Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 218
  • 740
  •   2
Отговори
# 150
Момичета, от 2 новолуния пиша желания и ви чета. Всичко се сбъдва с изключние на отслабването-даже е обратен ефекта. Къде бъркам? Моля, дайте ми конкретен пример за такова желание! Как ли не се мъчих да го формулирам,ама...цък!

# 151
Момичета, от 2 новолуния пиша желания и ви чета. Всичко се сбъдва с изключние на отслабването-даже е обратен ефекта. Къде бъркам? Моля, дайте ми конкретен пример за такова желание! Как ли не се мъчих да го формулирам,ама...цък!
И аз имам проблем с формулирането на желанията. Моите са предимно за здраве. Чета, мисля, ама явно не правя както трябва нещата. Трето новолуние пиша, нямам точно сбъднато желание, но може да се каже, че едното е сбъднато от части.
Чудя се, до кого да се допитам и аз за съвет при формулировката. Чувствам се като куха лейка. Rolling Eyes

# 152
denid мисля че това ще ти е полезно......Искам с лекото да се чувствам привлечен към храни, които са с ниско съдържаните на мазнини, малко калорийни и здравословни за моето тяло.
Искам с лекота да правя по….часа на ден упражнения по (йога, фитнес..) … пъти на седмица.
Искам тотално да се освободя от моята зависимост към… кафе, цигари,алкохол…
Искам с лекота да поддъжам тегло от….кг. в здравословен вид.

# 153
формулирайте по-просто желанията, така че да ги почувствате като свои

'тялото ми тежи 50кг'
'чувствам се чудесно в  50 килограмовото си тяло'
'храня се пълноценно и здравословно'

моите  желания са в сегашно продължително време, без 'искам'
напр. 'освобождавам се от желанието да пуша'

# 154
формулирайте по-просто желанията, така че да ги почувствате като свои

'тялото ми тежи 50кг'
'чувствам се чудесно в  50 килограмовото си тяло'
'храня се пълноценно и здравословно'

моите  желания са в сегашно продължително време, без 'искам'
напр. 'освобождавам се от желанието да пуша'
Супер! Благодаря много. Много ми хареса формулировката и отговаря точно на исканията ми.

# 155
  • София близо до Витоша
Моите започвам с ИСКАМ , миналия път нищо не се сбъдна защото съм ги писала на празния курс на Луната

# 156
  • на острова на мечтите
Честит Празник на всички, и да е живо и здраво името на именничките(ците)!  bouquet
Вчера за първи път писах желания! Не го бях правила досега, защото не ми идеше отвътре, но вчера  докато миех пода ипогледнах към часовника се сетих,че се пишат желания и ги написах на един дъх!
Упсех на всички, които са писали! Знам, че ще получа всичко, което съм написла! Аз започнах с Благодаря за....

# 157
Страхотни сте всички, благодаря ви за отговорите! В никой друг форум не са толкова мили всички! Прекрасни сте! :*

# 158
Здравейте феички и богини, аз тепърва ще пиша след празния курс, ама ще напиша точно 25 newsm48, има много неща за оправяне, някой ако иска да посреща скъпи гости да пише, забравих да ви споделя, че ми спряха дъжда в събота сутрин след като ги помолих sohappy

# 159
  • Shumen, Bulgaria
shiningsmile  благодаря за разяснението успях да си напиша желанията.
И аз моите съм ги написала както е посочила Gala8104 Сега остава чакането Simple Smile
След като ги напишеш трябва ли да си ги препрочитам всеки ден или нещо такова?
Къде да държа листчето? Благодаря ви момичета!   bouquet

# 160
  • casa dolce casa
    Момичета, понеже е време за желания, искам да споделя с вас една мисъл на Пако Рабан.
 "Пожелай си всичко което имаш, и ще имаш всичко което желаеш." Wink

# 161
 Момичета, вчера си написах желанията и днес едно ми се сбъдна  newsm44 И пари получих повече отколкото бях очаквала  Money
  Виждам, че и за килограми е станало дума. Аз имах дългогодишна борба с килцата  #2gunfire Започнах да ям и да слабея в момента, в който започнах да харесвам и обичам себе си. Спря да ме е грижа за тлъстините, утвърждавах колко съм красива и привлекателна и заслужаваща любов и внимание. И в един момент си повярвах, след това отслабнах, поразхубавих се, окапалата ми коса започна да расте, а и самочувствието ми се подобри и това също е от значение  Blush Така е и с  другите желания. Повтарях колко съм нещастна в квартирата ми, колко ми е трудно сама, колко ме е страх и т.н. Успях, макар и трудно да обърна мисленето си. Започнах да пращам любов на дома си и да го благославям. И ми се отвориха няколко възможности за ново жилище, коя от коя по-хубави  Simple Smile С парите е също- в момента, в който осъзнах, че Вселената се грижи за мен и се освободих от всички страхове от безпаричие, започнах да получавам оттук и оттам допълнително парички  Grinning Простете за лиричното отклонение  Hug

# 162
  • Пловдив
Момичета, вчера си написах желанията и днес едно ми се сбъдна  newsm44 И пари получих повече отколкото бях очаквала  Money
  Виждам, че и за килограми е станало дума. Аз имах дългогодишна борба с килцата  #2gunfire Започнах да ям и да слабея в момента, в който започнах да харесвам и обичам себе си. Спря да ме е грижа за тлъстините, утвърждавах колко съм красива и привлекателна и заслужаваща любов и внимание. И в един момент си повярвах, след това отслабнах, поразхубавих се, окапалата ми коса започна да расте, а и самочувствието ми се подобри и това също е от значение  Blush Така е и с  другите желания. Повтарях колко съм нещастна в квартирата ми, колко ми е трудно сама, колко ме е страх и т.н. Успях, макар и трудно да обърна мисленето си. Започнах да пращам любов на дома си и да го благославям. И ми се отвориха няколко възможности за ново жилище, коя от коя по-хубави  Simple Smile С парите е също- в момента, в който осъзнах, че Вселената се грижи за мен и се освободих от всички страхове от безпаричие, започнах да получавам оттук и оттам допълнително парички  Grinning Простете за лиричното отклонение  Hug

Радвам се  от сърце за теб!  Hug Hug Hug

# 163
  • ES
....  Виждам, че и за килограми е станало дума. Аз имах дългогодишна борба с килцата  #2gunfire Започнах да ям и да слабея в момента, в който започнах да харесвам и обичам себе си. Спря да ме е грижа за тлъстините, утвърждавах колко съм красива и привлекателна и заслужаваща любов и внимание. И в един момент си повярвах, след това отслабнах, поразхубавих се, окапалата ми коса започна да расте, а и самочувствието ми се подобри и това също е от значение  Blush ..
Как точно става това да се заобичаш? Все това ми го казват, че първо това трябва да разреша. Аз мисля, че се обичам, е, не винаги харесвам това, което виждам в огледалото, но как да казвам на черното бяло? А да казвам колко съм красива и колко заслужавам любов и внимание, а пък да не ги получавам...

# 164
kasmetliika , не е проблем  Simple Smile И аз не успях , но ще си напиша желанията утре сутринта. Празният курс приключва в пет часа, желанията може да се пишат до 48 часа след новолунието  Simple Smile
Новичка съм тук и питам мога ли да пиша сега или утре , моля да ми отговорите  Praynig, не съм наясно , а много искам да напиша след 3 дни имам рожден ден  и мисля , че сега е моя момент Hug. И след като ги напиша трябва ли да ги прочета на балкона на глас, моля да ми пишете  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт