Шансовете на 50 годишните

• 38 508
  • 805
  •   1
Отговори
# 180
моля ви,нищо в една 50 годишна не може да се сравни с младостта на 30 годишната. Stop
Моля.....млада,млада колко да е млада.
Щом е минала 20 си е дърта от всякъде.
Изобщо числото 20 е златна среда  Mr. Green

Ти сериозно ли го казваш или просто провокираш?

# 181
Е, то изкукването е една от "екстрите". Иначе всички щяха да се самоубиват на 45-ия си рожден ден.  Laughing

# 182
  • София
Е, то изкукването е една от "екстрите". Иначе всички щяха да се самоубиват на 45-ия си рожден ден.  Laughing
Или по- рано. Тук наскоро имаше тема, в която се търсеха барове за хора над 35 годишна възраст. Тогава установих, че при мен изкукването започва, защото все още ходя в барове за по- млади и не ми е хрумвало, че има други.

# 183
Точна така се почва, да. Утре и по кафенетата ще продължиш да ходиш, нови дрехи да си купуваш... Резил!

# 184
  • София
Над 40 и редовно посещаващи барове са си изкукали от нищоправене, не ами...

Как сте налапали въдицата пак, улисани в 13 страници сериозни анализи.
А е неделя и ония на заплата в бг-мама ги няма даже. Thinking Laughing

# 185
  • София
Над 40 и редовно посещаващи барове са си изкукали от нищоправене, не ами...

А, викаш до 40 ще мога да ходя, чак след това трябва да спра? А на 40-тия рожден ден на бар мога ли или в клуба на пенсионера да го празнувам?
И последно, нищоправенето има ли общо с това, че на момата и жената ръцете постоянно трябва да са заети я с ръкоделие, я с чистене на боб, я с чепкане на вълна?

# 186
Кви готини жени ''срещам'' тук от по големичките! SunglassesАма те са умни дами,иронични, самоиронични...А има и друга група... ooooh! Предричам,че сега ще почне 1 самоубеждаване,че тези на 50 са ''най-вървежни'', така ,както 1 ''жена на 30 превъзхожда винаги тази на 20'' Joy Joy Joy

# 187
Ето това е проблемът, Ghost. Купува си - млада, лъскава стока. Която, ако не бяха парите му, нямаше и да го погледне. Но не може да си купи човек, отношение като към любим човек и обич. Ако ме разбираш. А мен ме остави с проблема ми, кво разбирам аз, дето тоя не бих го и погледнала въпреки всичките му пари. Просто щото нито ми е на възрастта, нито може да ме привлече с нещо, нито пък може да ми даде нещо повече от пари.

Ми пазарен принцип - щом има търсене има и предлагане. Решила да му обърне внимание на човека, може да го е съжалила, че е останал сам на тези години. Състрадателна душа, що да няма чувства? Като овдовее ще може да се залюби с някой млад пилот от Ф1 и да заживее с истинска любов този път. Само да не я откара до 50 г. с Бърни, че и тя ще трябва да си купува мъжете.

# 188
  • София
О, Бояна, за мъж говорех, че конкретно неговят образ ми изникна. Последно го засякох в едно "барче", и аз стара кранта какво ли правя там - ама инцидентно де, не редовно. Времето е спряло и тотално е изперкал, ако го видя да чисти боб, няма да се учудя. Crazy

# 189
Моля някой да ми напише кой е Бърни,за да мога да си кажа мнението после!Сега чао и ''готин вечер''. Laughing

# 190
Моля някой да ми напише кой е Бърни,за да мога да си кажа мнението после!Сега чао и ''готин вечер''. Laughing

Дедето, снимано с бившата и настоящата жена до себе си на предишната страница.
bg.wikipedia.org/wiki/Бърни_Екълстоун

# 191
  • София
О, Бояна, за мъж говорех, че конкретно неговят образ ми изникна. Последно го засякох в едно "барче", и аз стара кранта какво ли правя там - ама инцидентно де, не редовно. Времето е спряло и тотално е изперкал, ако го видя да чисти боб, няма да се учудя. Crazy
Е, има и вечни тинейджъри, но щом могат да си го позволят финансово,  останалите като ходят на работа няма как и на 25 да ходят всяка вечер на бар.

# 192
  • Колибите
Навремето, преди много векове  Rolling Eyes, е било цяло чудо някой да доживее 40 години, да не говорим за 50.

Чакам пробуждането на интернет-обществото и нова тема: "Имат ли шансове 60 годишните" hahaha bowuu.

# 193
По-арно си беше кога не ни брояха шансовете.

# 194
Много обичам такива теми, в които се правят опити да се докаже, че да си на 50 е по хубаво отколкото да си на 20. Тъкмо докато стигна въпросната възраст няма да има повече съмнения, че това е така.

Общи условия

Активация на акаунт