Шансовете на 50 годишните

• 37 940
  • 805
  •   1
Отговори
# 555
 Joy
или когато си глупав и няма как да станеш по-умен.

Ааа - това не. Не съм виждала някой да си мисли, че е глупав.  Laughing
Аз определено намирам себе си за не достатъчно умна.Това по-би ме комплексирало,отколкото външния ми вид. Joy

# 556
  • Kопенхаген
Как го казвахте тук: Жива да не бях да чуя от мама подобно откровение  Shocked

Rumi345 , честно душа сбъркала си форума, че ту са от съвършенна нагоре  Laughing

# 557
Отворих гугъл да видя коя е Сиси Кеч, че ми стана любопитно, и без да ща попаднах на такъв профил и на снимка с болното и кученце.Се ме умерва тая най- мъчителна за мене тема! После намерих и истинската, ама на снимката тя е с права коса.  Добре де, явно според някои жени, самочувствието на жената трябва да е тотално обвързано с външността и.Искам да ги питам и при мъжете ли трябва да е така?Трябва ли да се гърчат в  ниска самооценка, ако имат къси крака,дебел задник и коса на фитилчета?

# 558
Може ли и за мен снимка на тази Сиси?

# 559
  • Бургас
Трябва ли да се гърчат в  ниска самооценка, ако имат къси крака,дебел задник и коса на фитилчета?

Не, те ако изобщо някога от нещо ще се сгърчат, обикновено е от това, че са малкопишци или бедни.  Peace

# 560
Може ли и за мен снимка на тази Сиси?
ЕГН-то ви с 0 ли започва?  newsm78
СиСи Кеч

# 561
# 562
Трябва да ми кажа, че тая е била много яка, вижте какво лице има, без прическата де... Simple Smile
И песента ми хареса Peace

# 563
Какво и е на прическата. Знаеш ли какви мъки ми костваше да си докарам косата така в 8 клас и колко мъмрене от директорката на училището съм отнесла за което.  Laughing

# 564
Мерси от мен за Сисито! Simple SmileМалко лековатичка музика, ама приятна.Прическа Луд вентилатор. LaughingАз тук щях да бъда с ник Nexus_polaris, ама съм объркала нещо и ми е излязло като име. newsm78

# 565
Какво и е на прическата. Знаеш ли какви мъки ми костваше да си докарам косата така в 8 клас и колко мъмрене от директорката на училището съм отнесла за което.  Laughing
Simple Smile Предполагам...
А сега така би ли ходила, в смисъл, с такава прическа?

# 566

А сега така би ли ходила, в смисъл, с такава прическа?
Ако отивам на ретро- диско парад що не.   Simple Smile 

# 567

Краси, точно така....Повечето хубави жени около мен са страшно свити и притеснителни.....И наистина им липсва самочувствие...За разлика от по...да речем не толкова привлекателните, според моята преценка...

Не толкова хубавите трябва да са по-отворени и настъпателни. Иначе рискуват да не им се обърне вниманието, което търсят. Така както не толкова привлекателните жени спят с всеки, който им поиска, а красивите знаят, че това не е наложително за да привлекат или задържат някой мъж.

# 568
Сега е на 48 и изглежда така

# 569
Така както не толкова привлекателните жени спят с всеки, който им поиска,
Е, чак пък с всеки.

Общи условия

Активация на акаунт