Шансовете на 50 годишните

• 38 043
  • 805
  •   1
Отговори
# 360
  • Kопенхаген
Любви все возрасты покорны.

Абе, някой виждал ли е в реалититу Шанталчето що за скрочуба е, прави ли й са краката, кокалести и ли са коленцата, редка ли й е косицата? Защо тя не може да мечтае да я ковне майстор?
Абе откъде се взеха тия съфорумки, дето се мъчат да изпъкнат, използвайки за  фон чужди кила и години?
По-рано нямаше такива. После си мислех, че идват в Клюто от КМ, ама не - там мамите открито си казват - помощ, упорити брадавици, мазна кожа и т.н.

Да влезне Ивонска и да доразвие тезата на Вълчо  Grinning

Винаги съм смятала, че оплюването на себеподобни / жена- жена / по физически дадености граничи меко казано с духовна ограниченост.

Аааа, ама ще ви заключа ако продължавате така. Laughing
Някой по темата още има ли да се изкаже или да минавам към следващата? Grinning

$hantalche, не се изнасяй по терлици  Grinning

# 361
  • Бургас
Аз в предишното си включване умишлено подминах кг, защото не мисля, че за една жена след 45 е същото като при 20,30-годишна. Ако дамата от разказа на Шанталче, е висока - едни 90 кг първо не са чак толкова много и второ - най-вероятно благодарение на повечето килца лицето е по-опънато, пълно и съответно няма толкова бръчки. Така, че ако жената няма здравословни проблеми вследствие кг, може би дори е по-добре, че е по-пълна - за кожата специално. По-добре отколкото някое изпито лице, осеяно с бръчки - то точно такова ще стане, ако жената сега реши зорлем да слабее.
Освен това наблюдавам, че не чертите, кг и т.н. са това, което привлича хората у един човек. Обикновено е просто харизма, самоувереност, позитивизъм в излъчването, самочувствие и добри комуникативни умения. И най-голямата красавица да е, ако това и куца... Редовно виждам двойки от пълничко и обикновено в лице момиче и хубаво атлетично момче. Явно мъжете не обичат само с очите, а и все пак колкото очи - толкова погледи.  Peace

# 362
  • София

Винаги съм смятала, че оплюването на себеподобни / жена- жена / по физически дадености граничи меко казано с духовна ограниченост.

А признак на какво е, когато темата е за жена, която фантазира да говорим за нейните килограми и най- вече да настояват да говорят за това онези, които се потрисат от подобни разговори?

# 363
Добре де,само аз ли усетих,че проблема не  е толкова във възраста и кг,а по-скоро в инфантилното мислене на госпожата и нереалните й фантазии,породени от него?!Доколкото схванах Шанталчето не се възмущава чак толкова от вида и кг,а от детинските мечти на дамата.Очаква се на 50г.малко от малко да си помъдрял и да можеш да схващаш определени ситуации,сигнали и намеци.Въпросният майстор може и да я е поухажвал малко,ей така, да му минава весело времето,може и хващането за ханша да е било преднамерено и закачливо,но жената,със всичките си 50г.би трябвало да е наясно,че това нищо не означава и че развитие не може да има.Та той ако е искал,щял е да я опъне на място,нали?Та както казах по-горе,драмата не е нито в кг,нито във възраста,а в глупавите надежди и нереалните очаквания.Така ли е,или греша? Grinning

# 364
Мадам, Мадам, какви търлъци... Кожени високи ботуши, кубинки или балетни обувки да  обуя, все едно и също ще се пее.   Tired Wink
На Вълчан ...какво да отговоря, нямам такъв емотикон, нито съответния набор от жаргон...

# 365
Ако дамата от разказа на Шанталче, е висока - едни 90 кг първо не са чак толкова много и второ - най-вероятно благодарение на повечето килца лицето е по-опънато, пълно и съответно няма толкова бръчки. Така, че ако жената няма здравословни проблеми вследствие кг, може би дори е по-добре, че е по-пълна - за кожата специално.

Около 160 висока, 90 кг бе жената.
Мисля, че по каквито и да е критерии, това си е свръх тегло и ще е по скоро изключение, ако няма никакви здравословни проблеми на 50 години с тези килограми.

# 366
  • Kопенхаген

А признак на какво е, когато темата е за жена, която фантазира да говорим за нейните килограми и най- вече да настояват да говорят за това онези, които се потрисат от подобни разговори?

Бoяна, сега разбирам какво означава, когато ръката изпреварва мисълта.  Grinning Но ще се опитам да ти отговоря, въпреки че ми е трудно да хвана нишката на интимната ти мисъл.

Това, че въпросната жена е дебела бивша красавица не може да бъде причина, да не се  влюбва.

Тя така е живяла цял живот в мечти и фантазии, показателно за това е и самотното и съжителство, което пък не значи, че трябва да бъде изправена на позорния стълб и да бъде убита с камъни.

$hantalche , да те попитам колко си висока?

# 367
Проблемът не е ,че се е влюбила,а че има нереални,детински очаквания.Два месеца да тръпне в очакване да й се обади....Това ако не е инфантилно,здраве му кажи.Подобни терзания са присъщи за девойки на 15-18 години,не на 50 годишна жена,за която се предполага(но само се предполага),че  е улегнала и помъдряла.

# 368
А всъщност никой, който не дава шанс на Дамата и Майстора, не го прави заради външния й вид. Но тъпо и упорито защитниците на правото50годишнитедаживеят, насочват темата към килограми и ръст.

# 369
Проблемът не е ,че се е влюбила,а че има нереални,детински очаквания.Два месеца да тръпне в очакване да й се обади....Това ако не е инфантилно,здраве му кажи.Подобни терзания са присъщи за девойки на 15-18 години,не на 50 годишна жена,за която се предполага(но само се предполага),че  е улегнала и помъдряла.

Те за това й завиждам,че иэпитва трепети като 18годишна.
Ако имаш  само мечти, които може да реализираш ,постепенно  се превръщаш в "сухарче",независимо на колко си години и какви килограми имаш.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 10:58 от Rumi345

# 370
Аз пък ръста и кг ги подминах,хванах се за възраста и очакванията...

# 371
  • Най-сетне у дома
А всъщност никой, който не дава шанс на Дамата и Майстора, не го прави заради външния й вид. Но тъпо и упорито защитниците на правото50годишнитедаживеят, насочват темата към килограми и ръст.

Касита, единственото, което знаем за тази жена, са ръста и килограмите й. Нищо повече. Тук се обсъжда представата на Шанталчето за тази жена, не каква реално е тя. Единствените факти, с които разполагаме, са килограмите и ръстта й. За това и обсъждаме тях. Останалото е субективното възприятие на (кой знае защо) разказващия за тази жена.

Представата, че мъдростта изключва трепетите ме изпълва с недоумение.

# 372

Така е поставена темата и реагираме първосигнално.  Всъщност доста се опитахме да надникнем зад ръста и килограмите.

# 373
Лелеле, горката жена...Ако знае, колко страници са посветени на нейните въжделения  Laughing

# 374
  • Бургас
Аз пък не мога да разбера това разграфяване на възрасти - като е на 18, давай да греши, да лудува, да се изцепва колкото може. Нали е на 18 - всичко е позволено. Но на 50 - йок, трябва да е безгрешна, мъдра, устойчива психически на какво ли не, един добре програмиран робот. Вярно, етапите в развитието се бележат и от възрастта, но при някои хора не е така. Тази жена не е имала семейство, не е успяла да съгради връзка по една или друга причина, тоест един съществен момент от развитието при нея липсва, което променя и житейската картина, съответно не може да се разглежда като средностатистическата 50-годишна жена с мъж (настоящ или бивш) и деца. Може и да е инфантилно за някои, но тази жена е самотна и нелишена от емоции - все пак е живо същество, човешко е да се влюби. И нека си го мечтае - щом така и харесва, може да е по-романтична и т.н. Ако не и допадаше този живот, щеше да се постарае да го промени. Wink

Общи условия

Активация на акаунт