Шансовете на 50 годишните

• 38 506
  • 805
  •   1
Отговори
# 165
   Шансовете на една петдесетгодишна жена са точно толкова, колкото на всяка друга. Стига да не е някаква занемарена или пък със сериозни здравословни проблеми. Оттам нататък всичко може да се случи между двама души.
   Тукашните петдесетгодишни масово изглеждат на тридесет. Нямат проблем с по-млади мъже.
Една жена като премине 40 и се поддържа, остава на неопределена възраст. Някакви предразсъдъци са тези заклеймявания, че нямали шансове 50 годишните.

# 166
Ееех, добре, че беше тази тема да ми отвори очите какви са шансовете ми. Щях да си умра в невежество.  Whistling

# 167
Е, а тукашните 50 годишни жени масово не изглеждат на 30 Simple Smile. И въобще това 50 на 30 е заблуда, моля ви,нищо в една 50 годишна не може да се сравни с младостта на 30 годишната. Stop
А и друго, тукашните 37 годишни мъже не им е практика по мои наблюдения да желаят връзки с толкова по-големи жени...

# 168
  • София
Е, сега пък 50 годишна с 37 годишен ... Не знам дали има шанс.
Иначе чичото на мъжа ми си е хванал ново гадже, той е на 80, тя не знам на колко е - толкова някъде.

# 169
Шанталче, хайде да не почваме тая тема...

Навсякъде има изключение, а в БГ доста често вече се виждат 40 г, които изглеждат в пъти по-добре от 20 г..

# 170
  • София
Шанталче, тази безпросветна тъпота, която цари в нашата държава обхваща не само политиката и икономиката, да знаеш....
Сравнения не може да се правят, права си, но не може да се слагат така пошло на везната някои неща.....
Приеми, че има всякакви случаи...И не е нужно да са статистически превес, за да им дадем право на живот.....

# 171
Къде ги виждате? А уж по улиците ходя. Аз виждам жени, които изглеждат на колкото са, което не е задължително да е нещо лошо. Rolling Eyes

# 172
  • Насред хаоса
Една обиграна, интелигентна и забавна 50 годишна жена,  като нищо може да разведе 35 г мухльо..Wink

щото свестните мъже въобще няма да я отразят

La Sombra, проблемът ти е, че посочваш твоят избор като единствено възможен за здравомислещите хора.
На Бърни колко му остават - 3, 5, 10 години живот? Може да си позволи да потроши всичките си милиарди в (най-вероятно) последния му брак. Това е избор, който може да си позволи. Купува си възможно най-скъпото, което може да си купи с пари.
Ето това е проблемът, Ghost. Купува си - млада, лъскава стока. Която, ако не бяха парите му, нямаше и да го погледне. Но не може да си купи човек, отношение като към любим човек и обич. Ако ме разбираш. А мен ме остави с проблема ми, кво разбирам аз, дето тоя не бих го и погледнала въпреки всичките му пари. Просто щото нито ми е на възрастта, нито може да ме привлече с нещо, нито пък може да ми даде нещо повече от пари.

# 173
Споко бе,Шантал, ше стане работата!Има Едипов комплекс, туй- онуй... Wink

# 174
Запис, дет' се вика.   Flutter
Дали ще съм жива да ви видя като станете на по 60, как ще се възхищавате на младоликите си и поддържани наборки, за разлика от 30-годишните кифли...  Laughing
Шанталче, споко бе, не се плаши. И на 50 ще се намери кой да те сваля.  Peace
Виж, за 80 не мога да ти дам гаранции. Дай боже да доживеем да видим.   Rolling Eyes

# 175
  • София
Шанталче, хайде да не почваме тая тема...

Навсякъде има изключение, а в БГ доста често вече се виждат 40 г, които изглеждат в пъти по-добре от 20 г..

Виждат се и се срещат, но има много голяма разлика между 40-годишна и 50-годишна. И докато разликата между 20- и 30-годишна обикновено е в полза на втората, то в първия случай съвсем не е така. Според мен единствено финансовият фактор може да привлече 37-годишен към 50-годишна. Независимо от визията й.

# 176
  • # супернатурална #

Ето това е проблемът, Ghost. Купува си - млада, лъскава стока. Която, ако не бяха парите му, нямаше и да го погледне. Но не може да си купи човек, отношение като към любим човек и обич. Ако ме разбираш. А мен ме остави с проблема ми, кво разбирам аз, дето тоя не бих го и погледнала въпреки всичките му пари. Просто щото нито ми е на възрастта, нито може да ме привлече с нещо, нито пък може да ми даде нещо повече от пари.
Не е точно така, La Sombra. Богатите мъже имат обаяние, което не се изчерпва с това какво и колко могат да ти купят. Имат власт, самочувствие, предприемчиви и инициативни са. Имам приятелка, която дълго време беше с богат, по-възрастен мъж. Обичаше го, това си личеше. В такава връзка не се обичат точно парите, а умението да се правят, което предполага сила, приспособимост, ум, ако щеш.

# 177
Тъй като наближавам обсъжданата възраст се записвам да видя докъде ще стигне темата. Дотук съвсем предвидимо. Да видим дали някое мнение ще ме изненада.... Thinking

# 178
Извинете,ама кой е Бърни?

# 179
Оф, Сия, то че ще се намери ще се намери, само дано не изкукам толкова да си мисля, че 37 годишни младежи имат сериозни мераци към  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт