Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 624
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро, мили момичета  Hug Hug

Имам да се ТЕС-ам след малко, само набързо да споделя, че днес в 18:00 по БТВ ще дават предаване за алтернативна медицина и разни интересни за нас неща. Който иска и може, да го гледа, а ние после ще търсим линк.

"Големите загадки" за скритото лечение и невидимите сили - Предаването ще ни покаже различни методи за алтернативно лечение като рейки енергия, йога, аюрведа и китайска медицина.

# 436
Здравейте момичета и от мен. Като заговорихте за ТЕС и аз от скоро се зайнтересувах, като видях колко хора от темата го практикуват. В началото не го разбрах. Но благодарение на последните коментари тук и аз вникнах в смисъла. Първо си мислех, че за всеки различен проблем се подчукват различни точки, но като ми се изясни че точките са еднакви ми се видя лесно и започнах да практикувам. Обаче проблема е че не мога да се средоточа. Точно почна и детето през 2 минути мамо, мамо. И изобща не мога да мисля в това за какво тесам. Дали просто като си се подтупвам ще има някакъв ефект. И какво си повтаряте за негативни мисли. Че искам да се отърва от песимизма.

Миличка, няма да спра да го повтарям, моля ви всичките, които искате да се занимаваме с ТЕС, намерете време за себе си (не ми казвайте, че нямате) и изгледайте този филм, няма да спра да пускам връзки към него. Няма как друг човек да ти каже какви са твоите бариери и за какво да ТЕС-аш, това е нещо много лично, сама трябва да го откриеш.
Хващаш се и правиш първата крачка, ако не се откажеш още на 1-2 опит (на мен ми се е случвало 2 пъти поне!), започват да ти се отварят малки вратички, чистиш ги, благодариш на Господ, че ти дава всичко това и продължаваш. Започват да се отварят все по-големи врати, накрая порти (така казват, още не зная това). Единственото, което в началото се иска от теб е да ТЕС-аш. Аз понякога дори за нищо не мисля, просто се потупвам.
Във филма се показва как една група хора са събрани в една стая, терапевта и един участник се ТЕС-ат за проблем на участника, в същото време цялата група се потупват и утвърждават същия проблем, примерно: "Въпреки, че всички ме обвиняват, че съм виновен за катастрофата, в която загина жената, която обичах, аз напълно приемам себе си..." или "Въпреки, че убивах малки деца и много хора във Виетнам и смятам себе си за чудовище и че не заслужавам да съм щастлив, аз напълно приемам себе си".
Предполагам се сещате, че само един от тях е ходил във Виетнам с въпросната цел на пътуването, но всички изпитват облекчение, докато се ТЕС-ат и утвърждават заедно с него!
Не мога да ви преразкажа целия филм, надявам се да имате желанието да отделите време за себе си и да направите първата крачка...  Hug Hug Hug
Аз отивам на фризьор  Laughing Laughing

http://www.vbox7.com/play:e99f1c9c50

http://www.vbox7.com/play:6c34d5f175

# 437
  • София
Ох, имам страшен проблем, който трябва да се реши скоро иначе ще ми избухне главата! smile3514
Писах желания. Ръсих светена вода. Молих се.
Обадих се и на Вован днес.
Днес също така е и празник по католическия и арменския църковен календар.
И в хороскопа ми пише, че в събота следобед шансът ми се връща.
Не става въпрос за пари, а един човек да се махне от нас.
Помолете се за мен! Praynig

# 438
С теб сме! Всичко ще се нареди за теб по възможно най-добрия начин!

# 439
  • Под кленовите дървета
стискам палци, да се маха, знам за какво ие реч!
И скоро да си стъпите на краката финансово  bouquet

# 440
Момичета, на всички слънчево настроение и само положителни емоции!
Днес написах писмо в бъдещето:
http://www.magicwish.ru/index/pismo_v_budushhee/0-138
Уникално нещо е!!! Не знам все още дали действа, но искрено вярвам, че ще стане! Определено пишейки това писмо, то ти вдъхва оптимизъм, веднага приповдига настроението и ти дава(и аз не мога да разбера как) увереност че всичко, което пишеш наистина ще се сбъдне!!!
Който го е пробвал, ще се радвам да сподели впечатленията си Simple Smile

# 441
L'Agent, разбирам те какво ти е в момента и ти съчувствам. Стискам палци да се получат нещата така както ти искаш!!!

# 442
  • DE
Asspasia, Честито за работа   bouquet Дано повлечеш крак и на всички в темичката, търсещи работа им потръгне  Simple Smile

L'Agent, стискам ти палци! В същата ситуация е човек, който много обичам и ми е много трудно дистанционно да помогна, все се моля да намеря правилните думи да дам кураж на човека да се "отърве" ама още не ми се е получило...

klem4e, това, което пишеш с прическата май и аз вчера го преживях. Нещо не ми беше наред, чувствах се нещастна и исках да се освободя от негативната енергия. Гледайки клипчета в youtube реших да се боядисам (имам бая дълга коса и винаги ме е било страх да го правя сама). Успях Simple Smile Накрая се чувствах като преродена и подскачах у дома от кеф. Убеждавам се, че като правя нещо хубаво за себе си винаги вселената ми отговаря с цветя и рози  Simple Smile

Момичета, понеже е пълнолуние, да пусна нещо, за което прочетох в dreamland - восъколеене
http://dreamland-bg.com/index.php/topic,2223.0.html
Аз обмислям да го направя...погледнете, ако някой има нужда от изхвърляне на негативното

Хубав и щастлив ден  Hug

# 443
GraGra , звучи интересно, май и аз ще се пробвам. Пънолуние ще настъпи утре, на 30 септември в 6:18  нали Simple Smile

# 444
GraGra , звучи интересно, май и аз ще се пробвам. Пънолуние ще настъпи утре, на 30 септември в 6:18  нали Simple Smile

Днес и вчера не беше ли пълнолуние, също? newsm78

# 445
Kristisha, много ми хареса идеята за писмото! И аз ще си напиша едно послание Simple Smile

# 446
Kristisha, много ми хареса идеята за писмото! И аз ще си напиша едно послание Simple Smile

Hug  От както го написах съм в много енергично и приповдигнато настроение, имам чувството, че се нося над земята от щастие. Сякаш наистина бях там, в бъдещето, и го преживях:))) Важно е докато го пишеш да няма странични дразнители, погълни се изцяло в мислите си и мечтите. Вярвам и вътрешно усещам, че ще се сбъднат нещата   bouquet
Ще се радвам после да споделиш твоите емоции. Аз дори се замислям дали да не напиша още някое писъмце...с по близка дата:)

# 447
Аз често се водя по този сайт, особено за подстригване на коса, рязане на нокти. Тук ще разберете кога какво е най-добре да се прави според луната:
http://www.astrohoroscope.info/moon.htm

Peace

# 448
Аз често се водя по този сайт, особено за подстригване на коса, рязане на нокти. Тук ще разберете кога какво е най-добре да се прави според луната:
http://www.astrohoroscope.info/moon.htm

Peace

Благодаря! Точно това ми трябва, имам няколко месеца, за да ми порасне косата с 5-6см. Grinning А понеже аз не съм си поставяла за цел да следя тези неща преди, горе-долу каква е разликата в сантиметри, когато си подстригвате косата при пълнолуние и в нарастваща луна, примерно?
П.С. Днес имам запазен час за фризьор. Grinning

Във всеки сайт пише различно... според някои, днес също е пълнолуние. newsm78

# 449
Днес е добре за подстригване, луната все още не е почнала да намалява. Сыщо така е  събота, а в събота е добре да се подстригваш. Ще пейстна нещо, но е на руски, дано да го разберете, просто нямам време да преведа:) Ако имате въпроси за конкретен ден ще се радвам да отговоря  Hug
Понедельник, поможет избавиться от тоски, депрессии, неприятных воспоминаний. В этот день состригается весь негатив.

Вторник, вы сможете оградить себя от неожиданностей, защитить от неприятностей и даже получить помощь.
Среда поможет наладить отношения с людьми, устранить неразбериху в делах и мыслях. Нередко стрижка в этот день недели становится предвестником неожиданного известия.

Четверг поможет укрепить ваш авторитет, повысит самооценку и веру в собственные силы.

Пятница
не стоит посещать парикмахерскую. По мнению астрологов, в этот день биохимические процессы в организме замедленны, и после пятничной стрижки волосы будут плохо расти.

Суббота стрижка помогает избавиться от одиночества, недовольства собой, повышает самооценку. Также считается, что она помогает снять часть проблем, возникших по вине окружающих.

Воскресенье стричься нельзя! В этот день ваша связь с личным эгрегором (ангелом-хранителем) максимально крепка. Если в этот день что-то менять в организме, а тем более отрезать какую-то часть, то можно нарушить связь с космосом. Кстати, эти рекомендации в полной мере относятся не только к волосам, но и к ногтям.

Общи условия

Активация на акаунт