Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 656
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Jasmin  Peace
Розичке  Hug

# 331
Здравейте,
новорегистриран съм във вашият форум и ако трябва да бъда честен, няма да бъда много активен потребител. Имам малка представа и от скоро се занимавам с повечето от нещата за които говорите и съм много благодарен, че получих достъп до част от това знание, защото сега чувствам че живея живота си далеч по - осъзнато. Снощи се събудих посред нощ и в главата ми изникна стихотворение провокирано именно от вдъхновението което ми дава това познание. Реших че искам да го споделя с някой и точно поради тази причина ви поздравявам с него. Бъдете щастливи Simple Smile.

Моят свят

Аз спирам се за малко да погледна, да избера сам пътя по който да вървя.
Към цялото със мисли да посегна и след това да му благодаря.
Създавам своята реалност, постигам личните мечти
и с чувство на любов и благодарност изкачвам нови висини.

Защо да псувам по живота, за случващото се около мен?
Та той часовник е - тиктака и отразява как съм изграден.
Към себе си е времето да се обърна, защото там е битката на този свят,
чрез нея сам поръчвам си модели за своя собствен рай или пък ад...

Да бъдеш малка част от цяло и все пак цяло да си ти,
не ти е нужно само тяло, а ум, душа, любов, мечти...

26.09.2012 г.                                                                   Светъл Лъч                                                   

# 332
Момичета, случайно някой да е чел книгата " Кафе за събуждане" на Димитър Божанов?
И ако да, да сподели впечатления за всички нас?   Flutter Flutter
Днес от 3 различни места получих "факс", насочвания към линкове с интервюта с автора  newsm78

# 333
  • София

В  неделя е пълнолуние, трябва да прегледам пълнолунските ритуали, помня че имаше хубав  за пари  Money

Може ли да го споделите този ритуал. Благодаря предварително Simple Smile

# 334
GERBER,  прави ми впечатление, че непрекъснато питате и очаквате наготово, без да си дадете дори капчица усилие да погледнете линковете на 1-ва страница. По този начи обиждате хората, дали си труда да систематизират ясно и прегледно цялостната информация. Не само Вашето време е скъпо и ценно, а и на околните. Научете се да го уважавате. Никой не е длъжен вмисто Вас да търси това, което Вас Ви интересува.

А що се отнася до конкретния Ви въпрос, погледнете подраздел:
Привличане на Пари и Изобилие на първа страница, която се надявам да се научите да използвате по предназначение.
Успех!  Simple Smile

# 335
Момичета, случайно някой да е чел книгата " Кафе за събуждане" на Димитър Божанов?
И ако да, да сподели впечатления за всички нас?   Flutter Flutter
Днес от 3 различни места получих "факс", насочвания към линкове с интервюта с автора  newsm78
Купих си я когато излезе, мисля, че беше преди около 2 години, и още след първите няколко страници установих, че това бяха най-зле инвестираните 16 лв.  Sad Четеше ми се нов български автор, а и анотацията на книгата ми допадна, затова и се подлъгах да я взема. Точе, щом си в тази тема предполагам, че си прехвърлила доста автори. Е, от Божанов няма да научиш нищо ново - попреписал е този и онзи, вкарал е малко лични постижения и не пропуска възможност да изтъкне собственото си величие. Не я дочетох и с удоволствие я подарих на съфорумка от темата за размяна, но май и тя не остана кой знае колко очарована и скоро след това също я предложи.  Laughing  По-добре разпитай дали някой я няма и да ти услужи с прочит, ако толкова държиш да отговориш на "факсовете".  Peace
mijjjka   newsm10 , но не само Герберчето пита и чака. Понякога се задават въпроси за нещо коментирано няколко страници назад, а в действителност в началото на темата всичко е събрано! А и в сайта на Лени има океан от информация прекрасно оформена и систематизирана. Просто четете и прилагайте каквото ви харесва.   bouquet

# 336
  • Под кленовите дървета
Благодаря за стиснатите палчета момичета, ще има още срещи, докато решат ooooh!
800 кандидата, 8 стигнали на второ интервю, 3 на трето (което бях аз).
Дано всичко се нареди в моя полза, искам я тази работа Praynig

# 337
verano azulHug
Сърдечно ти благодаря за коментара, видях вече няколко клипчета с интервюта на автора в различни телевизии, май се повтарят правилата от "Тайната" общо взето.
Твоят пост ме наведе на мисълта, че скоро ще се местя на ново място и съответно скоро ще опаковам и сортирам пак книгите. Имам над 50 различни от "нашите си" книги  Mr. Green Искам да споделя, основно с момичетата, които сега се зачитат в темата и промяната на живота, че за 8 години (тогава си купих първата книга на Луиз Хей) най-голяма полза съм видяла от простичките методи.
Напоследък виждам реални малки, но мили и мои си резултати от потупванията на ТЕС, Хоопонопоно-то и през годините установих, че "обикновено се ядосвам на това, но днес решавам, че няма да го правя" ми помагат повече.
С майка ми установихме и двете ( в началото всяка си мълчеше, когато аз го споменах, тя каза, че има същото усещане), че чакането на Новолунието, Пълнолунието и точно определен ден и час за ритуалите ни уморява много. Една молитва от сърце по което и да е време на деня върши чудеса!
Когато започна да си оправям багажа за местенето (скоро ще е), може да ви пусна списък на книгите, които не искам да запазя, ако някой ги иска.  Laughing Laughing С две думи (трябва да се науча да пиша накратко), от книгите аз лично много файда не видях. Най-много видях от тези на Луиз Хей и Уейн Дайър, макар, че напоследък комерсиализацията и в "нашия" сектор е просто невероятна.
1 клипче от 5 минути в интернет на ТЕС ми въздейства много по-силно сякаш, отколкото прочитането на 10 книги със сходни съдържание.
Всеки трябва да си намери начина, по който информацията му въздейства най-добре.
За мен това е визуално понятие или да го чуя като звук, на запис.

Отивам да се разходя по Витошка да погледам малко хубавите цветя, които са сложили напоследък и после да се наТЕС-ам едно хубаво.   hahaha hahaha hahaha

# 338
Момичета, тръгвам на едно дълго пътуване. Освен с новата земя отивам да се срещна и със себе си. Прегръщам ви!

# 339
Цитат
Момичета, тръгвам на едно дълго пътуване. Освен с новата земя отивам да се срещна и със себе си. Прегръщам ви!
Успех!  Hug

# 340

Рози и рози, звучи много тайнствено и красиво,това което ти предстои....
Това ми напомня за една от любимите ми книги "Яж, моли се и обичай".Беше невероятно "пътешествие" да я прочета.

Много слънце, любов, красота и  светлина ти пожелавам в това приключение! txtloves
   bouquet Hug

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 18:42 от Lily Rose

# 341
                                                               Моят свят

Аз спирам се за малко да погледна, да избера сам пътя по който да вървя.
Към цялото със мисли да посегна и след това да му благодаря.
Създавам своята реалност, постигам личните мечти
и с чувство на любов и благодарност изкачвам нови висини.

Защо да псувам по живота, за случващото се около мен?
Та той часовник е - тиктака и отразява как съм изграден.
Към себе си е времето да се обърна, защото там е битката на този свят,
чрез нея сам поръчвам си модели за своя собствен рай или пък ад...

Да бъдеш малка част от цяло и все пак цяло да си ти,
не ти е нужно само тяло, а ум, душа, любов, мечти...

26.09.2012 г.                                                                   Светъл Лъч                                                   
Прекрасно е!Много ме развълнува ..  bouquet
Добре дошъл в темата, Лъч Светъл! Hug

Много слънце, любов, красота и  светлина ти пожелавам в това приключение! txtloves
   bouquet Hug
Аз също.Нека намериш това, което търсиш, Рози! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 342
 Рози, успех и в двата пътя, дано да са ползотворни и да намериш това, което търсиш  Hug
 Ох, момичета, случват ми се поредица от инциденти, Вселената явно иска нещо да ми каже, дано да успея да го проумея  Confused
 Лъч Светъл, добре си дошла   bouquet

# 343
jasmin_veni Аз мисля,че си постигнала наистина много с класирането си до тук , продължавай все така, бъди уверена, ще успееш, защото го заслужаваш  Hug

Рози Желая ти едно страхотно преживяване на "новата земя", нека щастието винаги да бъде с теб   bouquet

Лъч Светъл Много хубаво вдъхновение си получил сред нощите  Simple Smile
Между другото то и аз не съм от най активните в писането, но в четенето съм първа  Laughing

# 344
Рози успех мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт