Шансовете на 50 годишните

• 39 123
  • 805
  •   1
Отговори
# 600
  • Kопенхаген

Помпадур, разправяй ти каквото искаш за "от съвършена нагоре", но ето един безупречен критерий. Едва сега у мен се стопиха всякакви съмнения (доколкото ги е имало  Mr. Green), че съм изумителна красавица и половина.

Разбирам те напълно Джазмин, една Истинска Жена преди всичко трябва да се харесва в собствените си очи.
Аз като се погледна  в огледалото не спирам да се любувам на образ и подобие   Crazy

Момичета, вие хубаво се таковате с Вълчо ама да не пристигне сега с големия си ник и да ви разчепка пирушината.

# 601
Да бе, той си каза човека че е дядо, свекър ли, там какво беше...

# 602
И щом е "дядо или свекър, или каквото там беше", значи се е подпрял на бастуна и едвам пристъпя.
Ама може и да го размах с треперещата си ръка.

# 603
# 604
  • Kопенхаген

Laughing

$hantalche, нИдей тъй, ами ако изненада със скрити заложби. То за един 80 г дядо пишеше, че чакал бебе... че му се чудих как му се е получкло с клечки ли го е шинирал  newsm78

# 605
Не съм писала в темата досега, но я четох известно време. Реших да проверя за статистиката, моят мъж също каза, че би спал с 50-годишна, не че ме учудва особено де Laughing И килограмите не го спряха. А е и доста по-млад от майсторчето, само на 25 още Mr. Green Така че явно имат шанс и 50-годишните Wink

# 606
  • София
Joy Joy Joy
Шанталче, ама ти сериозно ли...?

# 607
Извинете ме,но не разбирам защо осъждате или не някакъв частен случай след като темата е за "шансовете на 50 годишните" по принцип.И как може да се разглежда изобщо шансът на 50 годишните като нещо специфично!?  Crazy
Важно е не вие какво мислите за хората ,а как те самите се чувстват в дадена връзка. Как може да ви е работа чуждата "работа" Laughing
За да се обдъжда нещо подобно означава,че имате в самите себе си нещо,което ви подтиква към търсене на отговори за самите себе си  т.е. имате причина/проблем/ за разрешаване.
Привличане м/у двата пола има във всяка и м/у всяка възраст,а останалото допълнение се контролира с разум и всеки постъпва според своя интелект и взъпитание.Но да Ви вълнува чстен слувай отнесен до 20,30,40,50,....годишните ,да го поставяте в някакви рамки е доста никакво. #Crazy
Дано вашаите връзки за хармонични за им се радвате и нямате нужда да си пилеете времето в осъждане или не на този или онзи на не знам си каква си възраст. Peace

# 608
На мен оня ден едни баби ми разправяха за един 93 годишен дядка, дето ги бил закачал. Те на 70 и нещо си, той на 93. После се оказа, че този дядо бил баща на един наш познат и той ни разправяше за него как си плащал на разни мацки за разни услуги.
Чудехме се на тази възраст може ли още и накрая дружно заключихме, че най-вероятно нещата приключват с кириз и побарване. Laughing
Та той човекът на 93 щом има сексуални изживявания, една 50 годишна дама защо да няма.
Ами може пък просто да си е въздишала на глас: "Ехх, това младо момче само да ми падне" и дотам, а Шанталче да я е заподозряла в по-сериозни помисли. И примерно жената да чака човеко да й се обади да й налепи останалите плочки, а ние тука да си мислим, че иска да го развежда.

Аз неведнъж пред мъжа си съм си признавала, че някой мъж, който сме засичали на разни места го намирам за секси, но просто му се възхищавам на красотата и си чеша езика. Можеш ли на хубавото да речеш лошо сега...

# 609
Ghost, на въпросите ти с въпроси  Grinning

Добре, ако беше ти на мястото на Майстора би ли внесъл малко свежест в сексуалния си живот обслужвайки 90кг лелка, ей така за новото, за опита?

Не е тайна за никой, че мъжете са по склони да експериментират в сакса от колкото жените  Grinning

И друго, не ми дава покой, къде аджеба си се понесъл гол с тази закачалка?  Grinning

Мадам, не ме притесняват толкова килограмите, колкото годините. Все ще имам чувството, че ще си легна все едно с майка ми. Като стигна тия години няма да ми е такъв проблем, предполагам.
 Един пресен случай. Минаха през офиса възрастна (около 50-те) жена и мъж да рекламират едни неща. Ние сме само млади, високи левенти. Жената беше с къса изрусена коса, леко пълна. За да разчупят атмосферата се държаха неофициално и жената пусна някакъв лаф на сексуална основа, след което повече не погледнах към нея. Само като тръгваха я погледнах за довиждане.
 Та, има и този момент, че може би Майсторът е усетил, какъв тип е жената и ако се забърка с нея може да му е много трудно да се отърве после, да станат едни драми, чудеса. Затова да не си е позволил нещо съществено.
 Мадам, това не е закачалка а еко-облекло. Просто дефилирам.

# 610
И аз питах мъжо по темата, а той каза:"Що не? Колко му е...'' Simple Smile Верно, че трябва да разнищим и Майсторът, не само Дамата с фитилчетата. Joy Joy

# 611
  • София
Винаги са ми харесвали мъжете над 40. И на 100 да стана, няма да смъкна тази граница.... Mr. Green
При мене шанс младоци НЕМАТ...Ха...пишлемета...

Трещи, викай Вълчо да праи банята.... Flutter СтанА ми интересно.....  newsm53

# 612
  • Най-сетне у дома
Още един глас за старата школа.

# 613
И от мен, и от мен! Sunglasses

# 614
  • София
 bowuu
И аз, и аз.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт