Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 638
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
 dea 55 и моето портмоне е с претенции, докато намеря подходящото знаеш ли колко смених, включително и такива, които си седят в нас неизползвани от години, дори и с зарядното на лаптопа не искаше да се зарежда, но накрая го разкрих smile3508 зарядното от телефона на дъщеря ми върши чудеса smile3521
само веднъж съм зареждала чуждо портмоне (на бащата на детето ми), дори не помня с кое зарядно го зареждах, но дойдоха 2000лв и заминахме същата вечер на море,
и това довърши недоверието в него Joy

ФЕИЧКИ И БОГИНИ, ДНЕС ДА ВИ СЕ ИЗПЪЛНЯТ ПО ТРИ ЖЕЛАНИЯ babydust7 babydust7 babydust7

# 271
Аспасия, ти си нашата гордост!!  Hug Party Hug Party

Поздравявам ви с вълшебния понеделник. Днес се сбъдват желания. Веднага си кажете по едно поне.... (на глас, наум, на форум, на както го чувствате  Laughing)

Почерпете се за закуска..............

# 272
  • София
Добро утро на всички и благодаря за почерпката!
Пожелавам ви тази седмица да стартира само с хубави новини и емоции, и по-малко енергийни вампири.
И аз правя ритуалчета за пари, зареждам и със зарядно - засега чакам резултати. Много пари ми минават през портмонето и ръцете, но са все планирани. Знам, че ги има.
Така че още съм в очакване на резултатите.

Рози и рози, това за желанието днес вярно ли е? Аз днес вървейки към работата от спирката на метрото си повтарях едно желание около 50 пъти, без да знам таиз подробност за днешния ден. Хайде да видим какво ще стане...

Хубав и успешен ден на всички!

# 273
 Здравейте, прекрасни феи   bouquet
 Желая ви прекрасна седмица с много позитивни преживявания и сбъднати мечти  Praynig
 Върнах се на работа днес и светът ми е черен  ooooh! Успах се, обувката ми се скъса по пътя и ме погнаха със задачи  още от вратата  Crazy Опитвам се да остана позитивна, обаче.... afwitch
 Да ви попитам- някоя от вас да е забелязала у себе си белезите на Прехода или да го е преживяла ? 
 Веднага ще си напиша три желания  Wink Целувам ви  newsm51

# 274
Да, наистина проблемът с мрънкалата е голям. Познавам няколко такива, които едва издържам. От неудобство ги оставям да ме засипват с оплаквания през ден, понякога по 1час ме държат на телефона. Когато реша да дам съвет, става по-лошо - веднага започват да ми носят от девет кладенеца вода, само и само да ми докажат, че нищо не разбирам, че няма изход, че всичко е безнадеждно, че те нямат ниииикаква вина, а просто са родени с лош късмет и светът е пълен със зли хора, които ги тормозят непрекъснато ей така от спортна злоба. Когато се докопат до добър човек, готов да им помогне, тези мрънкала започват да го дрънчат и да му обясняват, че е длъжен да се грижи за тях по най-добрия начин, като изискванията стават все по-големи, а самите те нямат никакви задължения. Ако не успее навреме да се откачи, този човечец направо загива. Установих, че те са енергийни вампири, които изстискват като лимони всеки, който им попадне и така се чувстват добре. Когато се видим или се чуем, винаги целта е да ме накарат да ги слушам с часове, да ме заливат с тяхната си помия, а аз просто да се съгласявам и да ги съжалявам. Това им носи удовлетворение. Чуждите проблеми, колкото и да са сериозни, не ги интересуват ни най-малко. Така че съм напълно съгласна с прочетеното от линка и мисля, че трябва да избягваме по всякакъв начин тези хора, ако искаме да се съхраним.
Много ми е познато. И аз имам една такава роднина и няма отърване. Все се оплаква като че ли на мен всичко ми е право и равно. Вчера я видях пак и така успя да ме ядоса . Аз и без това нещо съм зациклила и такива песимисти ми идват в повече сега.  Днес с мъжа ми имаме годишнина от сватбата и съм направила торта. Довечера ще празнуваме.  Hug

# 275
Вал27, честит празник!!! Нека всеки ден да ви бъде празник, нека има много любов, страст, нежност, близост и топлина помежду ви.

И да откривате красотата на споделените изненади всеки всеки миг....

Пожелавам ви изобилие!

# 276
  • I want it all and I want it now.
Умира бавно този
Марта Медейрос

Умира бавно този,
който не пътува,
който не слуша музика,
който не открива очарование в себе си.

