Мъжът Везни

• 104 673
  • 660
  •   1
Отговори
# 270
Може и да има общо това, че все пак познава мъжа ти. Туко виж се е притеснил заради това. Има ли шанс мъжът ти да му е казал нещо? Той знае ли за намеренията ти?
Абсолютно,не!Нямат изобщо допирни точки,мъжът ми нищо не подозира.Но,да може и от това да се притеснява,но той знаеше от началото кой е мъжът ми,защо се хвърли напред с главата.

# 271
Защото везните не обичат конфликти, може да нямат разговори с мъжа ти, но някой ден може и да научи (това не е невъзможна да не стане) и представи си после...трябва да напусне работа.
Вие сте излизали една седмица, не е кой знае нещо.

# 272
Ами защото е едно да ти се иска/да му се иска/, съвсем друго е да не ти стиска/да не му стиска. Нормално е , когато си по-млад и необвързан, да спреш  импулсивното, все пак женена жена , с деца, леко поотегчена от рутината на сем.живот, занемаряването на отношенията......колко му е да се влюбиш и вкопчиш в него като удавник за сламка. От това се опасява - да не му виснеш на врата и да поискаш да си зарежеш мъжа. Сега може да му твърдиш, че е без обвързване, ама като потече емоционалният поток, може да ви завлече и двамата. Той отде да знае , че няма да стане твърде емоционално и напечено и за двама ви. Везните са предпазливи хора - вкл.и аз , като везна. Не сме чак толкова безразсъдни и импулсивни.

# 273
Благодаря ви момичета!Всичко е възможно!

# 274
Ауууу вечно ходещите мъже с маргаритка в ръката....искам я...не я искам ии така могат да си късат листенца вовеки или докато ти скъсат тотално нервите.

# 275
Мъжа ми е Везни, за мен една от най-хубавите зодии за мъж. Няма нещо в характера му което да искам да променя.
Не е конфликтен, сдържан е, не говори излишно и когато няма какво да каже, а когато го направи е точно в десятката, добър и всеотдаен съпруг и баща е, семесйтвото за него е на първо място..и още много , много неща мога да напиша..

# 276
Ауууу вечно ходещите мъже с маргаритка в ръката....искам я...не я искам ии така могат да си късат листенца вовеки или докато ти скъсат тотално нервите.
[/quote
Ох,искрено ме разсмя!Как само си ги описала

# 277
Не са от най - решителните, обичат си спокойствието , не искат да си развалят рахата, ако жената е материално обезпечена, едва ли ще я оставят, но пък любовта също е важна, така че....

Дописвам : Ако жената е с къща и заплата, властна, няма да я остави, но може да й изневерява, но на теб, Танева, трябва ли ти такава ситуация, такава връзка и такова разбутване на чуждо семейство?

Здравейте, абсолютно подкрепям това, което цитирам по-горе! Не съм виждала в живота си по-големи изявени материалисти, сметкаджии и меркантилни мъже от мъжете-везни! 😆✌ Те дори не контактуват с хора, ако нямат сметка и някакъв интерес. Изключително добър нюх за бизнес да, но на каква цена? Това е единствената зодия мъже, които са болно амбицирани и способни да преминат буквално през нечии труп /образно казано/, за да успеят. Съжалявам за тежкото сравнение. Да ме извиняват дамите с такива партньори, но ако искат да ги задържат, да им раждат по едно дете и да се молят да не обедняват и погрозняват 😄😄✌ Да, мъж везни освен всичко останало, е и флиртаджия и способен да изневери и то с желание от все сърце! 😆 Късмет и наистина късмет на дамите с такива партньори!

# 278
  • Варна
*

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 21:05 от Dominique7

# 279
Първото нещо от цялата тема май, с което и аз не съм съгласна. Познавам няколко представителя,нито един не е такъв. ММ се раздава на макс за всички,без грам да има изгода. Дори хора с положение и възможности не иска да използва по никакъв начин,въпреки че има възможност. Чак ме ядосва понякога,че е такъв. Та,явно не е от зодията всичко.

# 280
Не са от най - решителните, обичат си спокойствието , не искат да си развалят рахата, ако жената е материално обезпечена, едва ли ще я оставят, но пък любовта също е важна, така че....

Дописвам : Ако жената е с къща и заплата, властна, няма да я остави, но може да й изневерява, но на теб, Танева, трябва ли ти такава ситуация, такава връзка и такова разбутване на чуждо семейство?

Здравейте, абсолютно подкрепям това, което цитирам по-горе! Не съм виждала в живота си по-големи изявени материалисти, сметкаджии и меркантилни мъже от мъжете-везни! 😆✌ Те дори не контактуват с хора, ако нямат сметка и някакъв интерес. Изключително добър нюх за бизнес да, но на каква цена? Това е единствената зодия мъже, които са болно амбицирани и способни да преминат буквално през нечии труп /образно казано/, за да успеят. Съжалявам за тежкото сравнение. Да ме извиняват дамите с такива партньори, но ако искат да ги задържат, да им раждат по едно дете и да се молят да не обедняват и погрозняват 😄😄✌ Да, мъж везни освен всичко останало, е и флиртаджия и способен да изневери и то с желание от все сърце! 😆 Късмет и наистина късмет на дамите с такива партньори!
Уау колко си категорична, но за мен НЯМА абсолютно нищо вярно в думите ти. Освен мъжа ми познавам и други мъже от тази зодия и нито един не отговаря на написаното от теб. Адски грозен изказ  и то от жена!

# 281
Моля, почувствалите се обидени, да ме извинят. Написаното беше просто мнение, което очевидно не се хареса на определени съфорумки, щастливи с мъж везни! Момичета, това е форум. Изказваме своите мнения, аз лично моето съм го изградила на база лични впечатления. Подчертавам, че не съм искала да нападам, обиждам или да провокирам лошите ви черти в характера 🤗 Моля, не заемайте отбранителна позиция. Уважавам това, че сте щастливи с мъжете от тази зодия, като разбира се, ви желая да бъдете такива щастливки дълго време, ако може завинаги, стига това да е категоричният ви избор. Благодаря.

# 282

Здравейте, абсолютно подкрепям това, което цитирам по-горе! Не съм виждала в живота си по-големи изявени материалисти, сметкаджии и меркантилни мъже от мъжете-везни! 😆✌ Те дори не контактуват с хора, ако нямат сметка и някакъв интерес. Изключително добър нюх за бизнес да, но на каква цена? Това е единствената зодия мъже, които са болно амбицирани и способни да преминат буквално през нечии труп /образно казано/, за да успеят.
Скрит текст:
Съжалявам за тежкото сравнение. Да ме извиняват дамите с такива партньори, но ако искат да ги задържат, да им раждат по едно дете и да се молят да не обедняват и погрозняват 😄😄✌ Да, мъж везни освен всичко останало, е и флиртаджия и способен да изневери и то с желание от все сърце! 😆 Късмет и наистина късмет на дамите с такива партньори!

Имах няколко колеги, които абсолютно отговярат на описаното дотук. В личния си живот не знам как са

# 283
Изказват се мнения на база лични впечатления, никой не сочи с пръст точно мъжа Везни на някоя съфорумка. Моля, по-спокойно и с разум четете. И никой не твърди, че всички везни до един са меркантилни. Да, може и да има и прекрасни, раздаващи се на хората, предани, работливи и т.н. представители везни. Може, никой не го изключва. И моят екземляр, най- яркият от везните в спомените ми, не беше чак меркантилен, не беше и флиртаджия, не беше и  баш гадняр или нерешителен, но след определени стечения на обстоятелства, загуби и т.н. се подсигури с дебела съпруга, арогантна, самонадеяна, с къща и финансова подкрепа от родителите й. Не взе красива и възпитана беднячка на финала.
 Хайде, мир! Simple Smile

# 284
Изказват се мнения на база лични впечатления, никой не сочи с пръст точно мъжа Везни на някоя съфорумка. Моля, по-спокойно и с разум четете. И никой не твърди, че всички везни до един са меркантилни. Да, може и да има и прекрасни, раздаващи се на хората, предани, работливи и т.н. представители везни. Може, никой не го изключва. И моят екземляр, най- яркият от везните в спомените ми, не беше чак меркантилен, не беше и флиртаджия, не беше и  баш гадняр или нерешителен, но след определени стечения на обстоятелства, загуби и т.н. се подсигури с дебела съпруга, арогантна, самонадеяна, с къща и финансова подкрепа от родителите й. Не взе красива и възпитана беднячка на финала.
 Хайде, мир! Simple Smile

Ето, точно това имах предвид! 😁😄😂🤝🤝🤝

Общи условия

Активация на акаунт