Шансовете на 50 годишните

• 38 002
  • 805
  •   1
Отговори
# 420
То и за съфорумката, дето ходела да се учи да плува при мъжа на Бижу не разбрахме нищо  Crossing Arms И това ми било Клюкарник..

# 421
Да, само за голата снимка, изпратена от съфорумка на съфорумец разбрахме.

# 422
Аз и това не съм разбрала. И за пищната дама нищо няма да разберем.  Но все пак следете за тема - Аз съм толкова красива и слаба, а мъжът ми се задява с дебела клиентка.

# 423
  • Бургас
Леле, какво се вихри из форума.  Crazy Аз все съм отстрани на всичко, всички пикантерии изтървам.  Crossing Arms

# 424
Шанталче, тази жена е паднала в един от най-старите капани на света - "Капанът на майстора".  Да разясня накратко, да ти стане по-ясно: когато попадне при жена, която видимо живее сама, или при две самотни жени (сестри, или позастарели майка и дъщеря), майсторът започва да се държи ... ухажващо, да кажем. И понеже е добър психолог, бързо преценява как точно да омае любезната домакиня - дали като харесва кафето и почерпките и, дали като разказва за тежкото си детство/неуспешен брак, дали като демонстрира висок интелект и обща култура, дали като се възхищава на вкуса и ... Понякога си позволява и докосвания - при разминаване в коридора, задържане на ръцете при подаване на нещо - но всичко е много бледо и невинно, на ръба на въображението - хем се е случило, хем се чудиш дали не прекаляваш с фантазиите... Случва се да се преоблича на уж притворена врата, да ходи в тесни панталони, та да се очертаят даденостите му... Цяла наука си е, не мога да обобщя с няколко изречения.

Финалът - това е, което те интересува всъщност. Значи, нещата или се случват в процеса на работа, или не се случват изобщо. Щом е минало толкова време, единствения начин е да му се намери някаква голяма поръчка с щедро заплащане, след която майсторът гарантирано ще се отблагодари подобаващо. Така или иначе няма да се случи нищо повече от еднократен секс, но пък споменът за него ще топли дълго самотните и нощи.

Апропо, "Капанът на майсторът" няма нищо общо с възрастта, килограмите, социалния статус и интелектуалния капацитет на жертвата. В него се хващат всякакви типове жени, просто попаднали на ... Майстор  Wink

# 425
Много интересно, благодаря за мнението ти - най-после някой да се изкаже нормално и без зъбене по темата, по същество и изчерпателно Peace

# 426
  • София

Апропо, "Капанът на майсторът" няма нищо общо с възрастта, килограмите, социалния статус и интелектуалния капацитет на жертвата. В него се хващат всякакви типове жени, просто попаднали на ... Майстор  Wink
Такъв е и капанът на сервитьора, дори съм виждала паднали в него, които не подозират, че това е начина в по- нисък клас ресторант момчето да получи по- голям бакшиш.

# 427
  • София
Запознах се с една 50 годишна жена, самотна, никога не се е омъжвала, няма деца. Бивша красавица, по всичко личи, че е бивша Wink. В момента е около 90 кг, но красиво лице и разкошна коса.
Влюбена в 37 годишен мъж, женен с дете, доколкото разбрах. Тя е убедена, че може да има нещо между тях. Аз си мисля, че той просто се подиграва с нея. Ама тотално се подиграва. А тя е влюбена, влюбена... Whistling

Защо да и се подиграва, какво е направил? 90 кг са си доста, на какъв ръст е това?

160 см.....Много са, така е.....
Само че аз не разбрах, тя ли си е казала килограмите или Шанти е решила, че са толкова.....

# 428
Виждате ли обаче, как на вид двама скучни, на които уж тук никой не би обърнал внимание, ни забавляват вече втори ден. Та даже и плитки се дърпаха сутринта. /плитки, защото някой се вижда, ходят без сутиени/

# 429
 BirdsFlu, внимавай, че тук има съпруги на майстори. В една тема веднага скочиха, че на техните мъже и през ум не би им минало такова нещо.

Бояна, то е същото. Да не мислиш, че си умира да изчука всяка жена. Не знам как да го кажа по-ентелегентно за пред теб, но ще ме извиниш.

# 430
Всъщност сега се замислих, че да, Бърдс флу е права, вероятно тоя  е задействал у жената фантазия  чрез работата си, сръчен, оправен един вид, сравнително млад мъж... в работен гащеризон.  WinkКласическа женска фантазия... yes
За нейните килограми да отговоря и спираме с това, мъжа ми каза, че е най-малко 90 , а той е наясно с тея неща по професионални,  така да се каже, негови  причини Peace

# 431
BirdsFlu, внимавай, че тук има съпруги на майстори. В една тема веднага скочиха, че на техните мъже и през ум не би им минало такова нещо.

Ама разбира се, кой би допуснал обратното.

# 432
  • Kопенхаген

На всичко това мога да ти кажа само, че подкрепям решението ти и се надявам повече да не ме заговаряш, тук има още 200 000 потребители, избери някой от тях. Wink

Паметта ти изневерява драга ми Бояна... остаряваш. Навярно последното си го казала на всички тези 200 000 потребители, щото само 2-3 ти се вързват. А и разбирам безславното ти оттегляне. Хайде оставям те в размисъл с усмивка  Grinning

# 433
Шанталче, тази жена е паднала в един от най-старите капани на света - "Капанът на майстора".

познавам един , на който жена му избяга с  дърводелеца , дошъл да ремонтира нещо .

# 434
Големите майстори обичат да работят на голям тезгях ! тъй,че кво се чудите не знам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт