Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 282
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Shumen, Bulgaria

Момичета, от този цитат да рабирам, че вече сме закъснели с желанията?
“Неделя. 16.09.2012. Новолунието в Дева започва в 05:10 ч сутринта и до 14.25 ч. е ок да се пише. След това имаме празен курс на Луната и не е препоръчително. А теми ни са: подкрепа по отношение на работата, ефективната организация, реда, перфекционизма, диетите, упражненията и контрола на теглото, детайлите, анализа и критиката, служенето, желанието за приспособяване и практичната помощ. Здраве - храносмилане, чревния тракт, запек и диария, слънчевия сплит.“

# 136
kasmetliika , не е проблем  Simple Smile И аз не успях , но ще си напиша желанията утре сутринта. Празният курс приключва в пет часа, желанията може да се пишат до 48 часа след новолунието  Simple Smile

# 137
  • BG
Аз вчера се бях объркала и написах желанията вчера в 17 ч. Дано да не е фатално, много бързах, да не мине фазата... Embarassed

# 138
Здравейте. И аз писах този месец желния и сега ще чакам да се сбъднат. Написах 7 желания само от тези за в Дева. Мислех си да напиша и нещо за привличане на парички и за семейството ама не се сетих как да ги формулирам тези желания правилно и ги оставих за другия месец. И тези да се сбъднат ще съм доволна. Хаиде лека нощ.

# 139
  • София близо до Витоша
Стига да вярваме ще се сбъднат

# 140
Просто се записвам да не ви изпусна..

# 141
  • София
На първото което попаднах за писането на желанията беше за 25 желания. Честно казано, трудно ми беше да формулирам толкова, защото най-важните не са повече от 10. Като ви чета ще започна да пиша по 10. Мога да споделя, че вече някои се сбъднаха, което е прекрасно. Всичко дължа на споделеното от вас, от невероятната тема и вашата подкрепа.  Hug Hug Hug

Добро утро Simple Smile
можеш ли да ми дадеш линк да погледна къде и как да се пишат тези желания  и подробности. Благодаря предварително.

# 142
  • София
Написах желанията, с помощта на Вселената съм сигурна, че ще се осъществят!

Пожелавам на всички сбъднати желания! Hug Hug Hug

Моля те дай съвет и аз как да го направя Simple Smile

# 143
  • В Балкана
На първото което попаднах за писането на желанията беше за 25 желания. Честно казано, трудно ми беше да формулирам толкова, защото най-важните не са повече от 10. Като ви чета ще започна да пиша по 10. Мога да споделя, че вече някои се сбъднаха, което е прекрасно. Всичко дължа на споделеното от вас, от невероятната тема и вашата подкрепа.  Hug Hug Hug

Добро утро Simple Smile
можеш ли да ми дадеш линк да погледна къде и как да се пишат тези желания  и подробности. Благодаря предварително.

GERBER, всичко е на първа страница.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=302894.msg8301174#msg8301174 - 25 ЖЕЛАНИЯ /РУСКА ТЕХНИКА/  - СЪЩО СЕ ПИШАТ НА НОВОЛУНИЕ

# 144

Св. мъченици Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София

Честит празник на всички ви и нека вярата, надеждата и любовта не ви напускат никога !!!   Kissing Heart newsm51 newsm51

# 145
Здравейте прекрасни  bouquet
Вчера и днес толкова ми се ревеше.Ей сега влязох при вас, прочетох новите постове, написах си новолунски желания и Simple Smile настроението ми се подобри, въпреки дъждовния ден!
Обичам ви и ви пожелавам много сбъднати желания, много красиви емоции и неслизащи усмивки Hug

# 146
  • София
Здравейте момичета,
имам нужда от енергийна подкрепа в следващите два часа.

Благодаря ви.   bouquet

# 147
wild flower   с теб сме!

# 148
Здравейте и от мен момичета. Аз съм нова тук,но от някоко дни чета темите от тук от там, защото са много а тази я прочетох цялата.Поздравлния всички теми са страхотни има много материаи и за всеки по нещо. Аз бих искала да споделя как вчера се случи нещо странно и го установявам сега, когато чета тази тема. newsm03.
 Вчера до като четях една от темите и съвсем имполсивно взех маркер и лист и написах неща, които искам да ми се сучат а днес прочетох че се пишат желания от 16/09 до 17/09. Кажете ми как се случва все така все едно някой ме накара да ги напиша. точно тогава, когато трябва. Много съм щастлива, че се получава така много от нещата ги правя подсъзнателно, сякаш някой се грижи за мен. По принцип съм и доста положителен човек, но не мога да отрека че нямам и лоши дни, всеки има. Дано нещата да се сучат, толкова силно ги искам......Поздрави на всички   bouquet smile3525  261uu
Много късмет на всички Simple Smile

# 149
  • София
Благодаря ви момичета, всичко мина доста добре.

Да споделя и аз, че при мен се случва абсолютно всичко което си пожелая, освен желанията свързани с пари.  Rolling Eyes

Да му се невиди пустите му пари.

Общи условия

Активация на акаунт