Шансовете на 50 годишните

• 37 927
  • 805
  •   1
Отговори
# 585
 Joy Невъзпитани, невъзпитаниии!

# 586
Де гиди, лапета калпави, ебавате се с възрастните.

smile3513

# 587
  • София
Де гиди, лапета калпави, ебавате се с възрастните.

smile3513
Хайде сега...вие ще се пипате, ние сме виновни!
Това тук е бг-мама, бе, всичко трябва да се знае! Свои сме си, няма да се криете я! Хубава работа!
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 588

Не толкова хубавите трябва да са по-отворени и настъпателни. Иначе рискуват да не им се обърне вниманието, което търсят. Така както не толкова привлекателните жени спят с всеки, който им поиска, а красивите знаят, че това не е наложително за да привлекат или задържат някой мъж.

А ние в онази заключената тема преди седмици се пънахме, ли пънахме с обективни критерии за красота... то не бяха 12 см, не бяха чудеса.  Mr. Green

Помпадур, разправяй ти каквото искаш за "от съвършена нагоре", но ето един безупречен критерий. Едва сега у мен се стопиха всякакви съмнения (доколкото ги е имало  Mr. Green), че съм изумителна красавица и половина.

# 589
Ба, ще се крием. Че нали на тази преклонна възраст, като ме барне някой, ще разправя на целия свят.  Ама той Вълкът е таксидижия, и те имат някои професионални изменения. 

# 590
  • в морето до колене

Не толкова хубавите трябва да са по-отворени и настъпателни. Иначе рискуват да не им се обърне вниманието, което търсят. Така както не толкова привлекателните жени спят с всеки, който им поиска, а красивите знаят, че това не е наложително за да привлекат или задържат някой мъж.

А ние в онази заключената тема преди седмици се пънахме, ли пънахме с обективни критерии за красота... то не бяха 12 см, не бяха чудеса.  Mr. Green

Помпадур, разправяй ти каквото искаш за "от съвършена нагоре", но ето един безупречен критерий. Едва сега у мен се стопиха всякакви съмнения (доколкото ги е имало  Mr. Green), че съм изумителна красавица и половина.

Джазмин, благодаря ти, мила   bouquet
Аз одеве реагирах първосигнално и после се ядосвах на мене си, че не броих до 10... ама сигурно пак нямаше да мога така да го като тебе да го кажа  Flutter

# 591
На Трещерица, Как' Сийка , Дона..., постовете са винаги много готински! Laughing Joy Joy Joy

# 592
Ба, ще се крием. Че нали на тази преклонна възраст, като ме барне някой, ще разправя на целия свят.  Ама той Вълкът е таксидижия, и те имат някои професионални изменения. 
Току виж те закарал в някоя нива да ти показва Голямата мечка и разни други съзвездия и вземе, че го направи наистина.  Grinning

# 593

А ние в онази заключената тема преди седмици се пънахме, ли пънахме с обективни критерии за красота... то не бяха 12 см, не бяха чудеса.  Mr. Green

Помпадур, разправяй ти каквото искаш за "от съвършена нагоре", но ето един безупречен критерий. Едва сега у мен се стопиха всякакви съмнения (доколкото ги е имало  Mr. Green), че съм изумителна красавица и половина.

Джазмин, благодаря ти, мила   bouquet
Аз одеве реагирах първосигнално и после се ядосвах на мене си, че не броих до 10... ама сигурно пак нямаше да мога така да го като тебе да го кажа  Flutter

Мяч, няма за какво. В тази тема комплиментите са нарядко, няма как да ги пропуснем.  Mr. Green

Жаве, как Вълк ще покаже мечка? Големия вълк ще и покаже.  Mr. Green

# 594
Сигурна съм, че нашият Вълк съвсем сериозно ще изнесе на Трещи беседа за съзвездията, после ще поспорят малко по въпроса, после ще се скарат, а накрая Вълкът ще се ядоса и ще яхне таксито като зареже Трещи в нивата да се вразуми.

# 595
Аха, Трещи за 50 години не се е вразумила, един Вълк ще я.

# 596
На Трещерица, Как' Сийка , Дона..., постовете са винаги много готински! Laughing Joy Joy Joy
Щот вървим към 50-те и 90-те, затова.

# 597
 Joy Нека да ми е ведро на душата и ясно в главата, пък да се счупи кантара, майка му стара!

# 598
Joy Нека да ми е ведро на душата и ясно в главата, пък да се счупи кантара, майка му стара!

Joy  bouquet Joy  bouquet Joy  bouquet

# 599
Е, да ама после бленуваме по 30 годишни майстори, а  Wink
То не може хем така - хем онова, офф, сещате се...

Общи условия

Активация на акаунт