385
Мадам, Carmen Dell'Orefice се казва и е най-стария работещ модел в света. Много е красива.

https://www.facebook.com/Carmen.Dell.Orefice

# 386
  • Kопенхаген
Мадам, Carmen Dell'Orefice се казва и е най-стария работещ модел в света. Много е красива.

https://www.facebook.com/Carmen.Dell.Orefice

Бенджолина, верно е така, свалям и капела  Grinning Ще разгледам страницата и във фейса.

# 387
Желанията,мечтите,стремежите и истински жадуваните неща произлизат от душата на човек.
А в нея няма нито логика,нито закони,нито морали,нито години - има само чувства и вълнения.
Грешката на горката жена е ,че е споделила. И то с грешен човек. Това е .

# 388
Вижте за всеки влак си има пътници,както е казал народа.
Моя позната на 50+г.и100+кг. вчера се върна от екскурзия в Гърция.Там един продавач директно й казал:"Желая те.Искам да видя твоето тяло"
И въпреки ,че тя нищо не му е показала,тази случка я кара някакси вече 2дни само да се усмихва...
А вас кога за последно някое майсторче ви е опипало?Просто някои ги е яд,че ... Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 13:36 от Rumi345

# 389
Да му мисли майсторът, който си позволи да ме опипа.  Stop
И оправи това вище, моля те.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт