АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
ani27, неизбежни са вирусите по градините и яслите. Но пък децата така си изграждат имунитет. Аз Никола ще го пускам на ясла от др месец. Притеснявам се, разбира се, но за мен е изключително важно децата да посещават детски заведения. Имам някакви надежди, че кърменето му е подсилило имунната система, но и знам, че няма как да минем без боледуване. Дано поне минем по-леко  Rolling Eyes  Можеш да го пуснеш, според мен, и с течение на времето да прецениш как е ситуацията и ако трябва да го спреш временно. Каквото и да решиш, ти си му майка и знаеш най-добре  Peace

# 541
момичета аз сгафих снощи много ме болеше кръста и накарах таткото да ме намаже с фастум гел, сега чак се сетих да прочета и пише,че не трябва да се използва от бременни. дали ще има някакви последствия? да кажа само, че и в момента зверски ме боли гърба

# 542
  • Пловдив
За болки в кръста и гърба аз ползвам NeOx. АГ-то ми го препоръча предната бременност, че към края не можех да спя от болки в кръста. ползвах го горе долу година след като родих, тогава и болките отнимаха...
За всеки случай - консултирай се със следящия те лекар Peace

# 543
благодаря ти. аз май се сетих от какво ме боли кръста(е не съм много сигурна де) по принцип от време на време изкарам някоя бъбречна криза и съм усетила, че като се промени рязко времето започва да ме боли кръста и пишкам често, та май е от това

# 544
dandeto ако е от това трябва да се свържеш с лекар. Няма да е лошо да ти погледнат урината. Аз знам,че при цистит е задължително да се свържеш с лекар пък при бъбречна криза още повече. Така че ако имаш съмнения за криза обади се.Аз се съмнявах скоро за бъбречна криза и се обадих и поисках да ми пуснат изследвания на урината, т.като имам камъни в бъбреците. Оказа се,че от кръста,но докторката каза,че ако имам такива съмнения за бъбречни кризи или цистит задължително да й се обаждам.

# 545
момичета аз сгафих снощи много ме болеше кръста и накарах таткото да ме намаже с фастум гел, сега чак се сетих да прочета и пише,че не трябва да се използва от бременни. дали ще има някакви последствия? да кажа само, че и в момента зверски ме боли гърба
Да не те плаша, но е хубаво да се консултираш с лекар, тъй като болките наподобяващи бъбречна криза, много често се оказват контракции... Аз като казах на моя доктор, че имам такива болки и веднага ме приеха в болница. За собствено спокойствие се чуй с лекар.

# 546
в петък си дадох изследвания за урина и в четвъртък ще ходя до лекаря да ги види, а не се съмнявам за бъбречна криза, защото там болките са доста по-различни. просто при рязка промяна на времето ме почукват лекичко, ама незнам може и от кръста да си е

# 547
изледванията ми показаха бактерии в урината:(
тези дни ще ги повторя и ако пак покажат,пускам посявка:(

Тези бактерии съм доколкото знам трудно се лекуват,обикновено с антибиотици или билки,неподходящи за бременни..някой има ли опитв тази насока....

# 548
Момичета, ако решите да поръчвате от немския сайт, мога да помогна.
Аз ползвам от там един човек, който доставя всякакви пратки от и към Германия.

Връщам се от фризьор. ) Мислех да правя драстична промяна с цвета, но пак не събрах смелост. ) Отново съм руса, но и с 2цвята кичури. )

# 549

Mirama, ако не попадна на хубава колика на нормална цена в българските сайтове, има голяма вероятност да се разровя и из немските сайтове, непременно ще се обърна към теб.  Hug

# 550
Ето ме и мен.аз си хапвам и хапвам....напълних сутиена и незнам какъв да купя после.лека вечер.

# 551
Аз също съм с голямо дете, но по принцип избягвам да я вдигам и преди да съм бременна. )
Тежи ми (14кг) и тя си знае, че не я нося и разнасям.
Иначе си се гушкаме, няма проблем. На градина не ходи, така че това ми отпада като притеснение.

Уффф, много си харесах една пола, на ластик е горе...чудя се да си поръчам ли следващият номер от този, който нося...
http://direct.asda.com/george/womens-skirts/oriental-floral-prin … 2,default,pd.html

# 552
  • София
ох, леко съм уплашена....излезе ми микробиологичното изследване- имам гъбички...но понеже съм в 8-ма седмица нямало как да се лекува- чак в 12....и се притеснявам за бебчо...Някой дали знае повече за това до каква степен влияе върху плода....... newsm78......и защо сега не могат да направят нищо.....  newsm78   HELP!!!!

# 553
KrissSsstina, с предишната бременност имах гъбички, но доста рано и аз нямах представа, че съм бременна. Лекуваха ме по стандартната схема.
Все пак попитай гинеколога какво можеш да направиш и евентуално някакво по-леко лечение. Крайно неприятно е, и цял 1месец без лечение...не знам как ще изкараш. Освен разбира се ако не усещаш нищ ои не ти пречи.

# 554

Връщам се от фризьор. ) Мислех да правя драстична промяна с цвета, но пак не събрах смелост. ) Отново съм руса, но и с 2цвята кичури. )
О,  ти си с моята прическа, аз съм като папагал в главата. Освен руси кичури имам червени, лилави, карамел, но.......нали мъжът ми мрънка за изрусяването сега, да не вредяло на бебебто и съм само с цвят карамел Crazy
Аз искам количката, ще съм ти благодарна , ако ми помогнеш. Тази вечер  с една приятелка спец в пазаруването по чужди сайтове се мъчихме, но не успяхме да се преборим с немският сайт.
Някой спомена за бактерии в урината, лекуват се само с АБ.  Зависи какви са, някои са доста упорити. Съветвам те,  да си пуснеш в друга лаборатория. От първата урина сутринта ли си взе пробата? Трябва да се измиеш добре, после пишкаш малко и тогава вземаш проба. Имунобор , може  да помогне, мисля. Бактериите в урината често са показател за бъбречен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт