Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 651
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Успех на всички ! Hug
В неделя е пълнолуние в Овен, май... Някой знае ли от колко часа  е празният курс на луната ? Rolling Eyes

# 346
  • Под кленовите дървета
Рози и Рози, лек път мила, по вода да ти върви, да срещнеш себе си, както искаш и дано и аз те срещна някой ден. Звучиш ми магнетична и успокоителна, невероятно силна жена, някога, някъде ще съм благодарна, ако пътищата ни се пресекат.

svedd, благодаря ти за милите думи, пожелавам ти чудодейна седмица Hug Hug

# 347
  • Deutschland
Гала, трябваше още вчера да питам  newsm78 Това първа мисия ли е на мъжа ти? Аз съм  минала през това още преди 5 години и искам да те успокоя, че няма нищо страшно. Понякога улиците на милата ни родина са по- опасни. Шестте месеца ще минат бързо, ще видиш/ или вече са по- малко newsm78/

Искам да кажа едно голямо Благодаря на мама на Сани, която препоръча вълшебното броене. Не само ме успокои, но и ме превърна в голям непукист. Утре ще бъде много тежък ден за мен, но не ми дреме  Peace Peace

# 348
  • София
Два дена нямах нет и ми беше чоглаво, че не мога да ви чета. Толкова ме зареждате със споделеното от вас и ми е едно хубаво  Hug Hug Hug

В неделя е пълнолуние в Овен, май... Някой знае ли от колко часа  е празният курс на луната ? Rolling Eyes

Какво се прави в Овен?

dpv стискам палци

# 349
Добре дошъл в темата, Лъч Светъл! , много ми хареса стихотворението ти  Peace
Момичета, тръгвам на едно дълго пътуване. Освен с новата земя отивам да се срещна и със себе си. Прегръщам ви!

Рози и Рози , пожелавам ти лек път и успешно пристигане за където си тръгнала /само да не си поела по път, който ...../. Целувам те и те чакаме сред нас отново Hug
 jasmin_veni , ти си наша гордост и боец - поздравявам те   bouquet

# 350
  • Под кленовите дървета
klem4e, целувки виртуални Heart Eyes Heart Eyes
Обаче една част от поста ти ме разсмя яко, не се сърди:
[ Рози и Рози , пожелавам ти лек път и успешно пристигане за където си тръгнала /само да не си поела по път, който ...../.
и тук ми се допълни автоматично "sex, drugs, rock and roll" Joy Joy

Като гледам хипи поколението е било много щастливо, та знае ли човек къде е истината Crazy Crazy

П.С. хвана ме яката лига

# 351
Успех на всички ! Hug
[/qu

И аз искам да знам ако някой знае повече за пълнолунието и кога се пишат точно желаниицата,ще съм благодарна.   bouquet wavey newsm10 smile3502Трябва да се пишат желания Simple Smile

# 352
verano azulHug
Сърдечно ти благодаря за коментара, видях вече няколко клипчета с интервюта на автора в различни телевизии, май се повтарят правилата от "Тайната" общо взето.
Твоят пост ме наведе на мисълта, че скоро ще се местя на ново място и съответно скоро ще опаковам и сортирам пак книгите. Имам над 50 различни от "нашите си" книги  Mr. Green Искам да споделя, основно с момичетата, които сега се зачитат в темата и промяната на живота, че за 8 години (тогава си купих първата книга на Луиз Хей) най-голяма полза съм видяла от простичките методи.
Напоследък виждам реални малки, но мили и мои си резултати от потупванията на ТЕС, Хоопонопоно-то и през годините установих, че "обикновено се ядосвам на това, но днес решавам, че няма да го правя" ми помагат повече.
С майка ми установихме и двете ( в началото всяка си мълчеше, когато аз го споменах, тя каза, че има същото усещане), че чакането на Новолунието, Пълнолунието и точно определен ден и час за ритуалите ни уморява много. Една молитва от сърце по което и да е време на деня върши чудеса!
Когато започна да си оправям багажа за местенето (скоро ще е), може да ви пусна списък на книгите, които не искам да запазя, ако някой ги иска.  Laughing Laughing С две думи (трябва да се науча да пиша накратко), от книгите аз лично много файда не видях. Най-много видях от тези на Луиз Хей и Уейн Дайър, макар, че напоследък комерсиализацията и в "нашия" сектор е просто невероятна.
1 клипче от 5 минути в интернет на ТЕС ми въздейства много по-силно сякаш, отколкото прочитането на 10 книги със сходни съдържание.
Всеки трябва да си намери начина, по който информацията му въздейства най-добре.
За мен това е визуално понятие или да го чуя като звук, на запис.

Отивам да се разходя по Витошка да погледам малко хубавите цветя, които са сложили напоследък и после да се наТЕС-ам едно хубаво.   hahaha hahaha hahaha
Моля, сподели кое е клипчето. Аз съм се спряла на две такива, които ми дават много сили и след ТЕС се чувствам страхотно. Hug

# 353

Моля, сподели кое е клипчето. Аз съм се спряла на две такива, които ми дават много сили и след ТЕС се чувствам страхотно. Hug

Едното е това, което Мама на Сани сподели с нас наскоро, самият глас и излъчването на този Дейвид ме забавлява много: http://www.youtube.com/watch?v=g1LC-C3cy94
Само, че аз си работя в него не само за пари, ами за всичко, което се сетя.

Другото е самият филм, направен за ТЕС по подобие и с участието на много хора от "Тайната". Има линкове и към филма с БГ субтитри, които обаче не се отварят или не са активни.
Аз го намерих онлайн на английски, но повечето неща се разбират перфектно. Само, че от 85 минути филм човек трябва да си отдели ценната за него информация, след което я намирам има малки клипчета по 2-3 минути откъси в ютуб и действам. Приятелят ми твърди, че ще си пробия главата от потупване някой ден, а аз се чувствам страхотно.  hahaha hahaha
Между другото, забелязали ли сте като мен такова нещо, че повечето информация в интернет се представя от мъже, а близките мъже около мен изобщо не вярват в тези неща?
newsm78 newsm78   
Вече започвам да си мисля, че мъжете в България са абсолютни неверници и има нещо сбъркано в тях  Mr. Green Mr. Green
http://www.cultureunplugged.com/play/8738/The-Tapping-Solution

Я сподели твоите надъхващи, да сравним информацията  Laughing Laughing Hug

# 354
Едното е първото, което си дала, а второто е това:
http://www.youtube.com/watch?v=VwsFEv_xD5I&feature=channel
 Hug

# 355
  • Deutschland
Римар, благодаря. Всъщност днес ще кацне един самолет и от него ще слезе един човек, с когото имам тежък разговор. Знам, че всичко ще е наред. това вълшебно броене наистина действа  Peace

# 356
Липсата на време почти не ми дава възможност да се включвам с коментари в темата, а така ми се иска понякога да си кажа казването ... И сега пак набързичко:

Рози, дано сърцето ти те води винаги в правилната посока! Следвай го, то знае пътя! Hug
jasmin_veni, това, с което си се справила, наистина е голямо постижение - да пребориш толкова много кандидати!  Rolling Eyes Браво!  Hug
Desss, като една заклета русофилка изпитвам истинска наслада да чета постовете ти!  Blush   bouquet
Лъч Светъл, много хубав стих! Добре си дошъл!
To4e  Hug
И един цитат от Зеланд (думи на човек писал в неговия форум):
" Аз съм яхнал вълната!... Знаете ли как се качих върху нея? Отказах се от страха. Най-главното, което пречи на хората, е страхът от загуба. Да загубят работа, пари, любов. Откажете се от страха, намислете си желание и то ще се сбъдне! Може вълната на успеха да отмине, не е важно. Главното е, че я има, и аз ще помня това състояние...Откажете се от страха и от желанието да притежавате - и всичко ще ви е наред! И се обичайте!"

# 357
Срам,не срам,че следя темата от много време и пак не ми е ясно-ТЕС има за различни ситуации ли? И ако е така-как да ги търся? Също така трябва ли да знам перфектно англ.,за да ги разбирам?

# 358
  • София
Добро утро на всички!
Светъл Лъч, страхотно стихотворение - много ми хареса.
jasmin_veni, ще успееш, ще видиш. Тези дни съм сигурна, че ще се похвалиш, че ТИ си изборът на комисията.
Рози, успех!

Добре, че пълнолуние е в неделя, че да мога да се съсредоточа върху ритуалите.
Аз много се забавлявам с тях.

На всички пожелавам прекрасен ден.

Приятен ден,

# 359
Благодаря ви - за позитивизма, с който ме зареждате, чудесни сте всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт