АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
мерси за бързия отговор
ще трябва да го заведа - ще е голямо преживяване Rolling Eyes но все пак е важно

Ами важното е зъболекаря да е уравновесен. Да не бърза, да не смята, че му се губи времето. Имай предвид, че дори може да не пожелае да си отвори устата. ) Може да пробвате да си поиграете на зъболекар в къщи с някоя кукла, играчка и т.н. Да обясниш добре за какво става въпрос, и че ще отидете само да му видят зъбите колко са бели и хубави. )

# 376
да, ще обмисля подхода и ще го заведа
зъболекарка при която ходя, макар и рядко е много внимателна
че и аз имам един страх Twisted Evil и смятам при нея за го заведа

# 377

Zdr na skoro razbrah 4e sam bremenna, za p1rvi p1t 6te mi e  i se 4ustvam mn razli4no. 4etoh va6ite komentari i mn mi pomognaha za mn vaprosi koito si zadavam postoqnno.kak moga da se vklu4a kam va6ata grupa Aprilki 2013?

# 378
  • Варна
vesela luna

Здравей,

всеки е добре дошъл при нас Simple Smile Ако искаш да те запишат на първа страничка - с термин, град, бременност по ред и т.н. - пиши във форума, или на лични на Mirama.

Леко бременеене!

# 379
Здравейте и от мен! Включвам се тук, тъй като съм с термин 2 май, но най-вероятно ще съм априлска мама, затова ще следя и двете теми  Hug Hug Hug

# 380

Zdr na skoro razbrah 4e sam bremenna, za p1rvi p1t 6te mi e  i se 4ustvam mn razli4no. 4etoh va6ite komentari i mn mi pomognaha za mn vaprosi koito si zadavam postoqnno.kak moga da se vklu4a kam va6ata grupa Aprilki 2013?
Пиши на кирилица.

# 381
  • София
Момичета при мен някакви греди се случват от няколко дни  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Днес ходих до личния да ме прегледа и ме изпрати в боледробен център - там да ме прегледат и евентуално да ми направят снимка. Отидох прегледа ме там някаква лекарка каза, че нямам нужда от снимка, НО се оказа че съм с бронхит на горните дихателни пътища и ми предписа АНТИБИОТИК newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 като няколко пъти и още с влизането и казах, че съм бременна и тя ми каза, че този антибиотик ( Оспамокс 1 000 мг ) не бил толкова вреден, но аз си замълчах и като излезнах се обадих на АГ-то ми и тя ми каза да изчакам и да не започвам след като не ми е толкова сериозно положението ( нямам температура и кашлицата не ми е толкова упорита ) и ми каза да си взема Мукоплант и утре ще се чуя отново с нея да и кажа как съм и ако не съм добре тогава ще си взема  антибиотика.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 382
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®, аз лично имам алергия към Оспа...мокси, и т.н. които започват с "оспа".
В никакъв случай не бих го пила. Причинява обриви, сърбежи, че и гъбички.

# 383
Да, и аз щях да кажа, че съм се сдобивала с гъбички от оспамокс Peace, но алергични пристъпи не съм имала. Ако ми се наложи да го пия, ще го пия, какво да правя. Но изчакай малко, щом така те е посъветвала гинеколожката.
Дано се оправиш, без да се налага да пиеш антибиотик, Алекс  Hug

# 384
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® нещо не ти върви в последно време, дано скоро да се оправиш и то без антибиотик. на мен вчера ми беше толкова  прималяло, че отидох до магазина (100метра от нас), че после едвам се прибрах и за капак каквото хапна го връщам. досега само сутрин повръщах и се надявах да отминава вече, а то какво стана.

# 385
Аз днес успях да си запиша час за ФМ за другата седмица за сряда при доц.Балев, ама наистина не е лесно – 20мин нон стоп звънене. Да ви кажа аз с предната бременност миналата зима ходих на ФМ и при Яков/старши/ и при Славчев. Яков гледа, мълча, гледа, мълча и накрая измърмори “добре е“. А за Славчев съм със смесени чувства. Аз и при него си карах консултациите, а и за морфологията гледа, обяснява и диск със запис прави, но от многото гледане накрая станах мама на ангелче и си тръгнах от болницата с празни ръце.
Всеки сам решава на кого да се довери, но аз вече гледам да се презастраховам с по няколко мнения, за по сигурно.

# 386
  • София
Благодаря ви момичета за подкрепата.
Да и аз така смятам да изчакам да видя със сиропа какво ще стане - дали ще има някакъв ефект и наистина в краен случай да започна с антибиотик. Аз от оспамокса имам лоши спомени преди няколко години - бях болна и личния ми го изписва без никакви витамини и за капак вместо да се оправя аз се влоших.
Наистина нещо в последните няколко дни - 1 седмица не ми върви, но се надявам в най скоро време да се оправя и всичко да си дойде на мястото.

Пожелавам ви на вас да сте живи и най вече ЗДРАВИ и само за хубави неща да пишем в темата. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 387
Преди 1 час видяхме бебенцето и сърчицето  Party 8г.с. около 1,7 см. Таткото ококори едни очи пълни със щастие и ми показваше как тупка сърчицето, защото аз не виждах отначало. Беше много сладък. После доктора обърна към мен монитора и ми  показа всичко  Heart Eyes

Алекс, послушай гинеколожката.  Дано се оправиш без тези отрови  Hug

# 388
Здравйте, момичета.
Рози, важно е твоето спокойствие, стискам палци за ФМ  Hug И аз другата седмица съм на БХС  Praynig
Ластнейм, резултатите са супер  Hug
Роси, страхотни новини  Hug И моето мъжле беше мила гледка на прегледа последния път.
Алекс, бързо да се оправяш и без АБ  Hug
Направо се чудя на смелостта толкова рано да правите покупки, аз ще си чакам до последно, въпреки, че умирам от желание  Mr. Green
Лека вечер, дами!

# 389
Здравейте.Ние се прибрахме благополучно.Такова тежко пътуване не съм имала,но слава богу мина-замина-вече никъде не мърдам.хапнахме и лягам,че утре работа ме чака......лека  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт