Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 653
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Привет и от мен. Днес какво да ви кажа - успешен ден , който минава и заминава доста добре за мен . Странното е това , че каквото и да си пожелая - става , но стават дребните неща , големите - не . Замислих се и може би несъзнателно дребните си желания ги пускам , именно защото са дребни , а големите .....нееееее. Ето един пример от днес - отивайки към една аптека видях една сенчесто място за паркиране на колата , а мъжът ми беше вече спрял на 100 м. от въпросното място именно защото няма никакви парко места, та си казах - като изляза от аптеката мъжът ми ще ме чака тук , хем е сянка , хем е по- близо........и какво да ви кажа излизам от аптеката , а той спрял на точно това място. ....Да можеше да се науча да пускам и големите си желания........ихаааааааа.

P.S. Клавишите на половината препинателни знаци не работят , та затова пунктоацията ми е под всякаква критика , но ще ме прощавате   bouquet

# 286
Все по-често ми се случва, тичайки към спирката сутрин, сънена, почти закъсняваща да си казвам: "Ей сега отивам на спирката, след 1 минута ще дойде трамвая, или ще е празен, или ще има доста място вътре."
В едно 90 % от сутрините става точно така, дори ми се е случвало да сядам, което за моята линия е просто изумително.
Големите неща ми се бавят. Явно съм се вкопчила като пиявица  Laughing Laughing Ще се мисли схема да минимизирам значението на нещата, няма начин.

# 287
  • София
Все по-често ми се случва, тичайки към спирката сутрин, сънена, почти закъсняваща да си казвам: "Ей сега отивам на спирката, след 1 минута ще дойде трамвая, или ще е празен, или ще има доста място вътре."
В едно 90 % от сутрините става точно така, дори ми се е случвало да сядам, което за моята линия е просто изумително.
Големите неща ми се бавят. Явно съм се вкопчила като пиявица  Laughing Laughing Ще се мисли схема да минимизирам значението на нещата, няма начин.

Има едно обратно вълшебно броене на първа страничка, може и да ти помогне.

# 288
Написала съм си симоронски кодове на двете ръце, че много съм се отчаяла нещо.
Как точно беше техниката с личната карта и сладкото?

Намазваш личната си карта със сладко и облизвайки я си представяш как ти се лепи ...гадже, работа и т.н.  А се използва личната карта защото е ламинирана и нищо не и става, моята беше  Laughing на два пъти омазвана с шоколадов сладолед... Успех !

# 289
Здравейте , момичета! Аз не съм ви изчела , нямам време и не знам кога ще имам, но искам да се похваля. писах желания точно 10 и ги изгорих , та 2, които са дребни и са съизмерими се сбъднаха , днес разбрах за второто. другите желания , които написах нямат срок и естествено не мога да кажа , че се сбъдват, но съм смаяна за другите две Simple Smile.Невероятно съм изненадана , те не се отнасяха за мене , но ги бях написала чрез мене, толкова успях да прочета от първа страничка Embarassed. Лека вечер на всички!

# 290

Има едно обратно вълшебно броене на първа страничка, може и да ти помогне.

Може ли линк,досега го търсих,но не  мога да го открия.

# 291
ама раздвижихте набързо темичката Joy
включвам се набързо да отбележа една подробност
-портмонето ми е червено, на дъщеря ми телефона също е червен (е, зарядното е черно rotfImbo, ама нищо, върши страхотна работа)
-вчера се наТЕСах (за новичките, ето линк)
http://www.youtube.com/watch?v=g1LC-C3cy94
днес съм 225лв напред, само дето са още във въздуха, но ще ги пипна newsm66, за тези пари в петък съм положила около 4-5 часа труд newsm48
-имах лек конфликт с една жена преди месец-два, а вчера тя ми предложи нещо като работа (и двете сме със собствен бизнес в сферата на услугите, но не са еднакви моя и нейния, а са взаимодопълващи)
АЗ РИТУАЛИ ЗА РАБОТА НЕ СЪМ ПРАВИЛА, НИТО СЪМ ПИСАЛА ЖЕЛАНИЕ ЗА НЕЩО ПОДОБНО, така че предполагам, че това е от Ангелските молитви за привличане на клиенти и успех в бизнеса newsm78
както и да е, отдаде ми се възможност и я сграбчих Money, а бях с нулеви вибрации към този момент, да не кажа минусови
и по този повод ви поствам един важен за мен репортаж
 alert ТЪЖЕН Е
http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/nagli-obirdzhii-tormozyat-zh … ntansko-selo.html
единият от участниците ми е пряк роднина
КАК ДА ПОМОГНА ОТ РАЗСТОЯНИЕ
като естествено веднага помолих Ангелите да им дадат сили и да ги пазят Innocent, но с това се изчерпват идеите ми........

# 292
  • По света и у нас
lina, ето ти линка за Вълшебното броене.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533437.msg16637783#msg16637783

Успех!

# 293
  • Deutschland
Мамо на Сани  Hug

Вълшебното броене за какво помага, не ми се връща назад да чета, защото от снощи съм със страхотно главоболие.

# 294
  • В друго измерение
Привет, прекрасни феи   bouquet

Последният път, когато писах, разтоварих отчаянието си, сега влизам, за да споделя радостта си  Hug
В деня, в който се наревах и теглих майна на всичко, напълно отчаяна, ми се обадиха за интервю за работа - започвам, и то с командировка в друга страна, нещо, което приемам за знак, че е на път да се сбъдне голямата ми мечта - работа с пътувания  Heart Eyes
Опитах да погледна нещата, тоест себе си и емоциите си, мислите си, назад във времето и да разбера за себе си как стигнах до това положение сега  Thinking
Всички пътища за мен потвърждават нещо, което отдавна знам, но покрай сметките за тока, водата и парното забравям - сърцето, душата, интуицията, вътрешният глас(за мен е едно и също) е свързано с Вселената, то знае, то броди из пространството на варианти и знае - крачки пред разума, знае истината...но сме забравили как да го чуваме, забравили сме да му вярваме(казвам "ние", визирайки хората изобщо)...а и как като надделява страхът, че няма да има с какво да си платя тока, водата, парното  Confused
Принципно нямаше как да започна постоянна работа от началото на годината, но и не опитвах - живеех с дълбоко, вътрешно спокойствие, че септември, октомври ще започна, гласчето в мен все казваше "абе свиркай си лятото, ще издържиш още няколко месеца без пари"...сега се замислям, че не го послушах, ами взех че се отчаях  ooooh!
Така и не описах в подробности каква работа искам, исках да пътувам и да съм щастлива с това, което върша(много общо), да съм свободна, тоест да не ме гледат под лупа кога отивам в офиса и отивам ли изобщо и да е ок с всички тези работи като длъжност по договор, осигуровки, бонуси...Е, такава е новата ми работа  Heart Eyes Единствено заплатата е по-малка от това, което очаквах, но пък ще го поправим, сигурна съм, че мога  Heart Eyes
Само след всичкото четене за позитивното мислене, след всичкото вглеждане навътре в себе си и как ми се случват нещата, не разбрах защо точно дни преди да ми "излезе късмета" трябваше да чукна дъното  Thinking Да стигна до ръба на отчаянието, след като всичко което се случваше водеше до там...
Оххх, много дълго стана, но много ми се искаше да споделя  Hug
Благодаря ви, че сте тук и сте така прекрасни  Hug  bouquet

# 295
dpv, вълшебното броене е против нерви
от девет към осем
от осем към седем
от седем към шест
от шест към пет
от пет към четири
от четири към три
от три към две
от две към едно
от едно нито едно

и така 3 пъти подред Naughty

Heartbeat, така е трябвало да стане за да оцениш настоящата ситуация, ПОЗДРАВЛЕНИЯ smile3525

# 296
  Момичета, моля ви кажете по една добра дума на Вселената и ангелите за мен  Praynig Следобяд на работа ми се изкълчи коляното и паднах по стълбите, с отток съм и много боли  Sad Имах си предчуствие още от снощи, но не можах да го предотвратя  Confused Сега ще се моля на Рафаил за излекуване. А днес се върнах след двуседмичен болничен и едноседмичен отпуск  #Crazy
Heartbeat, браво на теб  Hug Да ти е честита новата работа   bouquet

# 297
  • Варна
Бързо оздравяване, shiningsmile.  Hug Hug Hug

# 298
Здравейте и от мен момичета. Вчера изкарахме годишнината с хубаво подредена маса. Беше много хубаво само, че вечерта като ми стана лошо от нишо просто ей така. Направо незнам какво ми стана. След работа минах през един магазин и там докато се редях на опашката усетих как ми става лошо. Направо все едно ми се свива душата и немога да си взема въздух. Усетих една топка високо в корема и едвам си дочаках реда. Като се прибрах започнах да готвя обаче нямах сила хич. Почна и сърцето да ми стяга и главата. Сервирах масата и започнах да не обръщам внимание за да развалям празника на мъжа. Обаче след като хапнахме направо ме отряза и си легнах. Неможах да се поуспокоя още няколко часа без да има причина. И накрая съм заспала. Днес съм като пияна. А нищо не съм пила. Дано ми отмине, но ако знаете нещо за да се почувстам по-добре бих приела съвет. Странното е ,че от известно време се чувствам така подтисната. А незнам на какво се дължи.

# 299
  • Deutschland
И аз съм така. Не зная дали не е от магнитните бури дето вилняха или още вилнеят  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт