Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 632
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Още веднъж благодаря!   bouquet Не съм веща в тези неща и когато поискам да прочета нещо в интернет, статиите си противоречат... ooooh! Мен трябва да ме "светне" някой, който е по-навътре в нещата. Laughing

# 451
Миличка, няма да спра да го повтарям, моля ви всичките, които искате да се занимаваме с ТЕС, намерете време за себе си (не ми казвайте, че нямате) и изгледайте този филм, няма да спра да пускам връзки към него. Няма как друг човек да ти каже какви са твоите бариери и за какво да ТЕС-аш, това е нещо много лично, сама трябва да го откриеш.
Хващаш се и правиш първата крачка, ако не се откажеш още на 1-2 опит (на мен ми се е случвало 2 пъти поне!), започват да ти се отварят малки вратички, чистиш ги, благодариш на Господ, че ти дава всичко това и продължаваш. Започват да се отварят все по-големи врати, накрая порти (така казват, още не зная това). Единственото, което в началото се иска от теб е да ТЕС-аш. Аз понякога дори за нищо не мисля, просто се потупвам.
Във филма се показва как една група хора са събрани в една стая, терапевта и един участник се ТЕС-ат за проблем на участника, в същото време цялата група се потупват и утвърждават същия проблем, примерно: "Въпреки, че всички ме обвиняват, че съм виновен за катастрофата, в която загина жената, която обичах, аз напълно приемам себе си..." или "Въпреки, че убивах малки деца и много хора във Виетнам и смятам себе си за чудовище и че не заслужавам да съм щастлив, аз напълно приемам себе си".
Предполагам се сещате, че само един от тях е ходил във Виетнам с въпросната цел на пътуването, но всички изпитват облекчение, докато се ТЕС-ат и утвърждават заедно с него!
Не мога да ви преразкажа целия филм, надявам се да имате желанието да отделите време за себе си и да направите първата крачка...  Hug Hug Hug
Аз отивам на фризьор  Laughing Laughing

http://www.vbox7.com/play:e99f1c9c50

http://www.vbox7.com/play:6c34d5f175
Изгледах филма много внимателно. Останах с противоречиво мнение като видях хората, които говорят в него. Същите, които участват в филма тайната. А едната от жените съм я гледала и на дуги места въпреки, че не се сещам точно къде. Та се замислих има ли нещо вярно в тези методи или всичко се прави за печелене на пари. Вие как мислите? И дали няма някакви вреди да донесът тези методи на по-късен етап т. като в началото на филма предупреждават, че това са методи които още не са проучени добре и да не се смята за метод за лечение. Та как мислите Вие. Имам в предвид хората, който са запознати с ТЕС в детайли и се занимават с това от повече време.

# 452
здравейте !
Попаднах на този текст и си помислих, че може би някой има нужда точно от това...

Astro
Пълнолунието в Овен предстои само след няколко часа. На Овните се пада задачата
да донесат огъня на страстта, вдъхновението и активността.
Време е за ритуала лунна баня, който да помогне да пуснем миналото да си отиде и да се отдадем на настоящето. Изключително важен момент. Лунната баня е ритуал от Атлантида, ето още един вариант за неговото изпълнение.
Ритуал на приключване по пълнолуние, предложен от Даяна Купър и Шерън Хътон във вълшебната книга „Открий Атлантида”:
1. Запалете свещ и по възможност подходяща билка или тамян за пречистване.
2. Пуснете си нежна, отпускаща музика. Ако разполагате с бижу с лунен камък може да си го сложите или да държите кристала в приемащата/непишеща ръка.
3. Цвета на завършеност е злато, ако имате плат или картинка в златен цвят поставете я до свещта.
4. Затворете очи и по възможност оставете луната да ви огрее лицето. Ако не, си го представете.
5. Представете си картината на приключване или сбогуване с нещо, от което нямате повече нужда. Благодарете на човека или ситуацията или чувството, за това че са били с вас и са ви донесли важни уроци. Кажете им „Сбогом”.
6. Почувствайте как мисловно, емоционално и физически се освобождавате от тази ситуация, и тя ви носи облекчение.
7. Повторете за всяко нещо поотделно.
8. След като приключите постойте за малко и оставете лунната енергия да ви пречисти.
9. Отворете очи, дишайте дълбоко, изпийте горещо питие.
Ако не се чувствате достатъчно уверени винаги е плюс да поискате вашите ангели да ви закрилят и ръководят по време на ритуала.
От: Iva Miteva

# 453
Изгледах филма много внимателно. Останах с противоречиво мнение като видях хората, които говорят в него. Същите, които участват в филма тайната. А едната от жените съм я гледала и на дуги места въпреки, че не се сещам точно къде. Та се замислих има ли нещо вярно в тези методи или всичко се прави за печелене на пари. Вие как мислите? И дали няма някакви вреди да донесът тези методи на по-късен етап т. като в началото на филма предупреждават, че това са методи които още не са проучени добре и да не се смята за метод за лечение. Та как мислите Вие. Имам в предвид хората, който са запознати с ТЕС в детайли и се занимават с това от повече време.

Ако си изгледала наистина филма, значи знаеш, че ТЕС е елементарно и супер леко потупване по няколко точки на лицето и горната част на тялото.
Как точно може да ти навреди да се пипаш между очите и около и под очите, че нещо не вдявам аз?  newsm78 newsm78 Много ясно, че ще пишат такива неща в началото на филма, никой няма да поеме отговорност за ничие здраве, дори в която и да е болница се съмнявам, че традиционните лекари била подписали клетвена декларация, че могат да излекуват която и да е болест в 100 % от случаите. Не говорим за лекарите, които мислят само за пари и могат да ти обещаят всичко.
Не се заяждам, просто се замислих най-приятелски как може да ми навреди точно това, че от няколко дни се потупвам по лицето  Shocked Shocked Ако това, че пипам собственото си тяло, е опасно, значи положението е много сериозно  ooooh! ooooh!

# 454
ей, така искам да ми "навреждат"
  Money  txtloves Flowers Four Leaf Clover
и ТЕС-а и всички останали ритуалчета

да се отчета, една сложна (не пиша трудна умишлено) ситуация в живота ми свързана с БНД почва да се нарежда ОТ УТРЕ
написах си и аз писмото в руския сайт и го изпратих, сложих дата 03,10,2012, така че за резултат ще пиша на следващия ден

# 455
  • Балчик

Ако си изгледала наистина филма, значи знаеш, че ТЕС е елементарно и супер леко потупване по няколко точки на лицето и горната част на тялото.
Как точно може да ти навреди да се пипаш между очите и около и под очите, че нещо не вдявам аз?  newsm78 newsm78 Много ясно, че ще пишат такива неща в началото на филма, никой няма да поеме отговорност за ничие здраве, дори в която и да е болница се съмнявам, че традиционните лекари била подписали клетвена декларация, че могат да излекуват която и да е болест в 100 % от случаите. Не говорим за лекарите, които мислят само за пари и могат да ти обещаят всичко.
Не се заяждам, просто се замислих най-приятелски как може да ми навреди точно това, че от няколко дни се потупвам по лицето  Shocked Shocked Ако това, че пипам собственото си тяло, е опасно, значи положението е много сериозно  ooooh! ooooh!
към думите на To4e да добавя , че хората които са ни познати от филма "Тайната" са именно хора с опит вече в тази материя. Те не са пациентите( ако може така да ги наречем ).Сигурно си е индустрия и начин за правени на пари, затова е хубаво да се опита. Аз лично имам малко опит с ТЕС но винаги успешен - при хрема , при главоболие на мен или сина ми. На мен лично ми помага.

# 456
  • София
написах си и аз писмото в руския сайт и го изпратих, сложих дата 03,10,2012, така че за резултат ще пиша на следващия ден

I na men mi  e interesno Simple Smile

# 457
 Писмото в бъдещето го написах и аз снощи  Simple Smile С дата 03.09.2014, стана не писмо, ами глава от книга на Даниел Стийл (не съм чела нищо нейно, но предполагам  hahaha )
 Писах ви, че направих списък на десетте плюса в неустройваща ме житейска ситуация- линка, който мама на Сани пусна май в сряда  newsm78 Е, да ви се похваля- ефекта е поразителен  Simple Smile

# 458
Здравейте момичета,чета ви от 4 месеца (почти всичко съм изчела) bouquet Ииии съм изключително щастлива,че намерих толкова позитивна и зареждаща тема Simple Smile)) Страхотни сте всички,много,много ме зареждате,а аз имам нужда да общувам с прекрасни феи като вас Simple Smile))))
    Желая на всички много усмивки и хубава седмица:))))  Hug  Hug  Hug

# 459
  • BG
Момичета, чакайте и аз да ви споделя какво ми се случи, направо в чудо се видях. Имам щастлив брак, добро дете, що годе добър бизнес и така... всичко е ок.
Преди 2 вечери мъжът ми беше решил, че имам любовник (нещо, което и през ум не ми е минавало), и то един страхотен простак, мой клиент, който постоянно ми звъни за доставки и какво ли не. Мъжо решил, че много често оня ми звънел, говорела съм с него в другата стая, криела съм се ... започна един тормоз  Sad признай си, та признай си. Обясних му, че няма какво да си признавам, защото ше бъде измислица. 2 дена и 2 нощи.... кошмар. Днес вече май се разбрахме. Имам чувството, че някакъв дявол се беше вселил в него, това не беше моя мъж. Дано да не се повтаря това. Сякаш някакъв зъл демон ни беше завидял ли... Rolling Eyes
На вас случвали ли са ви се такива абсурдни неща?

# 460
  • Под кленовите дървета
а, ъ, Ира, мен (уж на майтап) постоянно ме подозират без да съм дала повод.
За теб не знам, но лично аз се замислям дали да не тегля един здрав шут след време, ако продължава така. Като сложим и дребните битовизми съвсем виждам шута.

# 461
За теб не знам, но лично аз се замислям дали да не тегля един здрав шут след време, ако продължава така. Като сложим и дребните битовизми съвсем виждам шута.

И аз така виждам нещата отдавна  thumbsup , но трудно би ми се получил номера, при мен други неща ме дразнят, най вече педантщината  ooooh!  bash

# 462
Момичета, недейте така, съвсем ще ни откажете нас, момите, да се женим  Wink   Peace Hug Дано да изчезнат проблемите   bouquet

# 463
Я преди да раздавате шутове, си припомнете това:
http://www.youtube.com/watch?v=Fmm_NVvfN1I
  bouquet

# 464
а, ъ, Ира, мен (уж на майтап) постоянно ме подозират без да съм дала повод.
Аз съм в такъв процес .....
Мога към по- горе казаното да прибавя и да прави от мухата слон и да изопачава  всичко направено и казано ........

Общи условия

Активация на акаунт