Шансовете на 50 годишните

• 37 933
  • 805
  •   1
Отговори
# 570

А сега така би ли ходила, в смисъл, с такава прическа?
Ако отивам на ретро- диско парад що не.   Simple Smile 

Попитах те неслучайно, а защото тая жена, за която става въпрос в темата, е с точно такава прическа, ретро, като тея от Юръп  (пак за по-малките трябва линк май намерете им Simple Smile)

# 571
  • в морето до колене
... Така както не толкова привлекателните жени спят с всеки, който им поиска, а красивите знаят, че това не е наложително за да привлекат или задържат някой мъж.

newsm09

Все по-искрено се изумявам на някои от нещата, които чета тук

# 572
Сисито става,готина е. Simple SmileМисля, че на 1 жена много и помага, ако е харесвана от мъжете, а тя е много свита и замотана.Ако си е ок по характер, може да мине и с брадавица на носа и някое и друго излишно килце на г... Joy  Да, и аз се изумих на горния цитат. ooooh!Човек не знае кфо го чака, нали?Ако стана дебеличко Пънки,трябва ли ''да спя с всеки''? newsm78

# 573
Скоро  гледах снимка на Наско Сираков и Стоичков от Америка. Прически тип селско ергенче, много се смях.

# 574
Аз не бях я слушала Си Си Кеч от ония години, сега си пуснах една песен от някакъв концерт 2012 , добре изглежда. Не мога да преценя дали си е правила нещо по лицето, но в тяло си е супер за годините. И не е с тази прическа естествено.  Laughing

# 575
Да ви кажа, има си такива хора които си живеят в миналото. Някак от носталгия ли, от инфантилност ли, но застиват на едно място, не живеят паралелно със света...
А мъжа ми има един приятел който още си живее в 90-те , само за това говори за  ВИС СИК мутрите, телефона му звъни с мелодията от Бригада и въобще... мъка.... ooooh!

# 576
Моя мъж пък слуша Висоцки и дриги руски песни и ми разстройва чакрите. Joy

# 577
Е, това поне е градивно. Sunglasses
Но да величаеш олигофрени с бухалки и да слушаш Тигре - тигре, директно си е за присъда и затвор по бързата процедура Sick

# 578
  • в морето до колене
Да, и аз се изумих на горния цитат. ooooh!Човек не знае кфо го чака, нали?Ако стана дебеличко Пънки,трябва ли ''да спя с всеки''? newsm78

Абе не е задължително да ти кажа

Аз тука се държа като страничен наблюдател в темата, щото почти се припознавам в главната героиня  Mr. Green с нЕкои малки изключения (примерно килограмите са с 20 надолу, годините с 3-4  Wink) ама досега не ми се е налагало  Whistling

# 579
 Simple Smile за  mia4ik  и Simple Smile Simple Smile Simple Smile за поста на Шанталче.В затвора, ДА!

# 580
Моя мъж пък слуша Висоцки и дриги руски песни и ми разстройва чакрите. Joy

Ако повече хора слушаха Висоцки, нямаше да са по 90 кила.  Grinning

http://vbox7.com/play:24dc2266

# 581
 Как от тетките минахте на Висоцки?
тая тема е изумителна

# 582
Е, тетките Лейди Гага не слушат. Даже Мадона не е в категорията им.

# 583
  • в морето до колене
Ама вие почнахте по три пъти на страница вече да ме обиждате  ooooh!
Ще спра да ви чета, да си знаете  Crossing Arms

# 584
  • София

Г. Краули  Joy

Аз съм почти  на 50 и съм баба. Много ми е хубаво. Не страдам по отминалата младост.
Аз съм на 54, не съм дядо, но съм свекър. Ако те барна по талията, никой няма да пусне тема в БГ-мамата. Язък.

Ти я барни, аз обещавам да пусна  Mr. Green

И аз! Едната тема ще е в Клюкарника, другата в СО!

Общи условия

Активация на акаунт