Умира бавно този,
който разрушава себелюбието си,
който отказва помощта.

Умира бавно този,
който се превръща в роб на навика,
минавайки всеки ден по същите пътеки,
който не търси разнообразие,
не рискува да се облече в различен цвят
и не разговаря с непознати.

Умира бавно този,
който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата,
които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца.

Умира бавно този,
който не променя живота си,
когато е недоволен от работата или любовта си,
който не рискува сигурното за неизвестното,
за да преследва една мечта,
който не решава поне веднъж в живота си
да избяга от мъдрите съвети...

ЖИВЕЙ ДНЕС!
РИСКУВАЙ ДНЕС!
ДЕЙСТВАЙ ДНЕС!

Не се оставяй да умреш бавно!
Не забравяй да бъдеш щастлив!

Ето и един сайт с късметчета- http://www.ivanbelchev.com/destiny/

Честита годишнина Вал27  bouquet

# 277
Честита годишнина, Val27!    bouquet
Пожелавам ви художник да нарисува живота ви с най-ярките цветове, а композитор да напише много красива мелодия за всеки ваш следващ ден!
Бъдете живи и здрави!  Hug

Вече си пожелах 3 желания наум, няколко пъти .. Simple Smile
Благодаря, че го сподели, Рози! Hug

# 278
dea 55 и моето портмоне е с претенции, докато намеря подходящото знаеш ли колко смених, включително и такива, които си седят в нас неизползвани от години, дори и с зарядното на лаптопа не искаше да се зарежда, но накрая го разкрих smile3508 зарядното от телефона на дъщеря ми върши чудеса smile3521
само веднъж съм зареждала чуждо портмоне (на бащата на детето ми), дори не помня с кое зарядно го зареждах, но дойдоха 2000лв и заминахме същата вечер на море,
и това довърши недоверието в него Joy

ФЕИЧКИ И БОГИНИ, ДНЕС ДА ВИ СЕ ИЗПЪЛНЯТ ПО ТРИ ЖЕЛАНИЯ babydust7 babydust7 babydust7

Ехеееее Мама на Сани това направо си е постижение. Но аз няма да се откажа ще слагам всичко що е зарядно и се изпречи пред мен Joy smile3521 smile3534 newsm62  love001

# 279
Вал27, честит празник!!! Нека всеки ден да ви бъде празник, нека има много любов, страст, нежност, близост и топлина помежду ви.

И да откривате красотата на споделените изненади всеки всеки миг....

Пожелавам ви изобилие!

bouquet честито, пожелавам Ви хубав празник

# 280
  • София
Здравейте
може ли малко съвет как се пише желание по 21 пъти на ден 21 дни. Примерно сядаш, отделяш 10 мин и го пишеш 21 пъти през всичките 21 дни, правилно ли съм разбрала?

# 281
Аз мисля да си купя зелено портмоне. До сега все червени.
И да ви споделя ....започнах да правя едно ритуалче от предаването специалистите. За "енергийната половинка". Аз съм я намерила, но все пак ще благодаря на Вселената и дано помогне за засилване на емоциите между нас. Ритуалчето се състои в това, че в продължение на 28 дни пишеш на тетрадка - "Благодаря на Вселената, че ми помогна да намеря своята енергийна половинка". и това се пише в продължение на 28 дни като върху листа или тетрадката се слага огледало. Който иска може да гледа предаването - второто.По горе някое от момичетата беше качила линк.Simple Smile

# 282
  • София
Написала съм си симоронски кодове на двете ръце, че много съм се отчаяла нещо.
Как точно беше техниката с личната карта и сладкото?

# 283
Здравейте
може ли малко съвет как се пише желание по 21 пъти на ден 21 дни. Примерно сядаш, отделяш 10 мин и го пишеш 21 пъти през всичките 21 дни, правилно ли съм разбрала?
Да, точно така.
Писах преди повече от 2 г. желание по този начин, но не се сбъдна.
Аз обаче така и не успях да го пусна, бях се вкопчила в него и исках да стане на всяка цена ...  Tired
И затова - пожелавайте и забравяйте, ако можете.  Simple Smile
Сбъдване на всичките ви желания пожелавам! Hug

# 284
  • София
Здравейте
Да, точно така.
Писах преди повече от 2 г. желание по този начин, но не се сбъдна.
Аз обаче така и не успях да го пусна, бях се вкопчила в него и исках да стане на всяка цена ...  Tired
И затова - пожелавайте и забравяйте, ако можете.  Simple Smile
Сбъдване на всичките ви желания пожелавам! Hug

Много мерси  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт