Отговори
# 75
  • София
АКТИВИСТ НА "АТАКА" СЕ ЗАМЕСИ В ПЕДОФИЛСКИ СКАНДАЛ
http://www.blitz.bg/news/article/154058

# 76
имам практически въпрос. Органите като Закрила на детето в този случай имат ли правомощия да се намесят?

# 77
имам практически въпрос. Органите като Закрила на детето в този случай имат ли правомощия да се намесят?

Не само, че са длъжи да се намесят, но са и длъжни да сезират органите на прокуратурата на РБългария.

# 78
В смисъл дали попечителя ще понесе последици?

# 79
  • София
За попечителя не знам, но че децата ще пострадат още повече е ясно.Ако ги отнемат и пратят в дом, ще стане още по-лошо, като се знае там пък какви неща стават.

# 80
Я някой да ме светне какво е това ask.fm , че го разглеждам от доста време във ФБ профила на моя син и даже му направих забележка, че разни анонимни го питат за имена, адреси и той - шматката отговаря ooooh! Каза, че ако не са му ФБ приятели, не могат да го питат ( вярно ли е това? ), а са влезли там като "анонимни". И последно - може ли по някакъв начин да го забраня това нещо ask.fm  на нашия компютър и как?

# 81
без да имам регистрация във Фб съм задавала въпрос в аск-а. Просто си правиш профил и това е

Просто му изтрий профила
Иначе всеки задаващ въпрос може да си сложи отметка и въпросът му да пристигне при получателя като анонимка

мисля че в настройките на компютъра имаше някъде да се забраняват конкретни сайтове

# 82
Мерси Кас  bouquet

# 83
  • София
За попечителя не знам, но че децата ще пострадат още повече е ясно.Ако ги отнемат и пратят в дом, ще стане още по-лошо, като се знае там пък какви неща стават.
Не ми се мисли какви могат да са последствията за момиче, което вече е минало основни секс уроци, като попадне в сиропиталище. Напълно готово за "работа" дете.

# 84
искам да разбера тоя изрод арестуван ли е вече, и децата къде се намират в момента?

# 85
10 c's , май нищо не се случва  Sad Последно четох, че в момента тече разследване. От Атака отричат този индивид да има нещо общо с партията. Казват, че никой не го познавал.

# 86
  • Там,където се събуждам щастлива.
10 c's , май нищо не се случва  Sad Последно четох, че в момента тече разследване. От Атака отричат този индивид да има нещо общо с партията. Казват, че никой не го познавал.

Типично. Аз гледах за холандски имена в профила му, за да сигнализирам тук. За съжаление, имаше от Дания и много азиатски, но от тук нямаше.

Този сайт е безумен. Къде е създаден?

# 87
Този сайт е безумен. Къде е създаден?
В условията за ползване е посочен адрес за кореспонденция в Латвия.

# 88
Абе само аз ли забелязах, че преди въпросния педофил да и пише и да я накара да се съблича,тя пак си го правеше?
В Аск, ако никой не ти задава въпроси,може да си теглиш ти въпроси, вкарани от модератори, на случаен принцип.
Та това момиче на въпрос "Кои са ти най-добрите приятели?" и подобни въпроси (неизпратени от никой), отново се събличаше и правеше същите сцени пред камерата.

# 89
Никой не знае дали детето го прави само или някой го кара. Работа на разследващите е да разберат и уведомят родители/баби, за да затегнат контрола и да спре с тези изцепки.

А за педофила, не знам какво прави, но определено не е нормално да видиш подобно нещо и да се включиш с въпроси  Sick такъв човек за конкретния случай може само да е писал в нета, но на живо не е по-различен.

Общи условия

Активация на акаунт