Мъжът Везни

• 104 759
  • 660
  •   1
Отговори
# 180
  • Тра-ла-ла
Забелязвали ли сте у мъжете Везни да е заложен кариеризъм?! Връзка с такива не съм имала, но Везните, които познавам, все гонят някакви върхове. По мои наблюдения - гонят Михаля Laughing Мераци за бизнес, за вдигане на социалното ниво и все за сметка на семейството. Все имат по-важни дела извън дома, а жените им опъват каиша и са и баща, и майка, и мъжа, и жената в семейството. За съжаление тия мераци за кариера и ъпгрейд са в стил - "почнах и ми мина" и "тръгнах да правя нещо, стигнах по средата и нека си стои така" Laughing

# 181
Да забелязвала съм, защото те там поне се опитват, малко като скорпионите да изпъкнат, да бъдат лидери, да ги хвалят. За да се чувстват комфортно. Точно това ме притесняваше че е супер за приятел, но постоянно видеше по приятели защото не може да отказва, а само работеше извънредно. Аз имах същия баща, не исках да се справям сама с всичко като майка.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 11:43 от Blagoslovena

# 182
Благословена, редактирай си изречението, че не разбирам смисъла - "видеше поприятели"? Явно пишеш от телефон и някак се случват неясноти, не за първи път. Simple Smile

Да, Джулая, аз този стремеж го наричам везнишко дерзаене, суета и надскачане на себе си. Искат , ама невинаги могат, нямат достатъчно амбиция и трудолюбие, това е причината, според мен. Някак не довършват и намират оправдания, когато стане сложно и трудно. Биха се натегнали да довършат, само ако ги грози тотална излагация. Те не искат да се излагат, не искат да са в устата  на хората, да са нехаресвани.

Мъжете везни често си взимат жени  властни, богати и успели.....или поне само богати- с наследство и доходна професия. Страхуват се да не се похабят и затрият от много труд и мизерия, затова се подсигуряват с изгоден брак Simple Smile И, естествено, хич не правят жените си щастливи- то брак по сметка е съмнително изгоден и траен. Изгодата се заплаща с нещо , няма безплатен обяд.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 22:16 от *Камея

# 183
Лелееее , това значи ли, че няма да се вземем с моето гадже . Аз нямам пари, дори изобщо . Имам дете от друг брак - това дали се води излагация според тях Grinning

# 184
  • Тра-ла-ла
Станаха много мъже и взех да им изпускам бройката hahaha Излъгах, че съм нямала мъж Везна  newsm56 Но тогава бях малка, глупава и летяща из облаците на любовта Laughing. Не се интересувах от зодии, нямаше толкова инфо в интернет и го мислих за Скорпион (21.10). Беше кратка авантюра. Понастоящем е 2 пъти разведен.

# 185
Камея, това съм го чувала, на шега, как ако си хванел богата жена всички ще му завиждат.
Между другото от всичките ми връзки и семейства неговото семейство ми харесваше и ме подкрепи, дори когато се разделихме, дойдоха да ми се молят да не го оставям, че неговите приятелки и жени за които говори са били измислени, даже и номера ми взеха да си говорим. Ако трябва да съм честна понеже съм израсла без баща, много исках да им бъда снаха. Досега мога да говоря с тях и да се виждаме, а тоя си развява задника и е сам като пушка.  и отсега казвам имам ли син  ще стои на строшени орехи докато се научи да оценява жените.

# 186
Благословена, човекът явно не е узрял и може изобщо да не узрее. По принцип, мъжете везни са и лаладжии, не е нужно да се прима за истина всичко казано от тях, изхвърлят се, но не всичко от заявените намерения ще осъществят. А относно меркантилността/извинявам се за силната дума/- не е чужда и на жените везни.

Simple Smile Аз пак да попитам - "видеше по приятели" в какъв смисъл се употребява? Не съм чувала такъв фразеологизъм.....

# 187
Смисъла е че обикаля с приятели като разпасан, по приятели, у тях демек и по кръчми, това е родопския ми диалект затова не го разбираш.

# 188
Simple Smile Да.... къде е Родопа, къде е Черноморието.... Значи хайманосване и пияндурстване с приятели /по нашенски казано/.

# 189
УЖАС! Слава Бого и това няма моята везна .

# 190
От човек до човек има разлика, както от  земята до небето ! Не създавайте мнения от преживяното с един индивид, пък каквато и зодия да е бил той или тя. В тази тема има мнения на хора с опит, с повече от един представител на конкретна зодия и тези мнения се приближават доста повече до общия профил на човек от дадения зодиакален знак, но гледам , че има и мнения базирайки се на един конкретен партньор или просто познат. По този начин определяте и обединявате всички везни под общ знаменател.Не е правилно да се сравняват различни хора! Хората са колкото еднакви, толкова и различни, независимо от тяхната зодия!
ПП: За жените, който не разбират везните и отдръпването в началото, ще дам жокер:
-Вие сте изпитвани! Везната лесно се мята в авантюра, като след това започва да размишлява дали тази авантюра му носи това от което има нужда и се започват действия (игри, ако мога така да се изразя), с които той би получил нужната информация, от която има нужда, за да разбере и опознае отсрещния човек.
Ако усетите такъв тип държание (игри) спрямо вас,  пуснете леко плувката и  изчакайте. Ако везната е заинтригуван, ще намери друг начин да ви опознае и по този начин стратегията и държанието му ще се променят. Има го  варианта и нищо да не се промени. До колкото имам опит с везните в повечето случаи са наясно от първа среща дали биха пробвали с дадения човек и докъде биха стигнали в този първи етап на опознаване.
Дали човека е женкар или не...... това не може да се каже само от зодията. Същото важи и за жените!

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 16:59 от mgeorgiev85

# 191
Като стана въпрос за представителност на извадката и изводите, въз основа на каква бройка Везни са твоите наблюдения и заключения, mgeorgiev85? Везни ли си? Съгласни сме, че си е до човек и във всяко стадо си има и мърша, и някой за пример.  Има тенденции, които важат в голяма степен за някого, а за друг - слабо. Но пак си има общи черти.

Скрит текст:
Моите впечатления са не само от партньори, но и от приятелски кръг, колеги на мои близки, .... обаче моят свекър не беше нито мързелив, нито меркантилен, но пък си беше манипулатор и изпитваше хората, подлагаше ги на наблюдения,тестове и изпитания...... а и беше женен за по-богата и по-невзрачна от него жена

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 19:03 от *Камея

# 192
Георгиев, дай жокер по какво се разбира, че са влюбени?

# 193
  • София
Мисля, че колебанието на мъжа Везни си продължава през цялото време на връзката Smile
И точно това е затормозяващото. Като, разбира се, зависи с каква зодия жена е. Аз съм Риби и такива колебания на партньора, меко казано, ми съсипват психиката. Ако е с някоя по "дебилна" зодия жена, вероятно няма да има сътресения.

# 194
хе хе хе овенките дебилна зодия ли сме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт