Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 620
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
ДОБРО УТРО, БОГИНИ, ОБИЧАМ ВИ, ДНЕС ЩЕ БЪДЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН Hug Hug Hug Hug

# 361
Опитвам се да се справя с една силна болка от вчера. Насочете малко кураж и положителни мисли.
Още съм начинаеща и трудно се владея да не изпадам в тъмни дупки.

# 362
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Едното е това, което Мама на Сани сподели с нас наскоро, самият глас и излъчването на този Дейвид ме забавлява много: http://www.youtube.com/watch?v=g1LC-C3cy94
Само, че аз си работя в него не само за пари, ами за всичко, което се сетя.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Събудих се в страхотно, усмихнато настроение , което все по-често ми се случва благодарение на ВАС!

Сега изгледах и направих ритуала от клипчето ( досега не бях попадала на него) и ме накара да се усещам още по-добре ! Благодаря ВИ!
Успешен и Усмихнат Ден на Всички Ви!

# 363
Опитвам се да се справя с една силна болка от вчера. Насочете малко кураж и положителни мисли.

Merelenda, изпращам ти подкрепата си,много любов и позитивизъм.... Hug Hug Hug

# 364
  • По света и у нас
Merelenda, научи се да прилагаш ТЕС - ще ти помогне.
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 365

Съвсем нормално и естествено е понякога да те завладеят лошите мисли или да имаш трудности. Важното е да не се предаваш и да намериш начин да ги превъзмогнеш  Hug Сигурна съм, че ще успееш  Praynig   bouquet Нека да се освободиш от болката с лекота  babydust7
 Момичета, реших че ще отида да ми прочетата Киприяновите молитви  Praynig Отдавна трябваше да съм го направила, но щом чак сега узрях за идеята, така е трябвало да бъде   Simple Smile

Светъл и благословен ден на всички  newsm51

# 366
dpv не е за първи път ,но съм разтроена защото сега имам най голяма нужда от него ,а той ще го няма,а тези моите пусти хормони които са се развилнели не ме оставят на мира .Блаагодаря ви момичета за подкрепата , милите и окуражителни думи  Hug Пожелавам на всички хубав,слънчев и прекрасен ден Hug

# 367
Срам,не срам,че следя темата от много време и пак не ми е ясно-ТЕС има за различни ситуации ли? И ако е така-как да ги търся? Също така трябва ли да знам перфектно англ.,за да ги разбирам?

Сладурке, ТЕС е нещо, което е лично за теб. Има и вариант да го правиш и за друг човек, но аз не го умея още. Всеки проблем, всяка тревога - можеш да работиш за нея. Аз не зная какво е в твоето сърце, даже на приятеля си в сърцето. Дори собственото си още не познавам! Виж кличето, което Мама на Сани нееднократно е пускала и аз сутринта, виж как Дейвид не знам си кой си работи за парите. По същия начин можеш да се ТЕС-аш за това, че шефът ти те нервира, за това, че вали дъжд, а теб не те кефи и искаш да се освободиш от негодуванието примерно.
А най-добре за начало прочети книгата за ТЕС, има я в Спиралата, сигурна съм, защото вчера я дръпнах: Иван Петърнишки -ТЕС.

А още по-добре, прави само каквото на теб ти е кеф. Аз имам едно място на лявата ръка, което години съм потупвала инстинктивно, нямам хронична болка или нещо такова. Просто съм забелязала, че понякога сама без причина започвам да го правя. Оказа се, преди 2 дни разбрах, че това е прословутата Гамут точка  hahaha hahaha hahaha А никога не съм й подозирала, че има ТЕС, какво е това и как действа.
Успех на всички, които се нуждаете от него!
И аз ви обичам!  Hug Hug

Току-що видях, че има американския филм за ТЕС с български субтитри:
http://www.vbox7.com/play:e99f1c9c50

http://www.vbox7.com/play:6c34d5f175

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 11:18 от To4e

# 368
  • София
Написах си три желания и ще чакам да ми се сбъднат по пълнолуние!
Обичам ви и на вас да ви се сбъднат по три желания по пълнолуние!
 Hug

# 369
  • DE
Здравейтеее   bouquet Днес наистина е хубав ден Simple Smile Всичко ще бъде наред! Всички ще постигнем щастие и хармония!

shiningsmile, аз винаги в такива моменти си повтарям "Господ затваря врати, за да отвори порти" Всичко ще се оправи  Hug

Жасминче, браво на тебе! Помня като разказвах как са се получили нещата при мен и ти ме разпитваше и казваше, че и ти в това положение и се надяваш на добър край. Сега спри да мислиш, пусни си желанието Simple Smile Аз казвах как си проверявах пощата и мейла по 100 пъти на минута и накрая спрях да мисля за няколко дни и всичко ми се нареди Simple Smile Съдбата е с теб! Да пребориш толкова кандидати не е случайно, сега остава тя да си досвърши работата. Стискам палци!

Хубав ден на всички! Ако днес нещо ви е криво, мислете си, че идва петък Simple Smile  bouquet

# 370
  • Deutschland
Ех, Гра. Петък идва , ама събота е работен ден  Sad

И аз ще си напиша три желания после и ще ги пазя до пълнолуние, а после ще ги изгоря.

Обичам Ви!

# 371
Значи дали разбрах правилно-упражненията(потупванията) по ТЕС са едни и същи,само проблема,по който работиш е различен?

# 372
Момичета днес могат ли да се пишат желания Simple Smile Hug

# 373
  • По света и у нас
Точно така, Сладурке, правилно си разбрала. Действай, не е трудна техниката. Само трябва точно да формулираш проблема. Успех! Simple Smile Аз вчера за по-малко от 5 мин. се освободих от едно напрежение.

# 374
Значи дали разбрах правилно-упражненията(потупванията) по ТЕС са едни и същи,само проблема,по който работиш е различен?
Аз понеже още не съм усвоила "материала", си правя клипчетата както на мен ми е кеф. Не знам какво чистя, но ме надъхват и успокояват.
Има комбинации как и в каква последователност и кои точно точки да се потупват, обаче аз не ги следвам тях. Всяка точка е свързана с определени органи в тялото, които пък складират определени емоции. Ако искаш да работиш за здраве, правиш декларация за здраве, колкото се може по-конкретна, не "Искам да съм здрава", а "Искам да се освободя от силното главоболие, което буквално изгаря лявата половина на главата ми и ме кара да се чувствам като парцал".
Аз още чета книгата, на първа страница в раздел ЗДРАВЕ добрите хора, които са се погрижили за темата, са пуснали много линкове. Чети, чети и пак чети!
Може накрая да се окаже, че това теб лично не те кефи.
Аз започвам с ТЕС за 3-ти път. Първите два изоставих книгата недочетена. Според мен това е така, защото или не съм била готова, на тази вълна, или съм чакала някой да ми смели наготово информацията и едва ли не да свърши нещата вместо мен. И не се получи нищо естествено  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мила, аз мога да ти говоря до припадък, но работата със събирането на информацията ще си я свършиш сама. Ако не почувстваш вътрешно усещане, все едно си влюбена, ако не се ентусиазираш и не започнеш да търсиш информация за това, което те вълнува, тука ние само си говорим и това е.
Трябва да се влюбите в това, което ви е интересно! Ако не можете, значи не е дошъл моментът за вас. За всеки е много надъхващо да чете историите и преживяванията на другите, но истината е, че се иска работа, работа и много работа със себе си. По-добре да направим нещо смешно, тъпо и грешно, отколкото нищо  Laughing
Преди 8 месеца, ровейки из форума да търся рецепта за кекс, попаднах на темата за гоблените. Стори ми се тъпо и скучно занимание за млади жени. Влязох с идеята "да видя за какво става въпрос при пенсиите". Е, влюбих се, вече 8 месеца бродирам с най-голям кеф и удоволствие, влизам на определени места и си търся схеми. Самото ходене до магазина за конци и панама е празник за мене, просто всяко нещо, свързано с това, ми е интересно. Правя много грешки, даже се оказа, че почти 6 месеца труд щяха да заминат на кино. Е, започнах да търся съвети от старите гобленарки, започнах да мисля вариант да ми стигне плата за това, което искам да ушия, а не съм започнала на точното място. Представете си 78200 бода, готовите размери на иконата ми ще са около 70 x 62 см. За човек, който не е виждал гоблен, това звучи абсурдно и налудничаво, обаче аз съм влюбена!
Забелязвам, че вратите се отварят точно, когато ми трябват! За гоблените обаче...
В момента се чувствам влюбена и в ТЕС, ти дали ще се влюбиш, аз не мога да кажа...
Ако успея по същия начин да се влюбя в себе си и в собствения си живот, това ще е най-голямото нещо, което съм постигнала в живота си досега.

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт