Шансовете на 50 годишните

• 37 951
  • 805
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък не вярвам, дори и на 50, дори и 90-килограмова, дори и стара мома два месеца да чака да й се обади. Прекалено инфантилно-дебилен образ създаде авторката. Поне да я беше прихвал и за гръдта, а то само за дупето, пРАдон ханша.

# 526
  • # супернатурална #
Не съм чела подрбно темата, но съм почти сигурна, че никой не е попитал колко кг. е мъжът, плешив ли е и дали има шкембенце  Simple Smile с една дума - каква е реалността при него. Не че това има значение, за всеки влак си има пътници, но понеже това се обсъжда при нея, предполагам, че и него трябва да го качите на кантара  Peace

Аз питах два пъти. И не защото си търся майстор(а)  Naughty Може тя да е седмица, а той тройка. Да стои вкъщи, стиснал телефона и да се моли за някоя запушена тръба. Само дето не е достатъчно близък с никоя бгмамма (вкл. съпругата), за да стане драмата му достояние на форума.

# 527
  • София
Аз пък не вярвам, дори и на 50, дори и 90-килограмова, дори и стара мома два месеца да чака да й се обади. Прекалено инфантилно-дебилен образ създаде авторката. Поне да я беше прихвал и за гръдта, а то само за дупето, пРАдон ханша.
Ама тя надали го чака наистина, само си го представя. Ако настояваше да е с него с каквито и параметри да беше щеше да му звънне тя или да се откаже.

# 528
Права си, Бояна. Винаги можеше да го повика да поправи още нещо.

Г. Краули, ако плаща добре и аз бих я чакала да се обади.

Освен всичко друго жените са напористи и изобретателни в стремежа си да имат някой мъж.

# 529

Аз съм почти  на 50 и съм баба. Много ми е хубаво. Не страдам по отминалата младост.
Аз съм на 54, не съм дядо, но съм свекър. Ако те барна по талията, никой няма да пусне тема в БГ-мамата. Язък.

# 530
...Аз си казах,че не вярвам и да е отчаяна, а просто си фантазира.

И аз така мисля. Приятно й е, ще си пофантазира докато се появи следващия и после пак до по-следващия.
Имам близка на 57 г., пак никога не се е омъжвала, но е противоположност външно на жената от темата - слаба, всички я определят като красива, изкарва пари, умна и т.н. И тя действа по горния образец - набелязва си някой, за няколко месеца, независимо платонично или реално той е номер едно, после следващия и така Simple Smile

Представям си обаче на какво ще заприлича форума, ако всички пускаме теми за всяка среща и разказ на непознат, който може и да ни мята по върбите  Laughing

Г. Краули  Joy

Аз съм почти  на 50 и съм баба. Много ми е хубаво. Не страдам по отминалата младост.
Аз съм на 54, не съм дядо, но съм свекър. Ако те барна по талията, никой няма да пусне тема в БГ-мамата. Язък.

Ти я барни, аз обещавам да пусна  Mr. Green

# 531
  • София

Аз съм почти  на 50 и съм баба. Много ми е хубаво. Не страдам по отминалата младост.
Не се знае, Вълк, тема може да се пусне за всичко, включително и за хвалба. Grinning

Не се сърди, човече Познавам такива жени на различна възраст, някои и омъжени. Просто част от фантазията изисква да бъде споделена и неподготвен слушател може да се потресе. Казах в началото на темата за навика на една далечна позната като скучае да натиска паник бутона на СОТ, за да я навестят няколко млади момчета. Laughing

# 532
Бояна, ама ти си направо за завиждане! Mr. GreenТакова черно-бяло мислене!Ти вече всичко си си обяснила !Респект! Simple SmileИ как само всичко знаеш-кое е ''добре за жената'' Laughing,добре за мъжа, добре за 90 килограмовите, добре за децата... ooooh!

# 533
  • София
Бояна, ама ти си направо за завиждане! Mr. GreenТакова черно-бяло мислене!Ти вече всичко си си обяснила !Респект! Simple SmileИ как само всичко знаеш-кое е ''добре за жената'' Laughing,добре за мъжа, добре за 90 килограмовите, добре за децата... ooooh!
Хаха, не се дразни моме, закачи се за някой друг, който ти пасва повече. Адиос.

# 534
Беше добронамерено. Simple Smile

# 535
  • # супернатурална #
Хаха, не се дразни моме, закачи се за някой друг, който ти пасва повече. Адиос.

Защото тя е 50 годишна, 90 килограмова лелка, а ти 37 годишен майстор във форумния живот?  Laughing

# 536
Имам една 110 килограмова колежка, която е със самочувствие на две 55 килограмови. Peace Живее с един 15 години по-млад от нея и се разбират идеално............. Та какво толкова им е странното на 50 годишните 90- килограмови.........  newsm78

# 537
Виждам, че имате въпроси - не знам майстора как изглежда, не ми е казала, а и неуместно бе  да я питам хубав ли е, грозен ли е. Каза само, че е на 37  и женен с дете на 10.

# 538
  • София
В блока имаме фризьорски салон. Та, в него работи една дама маникюрист. Тя е около 150 кг. на височина 170см. С дълга руса коса, завита на фитилчета - все едно виждате Пиги, но много по-страшна....
Седна един ден да ми разправя, как на морето се барнала с една мини пола и всички се обръщали след нея и викали: е-е-е-е-е, страшно маце, а гаджето и гордо я прегръщало през кръста /????/ и с горда усмивка отбелязвал изпиващите погледи на минувачите....
Аре де....Тая жена има ли самочувствие? Дори ми направи забележка, че от миналото лято доста съм напълняла Crazy
Когато ходи, бедрата и се премятат едно върху друго, но ходи с къси поли и тесни панталони....

# 539

Абсолютно същия модел. Едно към едно, но по-нисичка беше тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт