Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 612
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Аз също смятам да отслабвам, би ли показала ти какво правиш?

# 616
Хора, моят апетит покрай ТЕС буквално се изпари!
А потупвам за съвсем други си мои неща, обаче миналата седмица буквално забравям да ям, друга причина няма.
Според мен това действа специално за т.н. "емоционално хранене", когато ядеш от скука и т.н.
Обикновено като се ядосам, и умирах за сладко, но вече се чувствам по-различно. Много е важно да разберем, че може да работиш с ТЕС по един проблем и тревога, а внезапно се случват неща в съвсем други области на живота, при мен поне е така. Всичко сякаш е навързано, човек с проблеми с теглото, има всъщност други проблеми. Не вярвам повече от 1 % да имат реално здравословен проблем с обмяната на веществата, просто плюскаме много, поради някаква причина!
Ама то от толкова ТЕС-ане, кога време да ям  hahaha hahaha hahaha

Hug Hug

# 617
# 618
http://indigota.com/index.php?topic=1094.0

Който се интересува от Мудри горният линк има инфо. Приятно четене Simple Smile newsm47 smile3534

http://www.vbox7.com/play:bc191485

http://www.vbox7.com/play:fdf6b2ef
Нека тази ангелска симфония ви донесе много приятна и уютна вечер. И сбъдване на всички желания Simple Smile Пожелайте нещо със сърцето до като слушате това Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 19:07 от dea 55

# 619
http://dreamland-bg.com/index.php/topic,669.15.html - сурия мудра
Благодаря за прекрасните клипчета  Hug

# 620
  • ES
Ето и тук има за празния ход на луната.

Не виждам от кога почва и кога свършва празния ход.

# 621
Празният ход е от 15,02 часа на  15.10  до 3,06 часа на 16,10.

# 622
  • ES
Благодаря ти МЕА, явно триъгълничетата показват началото и края на празния ход, в легендата отдолу не го пише

# 623
Делфина фон Ю. smile3525  много красиво клипче със страхотна музика! Благодаря!

# 624
Виждам, че говорите за ТЕС. Има ли някъде систематизирано за точките, които се тесат?

PS. Намерих това, което ми трябва.  Wink

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 09:58 от Caipirinha

# 625
Хора, моят апетит покрай ТЕС буквално се изпари!
А потупвам за съвсем други си мои неща, обаче миналата седмица буквално забравям да ям, друга причина няма.
Според мен това действа специално за т.н. "емоционално хранене", когато ядеш от скука и т.н.
Обикновено като се ядосам, и умирах за сладко, но вече се чувствам по-различно. Много е важно да разберем, че може да работиш с ТЕС по един проблем и тревога, а внезапно се случват неща в съвсем други области на живота, при мен поне е така. Всичко сякаш е навързано, човек с проблеми с теглото, има всъщност други проблеми. Не вярвам повече от 1 % да имат реално здравословен проблем с обмяната на веществата, просто плюскаме много, поради някаква причина!
Ама то от толкова ТЕС-ане, кога време да ям  hahaha hahaha hahaha

Hug Hug
Като те чета все едно за мен пишеш. Аз такъв апетит имам напоследък. Само нагоре съм с килограмите. Знам , че глада ми е емоционален, защото откакто се чувствам нереализирана в работен план и недоволна от себе си само се тъпча. Тази седмица и аз направих малко ТЕС и мисля че ми се повдигна настроението че бях зациклила, но апетита си остава. Ти по-колко пъти тесаш даденоа декларация, че аз нещо не рмога да определя дали съм я свалила до 0 или 1. Дано и при мен има резултат от тес за апетита.

# 626
Здравейте Hug гледам пак обсъждате ТЕС.Искам да попитам дали първо сте изчели книгата или сте поразлистили и сте започнали да практикувате?Аз бях си обещала да изчета всичко, но сърце не трае....попрехвърлих и направих първото си тесане.Много ли е грешно това?Разбира се, ще продължавам да чета:)Прекрасен ден!

# 627
  • Tам през Атлантическия океан
Simple Smile , според вас, дали е възможно да си накъдря косата със утвърждения и силата на мисълта  newsm78.
Много искам къдрава коса 
Simple Smile  Grinning

Може и нови зъби да ти поникнат Peace

Ами започвам от днес : Имам прекрасна къдрава коса"  Laughing
  bouquet
Mr. Green

Позитивното мислене без позитивни действия носи едно позитивно нищо.

п.п. знам че се повтарям  Laughing

# 628
  • София-в сърцата на моите деца
Simple Smile , според вас, дали е възможно да си накъдря косата със утвърждения и силата на мисълта  newsm78.
Много искам къдрава коса 
Simple Smile  Grinning

Ами започвам от днес : Имам прекрасна къдрава коса"  Laughing
  bouquet
Mr. Green

Най-добре иди на фризьор PeaceАз така направих и вече съм къдрава Laughing

# 629
  • София
Simple Smile , според вас, дали е възможно да си накъдря косата със утвърждения и силата на мисълта  newsm78.
Много искам къдрава коса
Simple Smile  Grinning

Е не може ли просто да си повтарям, иначе за какво са утвържденията, пък и ще се къдря с маша, да подсилвам ефекта.....
А и щом хората успяват от рак да се излекуват, аз защо да не успея да се накъдря  newsm78.

Ами започвам от днес : Имам прекрасна къдрава коса" Laughing
  bouquet
Mr. Green

Най-добре иди на фризьор PeaceАз така направих и вече съм къдрава Laughing

Е не може ли просто да си повтарям, иначе за какво са утвържденията, пък и ще се къдря с маша, да подсилвам ефекта.....
А и щом хората успяват от рак да се излекуват, аз защо да не успея да се накъдря  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт