Шансовете на 50 годишните

• 38 053
  • 805
  •   1
Отговори
# 300
Всъщност нали проблемът е за заблудата на жената, че може да има връзка с него понеже е по-стара и дебела.

Ако си млада, слаба и руса нямаш основание да мислиш, че се заблуждаваш относно евентуална връзка с даден мъж, така ли?

# 301
Всъщност нали проблемът е за заблудата на жената, че може да има връзка с него понеже е по-стара и дебела.

Ако си млада, слаба и руса нямаш основание да мислиш, че се заблуждаваш относно евентуална връзка с даден мъж, така ли?
Винаги можеш да се заблудиш. Само че на младостта заблудите едно, че по лесно се прощават и друго, че по лесно се превъзмогват.

п.п. Прави ми впечатление, че когато се спомене думата дебел, почти всички хора веднага правят само естетическа връзка и не поглеждат от другата страна, че многото килограми водят след себе си много здравословни проблеми.
И да, знам,че има и слаби болни, но да си здрав и дебел е много по трудно, отколкото ако си  с нормално тегло.
Та дори и естетиката да не е пречка в сексуален план, разните му болежки и неподвижности - да.

# 302
От тази тема по-грозен и безсмислен сценарий трудно може да се сътвори.
Пънки, тя от самото начало си е простовата и комплексарска.

Peace

За съжаление напоследък много красавици упорито доказват това клише, срещу което упорито си борим.

# 303
  • Най-сетне у дома

Peace

За съжаление напоследък много красавици упорито доказват това клише, срещу което упорито си борим.

Трещи, аз за темата имах предвид, че е простовата и комплексирана, съгласявайки се с Пънки, но за упоритото доказване на клишето си много права. Започвам да се боя, че клишетата са просто факти, взети от живота.

# 304
  • София

Peace

Кои са красавиците?

# 305
Споделих темата с майка си /за нея писах по-рано/. Та, тя движейки се в компанията на няколко млади вдовици и разведени, сподели, че нейна дружка се е влюбила и консумирала връзката с по-млад мъж- бурно, но доста болезнено. Та, на тази възраст хората били имали потребността да си докажат сами на себе си, че още млади, харесвани и т.н. и някои в този си стремеж правели грешката да търсят това признание от по-млади, а всъщност това било автогол.

Хах, Alexandria37, тук е прието, че Шантал е красива, пък иди докажи, че няма сестра.

# 306
Пак зависи от жената. Аз бих консумирала, за да си докажа, но до тук.

# 307
Да, де, и майка това казва- консумираш смело, защото може и да ти е за последно с такъв, но не трябва да се увличаш, защото боляло повече отколкото, когато си на 20.

# 308
  • Най-сетне у дома
Една много близка моя жена заби мой роднина (по закон, не по кръв), бяха с 10 г разлика, тя на 46. Тя изкара с него едно лято, наистина беше влюбена, даже твърдеше, че това е топ-романса на живота й, той тогава беше разбираемо въздържан. Обстоятелствата наложиха да се разделят, той си замина в неговата си държава. Тя рева, тръшка се, той беше пестелив в кореспонденцията им.
Докато, година по-късно, се върна в България само, за да я види. Тя вече беше с друг младок, той полудя, плака й на вратата, обвини мен, че съм я "настроила" срещу него, беше мазало. Тя си изглеждаше на 46, между другото. Но в никакъв случай не беше 90 кг, бих я определила като хубава.

Имам още няколко примера на връзки, в пострада значително по-младият мъж. Имам и също толкова примери за обратното, де.

# 309
  • София
Паси, права си, но по-назад е коментирана вече здравословната страна на нещата....Така е....

Цитат
Започвам да се боя, че клишетата са просто факти, взети от живота.

Уви... Tired

# 310

п.п. Прави ми впечатление, че когато се спомене думата дебел, почти всички хора веднага правят само естетическа връзка и не поглеждат от другата страна, че многото килограми водят след себе си много здравословни проблеми.
И да, знам,че има и слаби болни, но да си здрав и дебел е много по трудно, отколкото ако си  с нормално тегло.
Та дори и естетиката да не е пречка в сексуален план, разните му болежки и неподвижности - да.

Да, дебелата  50годишна по-трудно ще забременее.

# 311
  • Най-сетне у дома
Паси, права си, но по-назад е коментирана вече здравословната страна на нещата....Така е....

Цитат

Уви... Tired

О, разбира се, че въпросът със затлъстяването е свързан със здравето. Аз изпитвам ужас от здравословни проблеми, свързани с килограми и повишен холестерол. Но темата не е "Една жена на 50 си съсипва здравето, тежейки 90 кг", а "Как се осмелява деветдесеткилограмова жена на 50 да мечтае за любов".

# 312
  • София

Цитат

Уви... Tired

О, разбира се, че въпросът със затлъстяването е свързан със здравето. Аз изпитвам ужас от здравословни проблеми, свързани с килограми и повишен холестерол. Но темата не е "Една жена на 50 си съсипва здравето, тежейки 90 кг", а "Как се осмелява деветдесеткилограмова жена на 50 да мечтае за любов".

Амин. Имаме разбрали, при това правилно. Hug

# 313
Грозно не грозно, това ми е мнението. Аз ако съм 90 кг. няма да излизам от къщи, камо ли да се прехласвам по млади майсторчета. Ще си търся адекванти партии мъже, а няма да живея в химери.
Чий свети топки държа, си е моя работа. Wink
Ами ти като станеш 90 кг и на 50 години, ако искаш се приготви и за задгробния живот, но недей да казваш на хората какво да правят с живота си. Честно казано, мисля, че на твоята позната изобщо не й дреме какво мислиш за 50-годишния й дебел задник.
Сънува си мокрите сънища с майсторчета жената и нищо чудно да си е измислила тази историйка, колкото да ти гледа сеира. А ти цяла тема й посвети. Чак да се зачуди хора като теб, толкова самоуверени в красотата си с какви комплексарски изказвания си четкат самочувствието.
А тези, отписващите 50-годишните, явно съдят по собствените си близки и познати на тази възраст.
Много ясно, че ако майка ти на 50 се е сбабичосала или надебеляла до неузнаваемост, идеята за безгрижен и щастлив живот на 50 ще ти звучи като научна фантастика.

# 314
 Laughing
Някои хора май верно се ядосаха, по-кротко, споко, от ядове стават бръчките Laughing

Общи условия

Активация на акаунт