Шансовете на 50 годишните

• 38 525
  • 805
  •   1
Отговори
# 135
Мъжът ми е на 38 и каза, че би си паднал по 50-годишна жена...Даже се учуди защо така невярващо го гледам....
Хм....
Споменах мерките на нашата героиня и той каза, че действително килцата са множко, но ако има комуникация, вероятността да отслабне за нула време е много голяма...

Ми ето. Няма значение какво мислим ние, а какво мислят мъжете. А мъжете харесват тези, които сами се харесват. Така че тази жена няма да я огрее не защото е на 50 или защото е дебела, а защото седи и чака 2 месеца някой да и се обади.

Дали?
Харесването е придружено с условности. Често са физически.

# 136
Физически, за по-повърхностни душици, ако търси просто развлечение, това е друго. Но зависи пак от човека и духа му най-вече, и по-стари (ако можем така да наречем хората от тази възраст  Rolling Eyes) понякога са по-качествени от много по-млади.

# 137
Тридесет и пет годишните жени ги оправихте, сега започнахте петдесет годишните. Наистина ли има толкова комплексирани хора, че пишат по форуми за да си повдигат самочувствието само защото все още не са остарели и понапълняли или само защото са успели да се възпроизведат?  Sick

# 138
  • София
Тридесет и пет годишните жени ги оправихте, сега започнахте петдесет годишните. Наистина ли има толкова комплексирани хора, че пишат по форуми за да си повдигат самочувствието само защото все още не са остарели и понапълняли или само защото са успели да се възпроизведат?  Sick

Peace

Зилозавърче, ние не знаем онзи пич дали изобщо знае, че въпросната дама тръпне по него....Той не е дал мнението си....Ние само си лаламе тука...

# 139
  • # супернатурална #
За себе си мога да кажа, че не винаги съм била привличана от физически красиви мъже, стига да притежават нещо, което да ме накара да ги допусна по-близо до себе си. А се имам за доволно повърхностна  Laughing От друга страна има доста двойки, в които единия е по-...несъвършен. Но в очите на обичащия тези несъвършенства, които за нас са направо грозни, са чаровни.

# 140
Г. Краули, несъмнено е така, но конкретният мъж може би не си пада по точно този пакет, даже няма да се учудя, ако си пада по пакета 20 г./50 кг.

GENTIL, подозирам, че и да го уведоми, няма да има съществена разлика. Мъжете, ако искат една жена, си го показват.

# 141
А ако не я искат показват ли си го?
Защото има някои безнадеждни флиртаджии, които обичат винаги да оставят усещането, че са ти навити и буквално трябва да попиташ директно сериозно ли ги мислят тия работи, в случай, че си се хванала на въдицата.
Имам едни познати близнаци, дето се слагат на всичко женско. Имам чувството, че и куче да е, женско да е, пак ще флиртуват с него. Та не една девойка си помисли, че действително си падат по нея или поне един от двамата де.  Laughing  А те, милинките, само си гъделичкат самочувствието.
И после се чудят хората защо имало сълзи и драми и защо им се сърдели разни женщини.

# 142
  • Насред хаоса
За съжаление, милиардерите са ограничена бройка, така че, която не се е залюбила с 40 годишен се залюбва с 80.
При всички случаи младостта е като извор на живота, иначе защо застаряващите и от двата пола не се залюбват с набори а търсят младото?
Ако се кара на тоя принцип, че младостта била извор на живота и поради това трябвало да се търси младото, дай да не създаваме семейства, че така или иначе човекът до нас ще остарее и вече няма да ни е извор на младост. Що за повърхностни разсъждения?! Обикновено май повечето, които търсят по-млади жени за брак, а доста пъти впоследствие и за нещо странично, щото и младата им жена взела, че почнала да остарява, не я е срам, са мъже. Гаче ли те са кат статуи, застинали във времето, и нищо не се променя в тях.

# 143
За съжаление, милиардерите са ограничена бройка, така че, която не се е залюбила с 40 годишен се залюбва с 80.
При всички случаи младостта е като извор на живота, иначе защо застаряващите и от двата пола не се залюбват с набори а търсят младото?
Ако се кара на тоя принцип, че младостта била извор на живота и поради това трябвало да се търси младото, дай да не създаваме семейства, че така или иначе човекът до нас ще остарее и вече няма да ни е извор на младост. Що за повърхностни разсъждения?! Обикновено май повечето, които търсят по-млади жени за брак, а доста пъти впоследствие и за нещо странично, щото и младата им жена взела, че почнала да остарява, не я е срам, са мъже. Гаче ли те са кат статуи, застинали във времето, и нищо не се променя в тях.

newsm10

# 144
  • # супернатурална #
Г. Краули, несъмнено е така, но конкретният мъж може би не си пада по точно този пакет, даже няма да се учудя, ако си пада по пакета 20 г./50 кг.

Може да си мисли, че няма никакъв шанс. По-младите имат същите комплекси както и  по-възрастните. Чувала съм 20 годишно момче да казва за 30 годишна жена-"тя с мен ще се занимава"
Това хипотетично, разбира се. Може пък да си пада по жена си, или по други майстори...  Laughing

# 145
О, аз такива грозни изказвания съм чувала от страната на стари ергени за неомъжени жени на същата възраст като тяхната и за раждали жени, че дори ми е неудобно да ги цитирам дословно.
А иначе има и мъже, които си падат по по-възрастни от тях. Имаме един приятел, който доста дълго време ходи с една жена с около 10 години по-взърастна от него и с 3 деца. Тогава ако той е бил на 25, тя беше на 35 години. Гордееше с нея. Показвал ни я е на снимки, огъзена по прашки и очакваше да се възхитим. Не беше първа прелест тя, но той си я харесваше. А като се вземе предвид, че и той не е принц, тамън си беше харна за него. Той и беше като 4-тото дете. И то не за друго, ами просто, защото си караше едно щастливо детство с нея, докато тя се опитваше да свърже двата края. Никак не й помагаше.

# 146
buttinsky, нямам идея. Мога да гадая, че щом не си показал, че я искаш, се предполага, че не е я искаш.

# 147

Може да си мисли, че няма никакъв шанс. По-младите имат същите комплекси както и  по-възрастните. Чувала съм 20 годишно момче да казва за 30 годишна жена-"тя с мен ще се занимава"
Това хипотетично, разбира се. Може пък да си пада по жена си, или по други майстори...  Laughing

http://vbox7.com/play:3962e5f0  Mr. Green

# 148
buttinsky, нямам идея. Мога да гадая, че щом не си показал, че я искаш, се предполага, че не е я искаш.
Е да, ама в случая той е пуснал някакъв фишек, за да почне тя да си ги мисли тия работи. Отъркал й се е. А отъркването не е като да не показваш интерес.
Стига просто да се е опитал да се процъца между нея и стената, а тя да го е изтълкувала като отъркване. Laughing

# 149
Всичко е възможно, може да е искал да "опипа" територията. Не знам, майстор не ми се е отърквал още. hahaha

Ама си права, това хващане за кръста обърква картинката.

Общи условия

Активация на акаунт