АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 357
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
ох, леко съм уплашена....излезе ми микробиологичното изследване- имам гъбички...но понеже съм в 8-ма седмица нямало как да се лекува- чак в 12....и се притеснявам за бебчо...Някой дали знае повече за това до каква степен влияе върху плода....... newsm78......и защо сега не могат да направят нищо.....  newsm78   HELP!!!!

И аз съм с гъбички. На мен АГ-то ми каза за момента само промивки със смрадлика, а след това вече ще си слагам Гинажил. Според мен и ти можеш да направиш същото - смрадлика. Тя не вреди и няма да има проблем.

# 556
ani27, а, като папагал не. ) Руса е цялата, просто има малко по-светли и по-тъмни кичури. )
За количката, сайта е супер елементарен, само се посочва точен адрес и след това се избира метод на плащане. Аз ще плащам с пей пал.
Но трябва да имаш познати в Германия, на чийто адрес да я изпратят. А от там се ползва превозвач до БГ (София).

# 557
  • София
KrissSsstina, с предишната бременност имах гъбички, но доста рано и аз нямах представа, че съм бременна. Лекуваха ме по стандартната схема.
Все пак попитай гинеколога какво можеш да направиш и евентуално някакво по-леко лечение. Крайно неприятно е, и цял 1месец без лечение...не знам как ще изкараш. Освен разбира се ако не усещаш нищ ои не ти пречи.

Не чувствам дискомфорт, нямам и някакво течение....за бебо се притеснявам  Thinking

# 558
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®,

много благодаря   Simple Smile чувала съм за тази билка....още утре ще звънна на лекарката да я попитам(да е на ясно какви ги върша)....макар, че е билка и не мисля, че ще има проблем  Hug

# 559
ani27, а, като папагал не. ) Руса е цялата, просто има малко по-светли и по-тъмни кичури. )
За количката, сайта е супер елементарен, само се посочва точен адрес и след това се избира метод на плащане. Аз ще плащам с пей пал.
Но трябва да имаш познати в Германия, на чийто адрес да я изпратят. А от там се ползва превозвач до БГ (София).

Аха, ние се опитахме с английски посредник. Трябва да имаш  познат в Германия, иначе не става.
В моят пейпал  нямам толкова пари, ще трябва да мине през сметката ми. Ти кога ще я поръчваш?

# 560
ani27, с английски, трудна работа. Доставят само в Германия. За това ви трябва немски адрес и човек на него, за да могат да я доставят.
Е той пей пал ти е свързан със сметката така или иначе. )
Аз още се колебая, дали последно нея да поръчвам, или една на Есприт от друг сайт. )

# 561
ani27, с английски, трудна работа. Доставят само в Германия. За това ви трябва немски адрес и човек на него, за да могат да я доставят.
Аз още се колебая, дали последно нея да поръчвам, или една на Есприт от друг сайт. )
Ако я поръчваш за теб, ще съм ти благодарна, ако ми помогнеш.
Каква е тази на Еспирит?

# 562
Аз харесах тази на Есприт , само нещо надписа малко не ми харесва.
http://www.bestbabyshop.nl/esprit-wandelwagen-vegas-all-in-one-s … _campaign=beslist

# 563
# 564
За тези, които се интересуват какво предстои по време на прегледите, какви изследвания се правят по ЗК....
Ето линк към Програма "Майчино здравеопазване" към НЗОК

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 23:11 от maminka23

# 565
  • София/Варна
barbaletka, както писах, за много от проблемите наистина има решения, стига в точния момент да получите точната информация и подкрепа. За съжаление доста често младите майки се сблъскват още в самото начало с много и разнопосочни съвети - в някои болници дори и санитарките се чувстват длъжни да дават съвети за кърменето Wink. Да не говорим за близки и далечни роднини, които с най-добри чувства могат да ни вкарат в големи заблуди Simple Smile.
Иначе за размера на гърдите при теб - доколкото разбирам ти все още кърмиш, нали? Твоите гърди нямат нужда от подготовка, в момента те са основно функционираща жлезиста тъкан. Нормално е да започне да намалява количеството, защото кърмата постепенно изменя състава си, за да се превърне отново в коластра.

sweet_maniche, ти да видиш как ще текнеш след като родиш Wink.

anka_i, баткото беше много разбран, а и самостоятелен, затова не съм имала проблеми по време на втората бременност. Прие да го гушкам докато сме седнали или клекнали. И сега е много внимателен. Ситната обаче си  малка лигличка и все мрънка, все е навряна в мен, понякога хленчи докато не я вдигна. Но брат ѝ се опитва да я възпитава Wink.

И мен ме втриса като видя невръстно дете в колата без столче, а понякога са и на предната седалка. Наистина има и бюджетни решения, нищо че не са чак толкова технически и дизайнерски издържани. Пак е по-добре от нищо.

Някой им ли впечатления за акушер гинеколозите в болница Доверие?

# 566
Мисля я още тази на АБС, видях че имат доставка до Англия, имам там кой да ми я поръча, ще видим,  може да не е нашата количка, ако не се получи.
 Цената е чудесна, в Бг са по 1000лв. Престане ли да ми влиза в употреба, а това ще е след първата годинка я продавам на половин цена, т.е. ще си е заслужила вложените пари, и почти няма да съм загубила от инвестицията.
 denise78, нали си в Холандия? Ако харесаш нещо, което може да се поръчва от при вас, сподели, моля те. Имаме и в  Холандия кой да ни поръча. На Есприт съм на същото мнение, като теб : надписа разваля визията, обичам по-изчистените неща.
 Нямам търпение да се рова по сайтовете.......а като знам и как се увличам в пазаруването Crazy

# 567
Kameliya,
аз имах по време на първата си бременност, но беше през втори триместър, бактерии в урината. Лекуваха ми ги с антивиотик, мисля, че беше Зинат. А заради антибиотика и опасността от поява на гъбички ми предписаха Гиназол (апликатор- слагаш и три дни действа). Гиназол-а е много добър и друг път ми е помагал.
Всичко това, разбира се, само след консултация с лекар  Peace

# 568
Дайте моля ви мнение за ЖК в МД- София  Thinking

# 569
 KrissSsstina, АлЕкС и при мен излязоха гъбички след микробиологията  Sad наистина много неприятно беше, но лекаря каза, че след 10 седмица може да се лекуват и слагах глобулки Клотримазол за 6 дни. Сега всичко е наред  Grinning

За количките още не съм мислила  Thinking някак си ми е мнооого рано  Simple Smile
За бельото за бременни-не смятам да купувам специално такова а по скоро сутиен за кърмачки, когато му дойде времето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт