Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 659
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
............... като си и помисля, че моя съпруг ще отива на мисия и то съвсем скоро (събота) и се чувствам още по зле ,незнам как ще се сравям Sad

Да мислиш един мъж дали ще се справи с гледането на деца , те оправдавам , но да мислиш себе си - майка на две прекрасни деца .... smile3513. Ние - жените сме оправно племе- просто ни е заложено.  bouquet

# 316
  • Deutschland
Гала, спокойно и аз съм минала през това. Всичко ще е наред  Peace

# 317
Gala8104 Честито бебче, живо и здраво да вие  newsm32
А за депресията.... "И това ще мине" , като всяко друго нещо  hug

# 318
shiningsmile, опитай с ТЕС!  Peace През зимата така си ударих коляното с крака на един стол, че за секунди отече и изобщо не можех да свия крака си, а от болка ми идеше да вия. Един цял ден ходих като пират из къщи, докато не се сетих да си направя един ТЕС. След 15 мин. вече седях на леглото, подгънала болния крак под мен и си шиех куклите. Сама се изумих от резултата. За всеки случай се ТЕС-ах още веднъж.  Sunglasses От отока и болката не остана и следа.  Peace
Мила Гала, ако знаеш как ти завиждам! Какво ли не бих дала да изживея отново този момент - няма по-прекрасен от него! За съжаление със съвет не бих могла да ти помогна - не познавам депресията в нито една нейна форма, но скоро четох в една книга, че за преодоляване на такова състояние, някои успешно прилагат страничното наблюдаване - просто гледаш на себе си отстрани и констатираш, без да влагаш емоции и да анализираш. Ако ти се струва възможно за изпълнение, опитай! Много, много да те радва малката звездичка!   bouquet

# 319
Момичета, много, много ви благодаря за подкрепата  Hug  newsm51   remybussi   Днес съм по-добре  Simple Smile Ще пробвам и с ТЕС   bouquet
Gala8104, да ти е жива и здрава принцесата  smile3525 newsm32 Дано лошите мисли да те напуснат с лекота и скоро  Praynig
 Смятам, че е нормално близките ни да се влияят от ритуалите и промяната в нас. Майка ми беше две години без работа и след като се отворих за изобилието си намери  Simple Smile В неделя баща ми и сестра ми ходили на кино и хлапето намерило 300 лева на пода в мола #Crazy

# 320
АМА МНОГО ВИ ОБИЧАМ, БЕЕЕ   smile3534
 вижте какво намерих снощи:
http://dreamland-bg.com/index.php/topic,32.0.html
реших да го направя веднага, защото така ми измърка от вътре и защото пишеше, че действа на другия ден до обяд (Богините нямат време за губене Crossing Arms), направих го за гаджето, защото го усетих леко изстинал Sneaky, съчиняването на 10-те плюса беше много лесно, даже можеше и още да напиша Laughing, сложих си го в джобчето, после реших да си сменя дънките и го сложих в гардероба и опааа, изненадааа newsm68, днес прекарахме целия ден заедно гледайки се влюбено hug, чак се хвърлих след обяд в мисли "....хм, как ли изглеждаме отстрани...", "на тея години, как се гледаме, хората дали няма да ни помислят за........" rotfImbo
та, общо взето, препоръчвам ви горещо ритуала thumbsup

# 321
 Момичета, да ви се похваля- тесах се за здраве и резултатът е уникален. Коляното ми е почти нормалния си размер и го сгъвам  newsm44   verano azul, чудесна си  Hug
 mama na Sani , страхотна техника, още утре ще я пробвам   bouquet

"Най-важното в живота е не къде се намираме, а в каква посока се движим”.

Оливър Уендъл Холмс

„Върши онова, в което вярваш и вярвай в това, което вършиш. Всичко друго е загуба на енергия и време.”

Нисаргадата

„Всяка сутрин ставам и преглеждам списъка на „Форбс” на най-богатите хора.
 Ако не съм в него, обличам се и отивам на работа”

Аз ще лягам, че макар и изобилието да изпълва живота ми, утре няма да съм в списъка на "Форбс"  Mr. Green и ще трябва да си замъкна болния крак на работа  Wink

# 322
  • Под кленовите дървета
Момичета, днес в 16 ч. ми е трето интервю на едно място, стискайте палци да се харесаме взаимно и да ме наемат на добри финансови условия Simple Smile

# 323
Жасмин, успех!!!

Момичета, продължават да ми се случват хубави неща.

# 324
   newsm10

Много се радвам за теб, Рози!  Hug

# 325
  • Под кленовите дървета
Жасмин, успех!!!

Благодаря ти Розичке моя  bouquet Само и само хубави неща да ти се случват, рогът на изобилието да бъде винаги в ръцете ти Heart Eyes

# 326
 Жасмин, успех  Hug Ще имаш прекрасна работа, която ще вършиш по прекрасен начин, с прекрасно заплащане  Praynig
 Рози, браво на теб   bouquet
 Направих списъка на позитивите от неустройваща ме житейска ситуация- в моя случай голямата ми разсеяност, неорганизираност, липсата на концентрация и енергия. Ще пробвам и за работа и любов, но първо трябва да помисля хубаво какво точно искам и за какво съм готова  Wink
 В  неделя е пълнолуние, трябва да прегледам пълнолунските ритуали, помня че имаше хубав  за пари  Money

# 327
  • София близо до Витоша
Момичета, днес в 16 ч. ми е трето интервю на едно място, стискайте палци да се харесаме взаимно и да ме наемат на добри финансови условия Simple Smile

Hug успех

# 328
  • София близо до Витоша
Жасмин, успех!!!

Браво Рози  Peace

# 329
Успех  Peace

Много се радвам за теб   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт