АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 346
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм при Майсторов- има нещо с визитките- написа си работното време в МД на гърба на негова визитка. Но не ми прави впечатление. Аз да ви питам това да ви взимат кръв и урина- първото изследвание дето ти пускат- то плаща ли се ?
[/quote]
не се плаща трябва АГ-то да ти даде направление, аз платих само 2лв потребителска такса
[/quote]
Благодаря за отговора  Hug

# 586
Бременни не плащат потребителска такса! Аз съм ходила с направление на АГ и не съм плащала.

# 587
Sony_M доц.Сираков е прекрасен човек и професионалист, само хубави неща мога да кажа за него  Grinning, но не води ЖК по ЗК. В момента в който разбрах, че съм бременна му се обадих, но за съжаление ми отказа. Ако искаш можеш да си ходиш при него на частен прием в кабинета му на Гладстон, но определено ще ти трябва и друг лекар за ЖК.

Ако искаш имам координатите на доц.Сираков и мога да ти ги дам  Simple Smile

# 588
Някой им ли впечатления за акушер гинеколозите в болница Доверие?
Аз смятам тази седмица да запиша ЖК при д-р Иванов. Ходих при него за установяване на бременност, заедно с половинката. Внимателен и спокоен беше, обясни ми как ще протече прегледът в самото начало, след това обясни какви са следващите стъпки. Отговори изчерпателно на въпросите ми. Допадна ми и на мен и на половинката.
Препоръчан ми е от колежка, която си е следяла при него бременността, каза, че и тя е отишла при него по отзиви на други колежки. Във форума също открих добри мнения за него.

# 589
Sony_M доц.Сираков е прекрасен човек и професионалист, само хубави неща мога да кажа за него  Grinning, но не води ЖК по ЗК. В момента в който разбрах, че съм бременна му се обадих, но за съжаление ми отказа. Ако искаш можеш да си ходиш при него на частен прием в кабинета му на Гладстон, но определено ще ти трябва и друг лекар за ЖК.

Ако искаш имам координатите на доц.Сираков и мога да ти ги дам  Simple Smile

Еее, жалко! Фигурира в списъка на МЦ МД, затова си го избрах. Освен да се запиша при твоя. Аз лекар, на който да плащам си имам.  Laughing
Всъщност, ти по ЗК при кого си?

# 590
Защо всъщност ви трябва един по ЗК и един, на когото да плащате?

# 591
може би не е трябвало да плащам потребителска такса, но от де да знам. нищо поне лаборантката беше много мила

# 592
Защо всъщност ви трябва един по ЗК и един, на когото да плащате?

На мен, собствено, защото лекаря, при когото ходя и който ме изражда не работи по ЗК.
А по ЗК ми трябва някой, защото изследванията си ги пускам оттам и после ми оформят документите за майчинството.

# 593
Аха.
Зачудих се как успявате да излизате за по два прегледа от работа, но ако е само за изследвания, явно не е толкова често. Щото аз поне се чувствам направо виновна, че излизам от работа  Crazy и седя да отработвам после.  Crazy Шефката ми казваше да не се притеснявам и че няма нужда да отработвам, ама на мен ми е криво. Embarassed

# 594
При Сашо Георгиев, съм ходила веднъж на преглед предишната бременност, лекарката ми го препоръча за ФМ , мисля. Не бях очарована, трябваше да го разпитвам, не беше от разговорливите. Приемаше някъде в Студентски град 58 бл. мисля. Имах записан час, за частен прием, а той закъсня почти цял час, беше един сняг и студ, много се изнервих ме с мъжът ми, докато го чакаме.
Тогава му заявих, че искам и държа на секцио, той ме пита защо. Отвърнах, че знам и искам да родя секцио от  малка, просто знам.......той не се сдържа да сподели, че Ани Салич му е била пациентка, в смисъл ми отвърна: " И вие, като Ани Салич, искате и знаете, че ще е секцио".
Лекарката ми от ЖК ми по препоръча и за раждането, но както  споделих се отказах.
Мирама, я сподели какво си сготвила, че съм в чуденка какво да готвя аз.
На мен, най-ми се повдига вечер.

# 595
Ааа, аз не ходя всеки месец по касата. Само като дойде време за изследване. Поне миналата година така процедирах.
А по отношение на работата - грам вина не изпитвам за липсите си.  Laughing

# 596
да ви питам- вие какво мислите за раждането във вода- на мен ми се ще да е такова- а не по гръб  ooooh!

# 597
Да, аз обмислям раждане във вода. Peace

# 598
  • София
Аха.
Зачудих се как успявате да излизате за по два прегледа от работа, но ако е само за изследвания, явно не е толкова често. Щото аз поне се чувствам направо виновна, че излизам от работа  Crazy и седя да отработвам после.  Crazy Шефката ми казваше да не се притеснявам и че няма нужда да отработвам, ама на мен ми е криво. Embarassed

И тебе те боли главата, никой няма да ти даде медал, за това че отработваш, като са ти казали че няма проблем, не се натоварвай излишно, преди на работа съм ходела болна, и какво, нищо и едно благодаря не ти казват.

# 599
да ви питам- вие какво мислите за раждането във вода- на мен ми се ще да е такова- а не по гръб  ooooh!

Трябва да си много силно мотивирана, защото там нямаш опция за обезболяващи.
Трябва да имаш лекар, на кого имаш 100% доверие.
И, сега от позицията на жена, вече раждала нормално, не бих го препоръчала за първо раждане.

Общи условия

Активация на акаунт