Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 225
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Много ви благодаря, момичета!
Едно от нещата, които научих и които ми действат прекрасно, е да се ограждам и да общувам с позитивни хора, които са на същата "вълна". Чудесно е да съм тук и усещам добрите вибрации Simple Smile

# 421
тая "попара" на опустошаващата връзка с неподходящия човек тук доста хора сме я сърбали, да не кажа повечето.

И още как сме я сърбали   Mr. Green И попарата на рухналата психика също  ooooh!  В тази връзка днес си повтарях следното:
Скрит текст:
Прощавам си, за лековерието и грешната преценка.
Прощавам си, че позволих да се разстроя; че позволих на емоциите да вземат връх над мен.Около мен цари покой и с всяка минута ситуацията става все по-ясна. Миналото няма значение, вече съм на новo ниво в живота си и се чувствам прекрасно.Благодаря за дупката, в която бях попаднала, иначе как щях да разбера колко всичко в моя живот е наред.

Asspasia, честитооо  smile3501 newsm51 Много професионални успехи ти желая и дано обстановката да е приятна, работата лека, заплащането щедро  Praynig

# 422
Shiningsmile, чудесно твърдение! Ще си го прочитам редовно.

# 423
Shiningsmile, чудесно твърдение! Ще си го прочитам редовно.

И на мен много ми хареса, благодаря  Hug

Amaranthine Ти си една много силна личност, щом си успяла два пъти вече да се изправиш след това състояние и то със собствени усилия, без лекарства. Браво на теб, успявала си преди, успяваш и сега, ще успяваш и за напред  Hug

# 424

Не само, че не си сама, но тая "попара" на опустошаващата връзка с неподходящия човек тук доста хора сме я сърбали, да не кажа повечето, така че не си сама наистина.

Препоръчвам на всички които имат проблеми с интимните връзки  и попадат на неподходящи партньори книгата "Параноя на страстта". Защо и как привличаме към себе си страданието във връзката.Има я в спиралата.

# 425
Благодаря ти, svedd. Ние всички сме силни, но понякога забравяме това. От малки ни учат, (и ние учим децата си), да се страхуваме от това, колко е опасно онова.. в даден момент не осъзнаваме до каква степен този страх ръководи решенията ни и целия ни живот.
При мен беше просто една огромна вълна от страх: изведнъж започнах да се съмнявам във всичко, в което някога съм вярвала, в преценката си, целия ми свят се преобърна. И от там вече тръгна всичко...

Но, силата е във всички нас. Просто сме забравили. Трябва да си припомняме това. Всичко зависи от нас. Ние създаваме своята реалност. Щастлива съм, че съм сред вас!

# 426
Записвам се, че ви изпуснах.  bouquet Кога пак ще можем да пишем желания? И още един въпрос - вярно ли е, че косата расте по-бързо, когато се подстриже в деня на пълнолунието? Blush

# 427
И още един въпрос - вярно ли е, че косата расте по-бързо, когато се подстриже в деня на пълнолунието? Blush
Да.

# 428
"Параноя на страстта" , я няма в спиралата - проверих .
Shiningsmile , ако знаеш колко навреме написа това твърдение.......  bouquet
Asspasia , честито ти нова работа   bouquet
Amaranthine , добре дошла  Hug
 Между другото вчера се подстригах вече - и то много късо . Като не се чувствам добре психически /като се появят душетровци / ...имам желание за промяна във прическата и то радикална.

# 429
klem4e , има я, виж да не търсиш по автор. "Параноя на страстта" (Наръчник за. жените, които обичат прекалено силно)  от Робин Норууд. От същата авторка е и книгата "Защо това? Защо на мен? Защо сега?" която също е добре да се прочете, тъй като едва ли има някой ,който да не си е задавал тези въпроси.

# 430
# 431
 Добро утро, на всички феи в тази прекрасна работна събота  Mr. Green
 Николекса, Сладурка- благодаря за инфото за книгата   bouquet
 Радвам се, че утвърждението ви е харесало Simple Smile Съставила го е Мила от Дриймленд. Ето това е темичка за обръщане на словесните и мисловни модели, които ни пречат -  http://dreamland-bg.com/index.php/topic,359.0.html . Има много хубави утвърждения за привличане на любов, приятели, за промяна на нагласата към работата- за последното Мила по моя молба изписа цяла страничка, Благословена да е  Praynig
Споделям ви късметчето си
Приятен и успешен ден на всички  Hug

# 432
sladurka , благодаря ти - явно не съм търсила както трябва.

Днес сутринта скъсах с нещо , което ме е дърпало надолу и ме е подтискало и унижавало в целият си досегашен живот . Олекна ми , свалих 100 кг от плещите си . Сега остава да измисля как да стъпя на краката си финансово , за да гледам детенцето си . Отивам на първа страница да чета .
Лек , слънчев и успешен ден желая на всички !!!

# 433
Страхотни неща сте написали всички и историята на Amaranthine , добре дошла и не се притеснявай тук май всички сме минали през това.

Asspasia честито и на теб проследих всяка твоя стъпка с намирането на работата и с интервютата, за мен беше толкова вълнуващо. Пожелавам ти наистина това да е работата, която си чакала толкова време Simple Smile

nikolexa  Благодаря за книгата, за мен лично ще е от голяма полза. вече я свалих и мисля да я започвам Simple Smile

shiningsmile темичката е страхотна

Аз пък да ви се похваля каква я свърших и не знам това да ли има значение и какво означава. Освен всичко, което чета тук, чета и за полускъпоценните камъни и тяхното програмиране. От доста време ми е интересна тази материя. Та си взех един планински кристал и го програмирах(така както съм чела) за любов или по точно за по добри отношения с половинката. Носих го около месец в портмонето си, до като един ден не реших да си го сложа в джоба, за да е по близо до мен до като съм на работа. Мога да кажа че имаше промяна в отношенията ни, сега незнам дали не е от втълпяване или под влияние на камъчето, но сега не мога да го намеря.Незнам къде е възможно е и да съм го изгубила. Според вас това лошо ли е??/  Ако някой има опит може ли да го сподели Simple Smile

# 434
Здравейте момичета и от мен. Като заговорихте за ТЕС и аз от скоро се зайнтересувах, като видях колко хора от темата го практикуват. В началото не го разбрах. Но благодарение на последните коментари тук и аз вникнах в смисъла. Първо си мислех, че за всеки различен проблем се подчукват различни точки, но като ми се изясни че точките са еднакви ми се видя лесно и започнах да практикувам. Обаче проблема е че не мога да се средоточа. Точно почна и детето през 2 минути мамо, мамо. И изобща не мога да мисля в това за какво тесам. Дали просто като си се подтупвам ще има някакъв ефект. И какво си повтаряте за негативни мисли. Че искам да се отърва от песимизма.

Общи условия

Активация на акаунт