АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 346
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте!
Аз знам че бременноста е предразположение за гъбички,тоест така ми бяха обяснили докторите с предходната ми бременност,тогава имах 3 пъти за цялата бременност,имах чуството че не мога се оттърва от тях.Сега имам някак си пак същото усещане,но АГ-то каза че до 12 седмица нищо не може да се направи и да има нещо,та така!
Как сте вие,спря ли гаденето при вас...защото при мен сега започна да се усилва Sick Sick Sick

# 571
ani27, аз не съм сигурна за доставката до Англия, но не съм и гледала.

За гъбичките, наистина при бременност има голяма вероятност да се пипнат тези гадове. Имунната система е отслабена и особено податливите на инфекции и др. подобни малко си страдат.

Аз сега си готвя едно любимо ядене. Ама не смея да казвам, че де да знам...))) може на някоя мацка да и се прияде. )

# 572
Mirama така ви се радвам като казвате как си хапвате  Hug при мен положението е много зле   Sad нищо ама наистина нищичко не ми се яде, направо незнам как ще я карам така....аз бременна ли съм кво ли  Wink. За сведение с предишната бременност се разцепвах от ядене и като чуех за нещо все ми се прияждаше.

# 573
  • Варна
Здравейте,

да се отчета и аз. Вчера ходих на първа ФМ при Максим Яков в Майчин Дом Варна.  newsm78 Не знам какво гледа, гледа, мери, беше любезен, аз нищо не питах (глътвам си граматиката при преглед май май Simple Smile , каза, че няма нищо притеснително, бебето му се струвало малко по-голямо с два три дни, но не било нищо притеснително. Пуснах си и БХС все пак, уж не исках, ама той ми написа бележка, върви да ти вземат кръв...и аз реших да си го пусна. Общо ми струваше 90лв. Най-важното е, че си видях бебчето Simple Smile там беше, мърдаше и махаше с ръчички  Grinning Забравих да питам какви са му размерите, но в четвъртък съм  на преглед при АГ и там ще питам Simple Smile
За килограмите...до преди седмица-две бях качила само 0.5-1кг. Днес като се теглих съм още 2кг. отгоре! Ужас! Дано да е временно явление, напоследък много теста ядем и може да съм се позадръстила  Laughing
За бактериите в урината някой беше писал, не знам точно колко е отклонението, на мен въщо ми бяха открили 2-3 бактерии (така пишеше на изследването) и АГ-то ми каза да пия профилактично Неоренал. Изпих една опаковка (малко са гадни, големи, но са само билки и са безвредни). Ще видим при следващите изследвания какво ще покаже, а иначе аз нямам никакви оплаквания.
За гъбичките - и тази екстра я имах, още в 9-та седмица (не че преди бременността не се беше случвало), АГ-то ме прегледа, не ми е пускала посявка, но каза, че са гъбички. Изписа ми 3 глобули Gyno-Pevaryl и кремче Pevaryl. Да чукна на дърво - мина ли и от тогава нямам оплаквания.

# 574
  • София
Дайте моля ви мнение за ЖК в МД- София  Thinking

Аз вчера се записах на ЖК там, при др. Сашо Георгиев, по препоръка на доктора при който ще раждам, не мога да изкажа все още компетентно мнение, даде  ми направление за кръв, урина, взе ми микробиология, видяхме бебето на ехограф ( всичко е ок и пак е с 3 дни напред Simple Smile вече съм спокойна ) изглежда ми разбран човек, мисля че ще остана доволна.
В МД съм останала с лошо впечатление от др. Майсторов, 2 пъти случайно съм попадала при него, веднага почна да ми бута визитки за частния си кабинет, не ми е симпатичен.

# 575
lastname, абе аз гледам да не се тъпча. ) Защото си имам излишни килограми и без да съм бременна. ) А като знам, не ми мърдат едни 10-11кг отгоре (което е нормално, толкова си тежи бебето с всичките му чудеса, плаценти, околоплодни, увеличена кръвна маса, гърди и т.н.).
Но нито с предишната, нито сега имам гадене.
От време на време ми се появяват едни киселини и това е вече отвратително. ((((

# 576
Добро утрооо, момичета!
За гъбите- не се притеснявайте, бебчо е повече от защитен в тоя момент. Използвайте бабините методи, а като дойде време и глобулки  Peace
За количките- аз ще чакам последния момент за покупки, ама събирам инфо с вас  Mr. Green
Утре съм на обстоен преглед преди БХС, малко съм притеснена като преди всеки преглед    Blush Може да стиснете палчета за нас  Hug
Хубав ден ви желая, макар и малко мрачен с това време  Hug

# 577
Оххх и на мен още ми се гади  Sick, отврат! Килограми не съм качила още.
Гледах колички и съм си харесала Jane, има кош за новородено, който се трансформира с столче за кола. Трябва да проверя по чуждите сайтове дали са по-евтини.

# 578
Дайте моля ви мнение за ЖК в МД- София  Thinking

Аз вчера се записах на ЖК там, при др. Сашо Георгиев, по препоръка на доктора при който ще раждам, не мога да изкажа все още компетентно мнение, даде  ми направление за кръв, урина, взе ми микробиология, видяхме бебето на ехограф ( всичко е ок и пак е с 3 дни напред Simple Smile вече съм спокойна ) изглежда ми разбран човек, мисля че ще остана доволна.
В МД съм останала с лошо впечатление от др. Майсторов, 2 пъти случайно съм попадала при него, веднага почна да ми бута визитки за частния си кабинет, не ми е симпатичен.

Аз съм при Майсторов- има нещо с визитките- написа си работното време в МД на гърба на негова визитка. Но не ми прави впечатление. Аз да ви питам това да ви взимат кръв и урина- първото изследвание дето ти пускат- то плаща ли се ?

# 579
Монче,
виж в
Приятели скоро си купиха точно такава от ebay там и с доставката от Англия пак им излезе по-евтино от тук.  Peace

# 580
Привет, мацки!

Някой може ли да сподели мнения за доктор Сираков от МД? newsm78 Обмислям да се запиша там на ЖК по ЗК. Естествено, че разчитам на моя лекар, но е хубаво да имам някой под ръка за изследвания и документи.

Както ви казах видях си бебчето извънредно в събота. При вуйната на мъжа ми.  Simple Smile Всичко е 6!

# 581
За гъбичките - имах в 6г.с и бяха нетърпими. Пробвах и сода и смрадлика, и лайка, но не ми помогна. Доктора каза, че не може сега, но аз настоях, т.к. наистина беше ужасно и ми изписа Гиназол(каза, че само това е сигурно, че не вреди, но пак е хубаво да се чака до 12гс). Не можех да си представя месец и половина да си стоя така. Но ако нямате кой знае какви оплаквания, в смисъл не сърби и не дразни, изчакайте да мине 12гс.  С предната бременност мисля, че към 9-10 седмица имах, но тогавашната лекарка ми беше изписала глобули, които не помня какви бяха. Не е имало проблем с бебето.

# 582
Радвам се за добрите новини момичета, хубаво е че сте видели бебоците. )
Аз съм в четвъртък, вече нямам търпение. ) Мисля да взема и таткото. )

Да ви препоръчам нещо по отношение на бельото.
Лятото си бях взела едни бикини с лазарно изрязани ръбове за проба. Страхотни са, могат да се носят под всякаква дреха, тъй като не личи, че изобщо имате бельо. Дълбоки са (аз такъв модел си взех) и ще са идеални за бременни коремчета. )
Сега мисля да си купя още няколко чифта.

# 583

[/quote]
Аз съм при Майсторов- има нещо с визитките- написа си работното време в МД на гърба на негова визитка. Но не ми прави впечатление. Аз да ви питам това да ви взимат кръв и урина- първото изследвание дето ти пускат- то плаща ли се ?
[/quote]
не се плаща трябва АГ-то да ти даде направление, аз платих само 2лв потребителска такса

# 584
Бременните не са ли освободени от потребителска такса?

Общи условия

Активация на акаунт