Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Я преди да раздавате шутове, си припомнете това:
http://www.youtube.com/watch?v=Fmm_NVvfN1I
  bouquet

да но щеше да е хубаво да живеем в свят с мъдри хора и всеки да си поема сам отговорноста за своите 7 огледала , но не е така
Живеем в свят в който никой не иска да си носи своята отговорност , а всячески я прехвърля по закона на маймуната на първия удобен около него ........
Та на теория е супер на практика не е
иначе да има голяма доза истина  Peace
но когато около теб е някой съвършенно нежелаещ да разбере години на ред че с кривите си 7 огледала вреди - шута му е майката  Simple Smile
иначе ти си си виновен
и сам си създаваш грешни модели и криви огледала

# 466
  • Под кленовите дървета
Момичета, недейте така, съвсем ще ни откажете нас, момите, да се женим  Wink   Peace Hug Дано да изчезнат проблемите   bouquet

ааа, лошо няма в брака, ама не го учи, че за всичко мислиш ти.
Отчитам го като моя си грешка.

Обичам си съпруга, мил и грижовен е, обаче много често точно дребните неща ми се струват огрооомни. Давам му още някоя годинка на човека, нооо съм на път да взема да кривна от правия път, като ще подозира поне да има за какво Blush

Верано Азул, мерси  Grinning

# 467
да но щеше да е хубаво да живеем в свят с мъдри хора и всеки да си поема сам отговорноста за своите 7 огледала , но не е така
Живеем в свят в който никой не иска да си носи своята отговорност , а всячески я прехвърля по закона на маймуната на първия удобен около него ........
Та на теория е супер на практика не е
иначе да има голяма доза истина  Peace
но когато около теб е някой съвършенно нежелаещ да разбере години на ред че с кривите си 7 огледала вреди - шута му е майката  Simple Smile
иначе ти си си виновен
и сам си създаваш грешни модели и криви огледала

Мнооого добре казано  thumbsup

# 468
в предишната темичка на 37стр. има ритуалче за справяне с трудни хора (ако трудни включва ревниви), при мен проработи newsm10
 shiningsmile, БОГИНЯТА в мен благо-дари от сърце на БОГИНЯТА в теб   bouquetза този ритуал, който ме предпази от много лоша ситуация, а го направих само 2-3 пъти....

# 469
 ааа, лошо няма в брака, ама не го учи, че за всичко мислиш ти.
Отчитам го като моя си грешка. [/quote]

Ох, мисля че  90 % от омъжените жени, които познавам го имат този проблем  Crazy Трябва да внимавам с утвържденията за любов, че не се знае Вселената какъв подарък ще ми поднесе някой ден   Mr. Green

mama na Sani Богинята в мен Благо-Дари на Богинята в теб първо за това, че постовете и съобщенията ти ме карат да се усмихвам и да се чувствам специална и второ, затова че с техниката на десетте плюса се освободих по елемантарен начин от сериозен проблем, който ме измъчваше мноооого отдавна  Praynig  Hug

# 470
Това с ревността и непрекъснатото подозиране е много сериозен проблем и ако даден човек има склонност да го прави и му се позволи, може да се стигне до невероятни крайности... Така беше и в моя брак, който е бивш поради тази и ред други причини.
Обаче, ако това го прави за първи път и досега не е имало подобни изцепки, недей да го съдиш прекалено строго. Дали има някаква причина да подозира? В смисъл, възможно ли е да си провокирала с нещо такива съмнения?
Аз бих дала един съвет - със сигурност трябва да му стане ясно от първия път, че подозренията и обвиненията са абсолютно неприемливи. Иначе може да се превърне в навик.

# 471
Здравейте момичета:)Имам нужда от спешна помощ.В четвъртък трябва да защитя дипломната си работа, а днес получих рецензията си и е отчайваща.Човека иска да ми пишат 2.50, каквото и да означава това и да не получа степен Магистър...
Моля предложете техника за умилостивяване или смяна на мнението към положително.Благодаря ви, обичам ви, знам че ще се справя и това е някаква грешка.

# 472
tenderseducer,
първо се успокой!  Praynig
Отдели време да се усамотиш за 30тина минути и да си представиш в подробности успешното си представяне и високата оценка, която ти поставят.
Аз бих използвала и ТЕС, както и новата /за мене/ техника дето все й забравям името, но работи:
http://dreamland-bg.com/index.php/topic,3434.0.html
намерих, лечебният код се казва!

Още веднъж ти казвам - успокой се и вярвай в себе си!  Peace
А, не пропускай да се помолиш!  Praynig

# 473
Ревността е червейче, което е способно да разяде и най-красивите отношения. Не я познавам като чувство, чужда ми е, но съм я изпитвала на свой гръб, а и все още от време на време се налага да парирам подобни атаки. Според мен тя е следствие на неувереност и изявено чувство за собственост, но не смятам да я обсъждам сега. Набързичко ще ви драсна само две мисловни упражненийца (вече писах, че с кеф си препрочитам Зеланд и си припомням от там някои нещица):
1. Когато назрява конфликт, добре е да нарисувате дъга до този човек и той веднага ще омекне.
2. Опитайте да му подарите онова, което му липсва - душевно равновесие, спокойствие и т.н.
tenderseducer, нещо и за теб  Simple Smile :
Вдигаш лявата ръка, рязко я отпускаш надолу и изкрещяваш "Майната мууууу!". Гадориите се разпръскват на всички страни, събират се в дъжд и измиват цялата важност.

В крайна сметка това е просто една защита на дипломна работа, не е от жизнено важно значение за теб. Нали си здрава? Това е най-важното!!! Ако не се получи в четвъртък, бъди уверена, че следващия път ще стане и то така, че да се възхитиш от себе си.  Hug

И не забравяйте да се забавлявате, докато правите всичко това!   bouquet

# 474
  • BG
Много е неприятно да те обвиняват, да ти се сърдят без да си виновен и дори без да има някакъв повод за ревност. Направо е побъркващо...  Confused

# 475
Здравейте момичета:)Имам нужда от спешна помощ.В четвъртък трябва да защитя дипломната си работа, а днес получих рецензията си и е отчайваща.Човека иска да ми пишат 2.50, каквото и да означава това и да не получа степен Магистър...
Моля предложете техника за умилостивяване или смяна на мнението към положително.Благодаря ви, обичам ви, знам че ще се справя и това е някаква грешка.
Здравей, преди няколко години и аз имах подобен проблем. При защита на моята дипломна работа получих много лоша рецензия(несправедлива най-вече), всички ми казаха че работата ми е много добра, но само рецензента не беше на това мнение - голямо заяждане беше. Аз реших да си отложа защитата и се подготвих на ново. Рецензията пак беше много лоша, но този път бях 100% уверена в себе си и изкарах 6. Ако мислиш че си добре подготвена - давай смело, ако мислиш че ще ти трябва малко време за да постигнеш най-добри резултати отдели си времето - не бързай с защитата в такъв случай Wink Каквото и решение да вземеш  - Успех от мен!!!

# 476
Здравейте в този топъл и слънчев ден и от мен. Изчетох всичко, което сте писали и видях че сте отворили много интересна тема на разговор а именно отношенията между мъжа и жената. Наистина в днешно време е много трудно да се справиш, защото хората са станали ужасни, както в отношенията си един към друг така и в отношенията си с половинката си. Дори и да си положителен и да искаш да контролираш нялои ситуации и да си повтаряш положителни мисли все се намира някой или нещо , което да те смачка. Аз именно с това се опитвам да се пребора. Всеки ден ставам с положителна мисъл, гледам да не мился за малкото пари или за това кой какво ми е казал опитвайки се да ме ядоса, но по някога се питам,"не се ли залъгвам само, като се уверявам, че всичко ще е наред". Аз знам че за да получиш трябва да се потрудиш и аз смата не съм спирала. Винаги търся начини за развитие и подобряване на живота си, но ако не си безкрупулен гадняр като че ли не успяваш. Може да ме упрекнете за думите, разваляйки положителното в тази тема. Аз чета от много време книги свързани за положителното мислене, чета различни статии в интернет както и тук, но света който се опитвам да градя оповавайки се на тези неща винаги бива разрушен от безкруполността и лошотата на хората. Бих искала да мога да бъда непоколебима, може би не съм силна духом щом позволявам да бъде разрушен. Няма да спра и да се боря с това, до като не го постигна и именно за това съм тук и чета с голям интерес какво пишете.Интересно ми е всяко разлино мнение от моето. Така че ако някой се е сблъскал с това и се бори или се е преборил ще ми е интересно да обмениме мнение Simple Smile Извинявам се за дългия пост , но много исках да споделя това с вас Simple Smile  bouquet

# 477

tenderseducer ,

моето предложение е Хоно-поно, като преди това казваш името на рецензента:

Съжалявам!
Моля те, прости ми!
Благодаря, че промени мнението си за оценакат ми, и тя е минимум 4!
Обичам те!

Ако решиш, след това го прави с насоченост към защитата като цяло или към комисията.

Успех!   Hug

# 478
Наистина в днешно време е много трудно да се справиш, защото хората са станали ужасни, както в отношенията си един към друг така и в отношенията си с половинката си. Дори и да си положителен и да искаш да контролираш нялои ситуации и да си повтаряш положителни мисли все се намира някой или нещо , което да те смачка. Аз именно с това се опитвам да се пребора. Всеки ден ставам с положителна мисъл, гледам да не мился за малкото пари или за това кой какво ми е казал опитвайки се да ме ядоса, но по някога се питам,"не се ли залъгвам само, като се уверявам, че всичко ще е наред". Аз знам че за да получиш трябва да се потрудиш и аз смата не съм спирала. Винаги търся начини за развитие и подобряване на живота си, но ако не си безкрупулен гадняр като че ли не успяваш. Може да ме упрекнете за думите, разваляйки положителното в тази тема. Аз чета от много време книги свързани за положителното мислене, чета различни статии в интернет както и тук, но света който се опитвам да градя оповавайки се на тези неща винаги бива разрушен от безкруполността и лошотата на хората. Бих искала да мога да бъда непоколебима, може би не съм силна духом щом позволявам да бъде разрушен.
Това все едно са моите мисли. Аз също съм на мнение, че хората са много лоши. Живота в България е достатъчно труден и като че ли ние хората вместо да си помагаме си го усложняваме повече. Озлобени сме един към друг. В работата сме изнервени, пълно е с интриги. Всеки гледа да те смачка за да изтъкне той. А не си дава сметка, че работата е второто семейство на всеки от нас. Няма колеги, няма приятели, няма роднини.
И аз като съм една наивна и добра и все гледам някой да не обидя, да помагам  и все си патя. Самите ние сме станали нетолерантни. Всеки човек е различен с различни качества и недостатъци и трябва да го приемаме такъв , а сега винаги ще се намери някой да го обижда и наранява. Няма я търпимостта между хората.  Мотото е аз съм повече от теб и ще се правя на голям. Не сме единни някакси. Не живеем задружно.

# 479
Благодаря ви момичета.Аз от вчера правя хоопонопоно.Довечера мисля да поговоря и с висшия му аз на господина, макар, че нямам никаква идея как изглежда, но ще си представя някак.А ще направя малко и за ситуацията, че даже и въпроси не ми е написал...много разбира той- не била хубава.Много си е хубава даже и ще изкарам 6, аз за какво съм си давала парите 3 години?
Много сбъднати желания, красиви емоции и успехи на всички тук!Обичам ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт