Шансовете на 50 годишните

• 38 517
  • 805
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Ама си права, това хващане за кръста обърква картинката.
Интересно дали е вярно? Аз по- скоро смятам, че е част от фантазията на жената.

# 151

Чак дотам да и се разпростира фантазията?! Вече ми граничи с едни състояния, описани в специализираната литература.Rolling Eyes

# 152
  • # супернатурална #

Или от фантазията на авторката. Все пак приемаме, че е вярно и разсъждаваме над предоставените факти. Даже не е било за кръста, а за ханша! Ако е толкова невинно или случайно, би ли го направил някой майстор в присъствието на съпруга? Елате да видите онзи ден моите майстори как се лепяха за стената като се разминавахме  Joy

# 153
  • София

Чак дотам да и се разпростира фантазията?! Вече ми граничи с едни състояния, описани в специализираната литература.Rolling Eyes
Е, чак толкова не е, много хора фантазират и се поувличат. Ще е проблем ако се яви след няколко месеца при жената на водопроводчика и и признае, че с мъжа и се обичат. Иначе, не е много здравословно, но не е и от учебник.

# 154
За съжаление, милиардерите са ограничена бройка, така че, която не се е залюбила с 40 годишен се залюбва с 80.
При всички случаи младостта е като извор на живота, иначе защо застаряващите и от двата пола не се залюбват с набори а търсят младото?
Ако се кара на тоя принцип, че младостта била извор на живота и поради това трябвало да се търси младото, дай да не създаваме семейства, че така или иначе човекът до нас ще остарее и вече няма да ни е извор на младост. Що за повърхностни разсъждения?! Обикновено май повечето, които търсят по-млади жени за брак, а доста пъти впоследствие и за нещо странично, щото и младата им жена взела, че почнала да остарява, не я е срам, са мъже. Гаче ли те са кат статуи, застинали във времето, и нищо не се променя в тях.
Да съм казал, че трябва да остарееш с един партньор?
Бракуваш се толкова пъти, колкото е необходимо (при Бърни са 3). А това, че възрастни богати мъже има повече, отколкото богати жени, е тема на друг разговор. С повърхностни примери, как възрастни избират далеч по-млади от тях, мога да те замерям до полунощ. Който може да си позволи си взема по-младо, който не може си крета с каквото има или е сам както е главната героиня от темата. При всички случаи не е настъпил краят на света, независимо в кой вариант се намираш. Универсален път няма, но си има общи правила, които предопределят възможностите за избор на всеки човек и щеш не щеш се съобразяваш с тях.

# 155
Една обиграна, интелигентна и забавна 50 годишна жена,  като нищо може да разведе 35 г мухльо..Wink

# 156

И аз така си помислих, като ми го каза тя... Може да е имало разминаване, но не мисля, че е имало докосване, не и със сексуална  умисъл.

# 157
  • Насред хаоса

Да съм казал, че трябва да остарееш с един партньор?
Бракуваш се толкова пъти, колкото е необходимо (при Бърни са 3). А това, че възрастни богати мъже има повече, отколкото богати жени, е тема на друг разговор. С повърхностни примери, как възрастни избират далеч по-млади от тях, мога да те замерям до полунощ. Който може да си позволи си взема по-младо, който не може си крета с каквото има или е сам както е главната героиня от темата. При всички случаи не е настъпил краят на света, независимо в кой вариант се намираш. Универсален път няма, но си има общи правила, които предопределят възможностите за избор на всеки човек и щеш не щеш се съобразяваш с тях.
Пусто да остане, смотана съм си и съм се омъжила за човека до мен с намерение да остарея с него. Освен ако не почне да ме бие или нещо подобно. Мноо съм зле, спор да няма. А колко пъти е необходимо да страдат децата на сульо и пульо, щото последните търсели извора на младостта? Тия повърхностни примери ги знам, не е нужно да ме замеряш. Слава Богу, все още има хора, които запазват здравия си разум. Който можел да си позволи, вземал по-младо. И кат взема, кво? Да не е станал нещо повече от останалите?

# 158
Пусто да остане, смотана съм си и съм се омъжила за човека до мен с намерение да остарея с него. Освен ако не почне да ме бие или нещо подобно. Мноо съм зле, спор да няма. А колко пъти е необходимо да страдат децата на сульо и пульо, щото последните търсели извора на младостта? Тия повърхностни примери ги знам, не е нужно да ме замеряш. Слава Богу, все още има хора, които запазват здравия си разум. Който можел да си позволи, вземал по-младо. И кат взема, кво? Да не е станал нещо повече от останалите?

Подкрепям! И аз така, смотана и проста, мисля, че съм се омъжила, за да остареем заедно и да се подкрепяме, а то какво било!  Laughing  ooooh!

# 159
Една обиграна, интелигентна и забавна 50 годишна жена,  като нищо може да разведе 35 г мухльо..Wink

щото свестните мъже въобще няма да я отразят

La Sombra, проблемът ти е, че посочваш твоят избор като единствено възможен за здравомислещите хора.
На Бърни колко му остават - 3, 5, 10 години живот? Може да си позволи да потроши всичките си милиарди в (най-вероятно) последния му брак. Това е избор, който може да си позволи. Купува си възможно най-скъпото, което може да си купи с пари.

# 160
  • София
Слава Богу, все още има хора, които запазват здравия си разум. Който можел да си позволи, вземал по-младо. И кат взема, кво? Да не е станал нещо повече от останалите?
[/quote]

Запазват статуквото на картинката от подписа ти. Тя е много показателна в случая.
Станал е нещо повече от останалите. Най-малкото животът и личността му са по-интересни.

# 161
  • # супернатурална #
Една обиграна, интелигентна и забавна 50 годишна жена,  като нищо може да разведе 35 г мухльо..Wink
щото свестните мъже въобще няма да я отразят

Не, щото сме в бгмамма и мъжете, които се развеждат са мухльовци по презумпция  Laughing С което не мога да не се съглася, ако съдя по двата пресни примера, които имам пред себе си  Joy

# 162
А бракувалите се жени с разведен мъж какви са тогава?

# 163
  • София

Омъжени Mr. Green

# 164

Омъжени Mr. Green

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт