Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 305
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
хванах го за малко наистина е уникално ще търся линк, ако намеря ще го кача.Дори успях да направя една медитация - последната. Между другото не знаех че дават това предаване от кога ли е?

# 256
http://novatv.bg/shows/view/1120/Специалистите/

всяка събота от 12:00ч
ще следя за линк от 22.09.2012г

# 257
  • България
Наложи се да изляза и не можах да го гледам. Дано да ви е било интересно и полезно .

# 258
Здравейте ! С малко закъснение...пълен отчет да ритуалите.
Започнах в началото на юни - писане на желания при новолуние, после правих симоронския ритуал със личната карта омазана със сладолед Laughing два пъти, после дойде силния ми период, около 10 желания, като първото беше- работа...
На всички новолуния съм писала желание за намиране на работа...като съм уточнявала, по специалността, любима, харесвана, желана, добре заплатена... Не винаги е било първо по ред...
Сменях формулирането- от искам да имам, после благодаря за...използвах проблемоизбавителя да се освободя от страх и притеснение. В началото на август обявиха въпросният конкурс...Сутринта преди самото събеседване минах през църквата и  1.свещ за мъртвите, 2. свещ за Архангел Михаил с молба за помощ и закрила, +.свещичка на св.Мина с молба ако има чудо за мен , моля да го прати сега .... и отидох... в 10.30 бях приключила с интервюто...бях първа от допуснатите за събеседване и ...се успокоих чак след като казах " Хубав ден"на комисията... Нямах големи очаквания...и ми беше...Казах си " Е, пък МНОГО ВАЖНО !!! НЕ МИ ПУКА...И ДА НЕ ГО СПЕЧЕЛЯ ТОВА МЕСТО..." в 15ч. ми се обадиха, че всичко е ОК и започвам работа...

Има още нещо, според мен много важно...докато пишех желанията си имах водеща мисъл за нещо друго и много желано от мен, а желанието за работа го пишех някак между другото...Не, че не съм искала да си намеря работа, но не бях фиксирала върху него...Това е за което се сещам...Още веднъж ви благодаря за подкрепата... Grinning Grinning Grinning
Струва ми се, че не пропуснах нищо...

# 259
Ето линкове към "Специалистите". Излъчени са 2 предавания до сега

1 http://play.novatv.bg/play/281686/?autostart=true

2 http://play.novatv.bg/play/282435/?autostart=true

Asspasia , а това което ти беше водещото ( за което казваш , че силно си мислила ) сбъдна ли се ?

# 260
Не, водещото ми е свързано с друг човек...и за сега...нищо...доста съм фиксирала върху него...едва от 4-5 дни не мисля непрекъснато и то защото ме беше грабнал конкурса...

# 261
МОМИЧЕТА, МИНАВАМ ДА СЕ ОТЧЕТА
Asspasia, ПОЗДРАВЛЕНИЯ smile3501
ОБИЧАМ ВИ  love001
ПРЕГРЪЩАМ ВИ Hug
И ВЕЧЕ СИ ИМАМ ТЕЛЕФОН С ТЪЧСКРИЙН, НАЙ-НАКРАЯ СЛЕД 2 МЕСЕЦА РИТУАЛЧЕТА thumbsup(сега почвам да си чакам таблета от Вселената)

# 262
 Hug Мама на Сани, честито със здраве да си го ползваш, на Вселената кажи, че и аз искам таблет, ама първо трябва да реша защо ми е  Laughing както един приятел ме пита всеки път като кажа, че искам такава джаджа  Blush размисля, размисля и все решавам, че е прав, ама не е лошо да ми се подмята един в чантата де, не тежи толкова  Laughing ... та спомени на Вселената, че идва Коледа  Hug

# 263
  • България
[
size=18pt][/size]ЧЕСТИТО !!! И само хубави разговори с хубавия телефон ! И да се похвалиш, като се сдобиеш и с таблет ? smile3521 newsm44

# 264
  • София
    dea55, в долния линк има добри съвети за предпазване от мрънкалници и негативни хора.
http://dreamland-bg.com/index.php/topic,3466.msg28534/boardseen.html#new

Аз се научих да "изключвам" - т.е. те си говорят, а аз не ги чувам. Мисля си за нещо друго. Моето здраве си ми е по-важно от техните проблеми и не желая да го съсипвам заради тях. Съвети давам само ако ме помолят.
Хубав ден на всички четящи тук!  bouquet

Благодаря за линкчето беше много полезно:)

Да, наистина проблемът с мрънкалата е голям. Познавам няколко такива, които едва издържам. От неудобство ги оставям да ме засипват с оплаквания през ден, понякога по 1час ме държат на телефона. Когато реша да дам съвет, става по-лошо - веднага започват да ми носят от девет кладенеца вода, само и само да ми докажат, че нищо не разбирам, че няма изход, че всичко е безнадеждно, че те нямат ниииикаква вина, а просто са родени с лош късмет и светът е пълен със зли хора, които ги тормозят непрекъснато ей така от спортна злоба. Когато се докопат до добър човек, готов да им помогне, тези мрънкала започват да го дрънчат и да му обясняват, че е длъжен да се грижи за тях по най-добрия начин, като изискванията стават все по-големи, а самите те нямат никакви задължения. Ако не успее навреме да се откачи, този човечец направо загива. Установих, че те са енергийни вампири, които изстискват като лимони всеки, който им попадне и така се чувстват добре. Когато се видим или се чуем, винаги целта е да ме накарат да ги слушам с часове, да ме заливат с тяхната си помия, а аз просто да се съгласявам и да ги съжалявам. Това им носи удовлетворение. Чуждите проблеми, колкото и да са сериозни, не ги интересуват ни най-малко. Така че съм напълно съгласна с прочетеното от линка и мисля, че трябва да избягваме по всякакъв начин тези хора, ако искаме да се съхраним.
Мама на Сани, ето такива новини искам да чувам!  Grinning Честито и с този телефон само с хубави хора да говориш!  Hug

# 265
  • София близо до Витоша
Чета ви и само хубави новини , браво заредихте ме с положителни емоции за неделния ден Simple Smile

# 266
  • София
Идвам малко да ви почета, дано и мен ме огреят положителните енергии.
Аспасия, браво!
И аз трябва да си търся работа. И знаех, че на 17 е новолуние, ама пропуснах да пиша желания покрай първия учебен ден. Sad

# 267
Аз искам да попитам на някой случвало ли му се е това което на мен. От както чета публикациите тук изпробвах много от ритуалчетата. Аз живея в дома на моя приятел и каквото и да правех до сега като ритуал за пари например, все на него се отразява. Разбира се аз се радвам за това защото ние сме едно цяло.Въпросът мие според вас възможно ли е да правя ритуали за себе си а да се случват на него, поради  това, че живеем в неговия дом, а не в наш?По принцип ни предстои преместване в такъв - наш Simple Smile ДАНО ДА  Е колкото се може по СКОРО Simple Smile
Точно след парични ритуали,които правя скришом от домашните,че ще ме скъсат от майтап,мъжа ми получи извънредно плащане поради голям брой поръчки във фирмата и след това съответно по-голяма заплата.Така,че мисля ,че е напълно възможно,защото вибрациите са в дома.Абе важното е,че идват паричките. Grinning

# 268
Разбира се аз се радвам за това защото ние сме едно цяло.

Ти сама си го казала - при положение, че сте едно цяло, какво значение има, в кой "ъгъл" от цялото ще дойдат паричките?

# 269
zaiko
Абсолютно си права за мен няма значение, разбира се. Прости ми стана интересно дали е възможно Simple Smile Пожелавам ти много положителен и слънчев ден Simple Smile nuts

lina
   Hug И все пак това е страхотно важното, е че има резултат. Аз няма да спра
А и да споделя пробвах зареждането на протмонето със зарядното, но нищо не се поучи, но аз няма да се откажа от другите ритуалчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт