Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 590
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
А и щом хората успяват от рак да се излекуват, аз защо да не успея да се накъдря  newsm78.
Абсолютно!  Peace

# 631
  • Tам през Атлантическия океан
Всяка убава мислА ако не бъде подплатена с действие си остава една O a може и   Mr. Green

Една патка мислила, мислила и . . .

Една патка мислила, мислила и умряла. Друга патка като видяла как се споминала първата решила, че мисленето е опасно за здравето и спряла да мисли, не мислила, не мислила и тя умряла. Трета патка като видяла нещастието сполетяло другите две се уплашила и решила, пет минути ще мисля, пет няма да мисля и така, мислила, не мислила, мислила, не мислила и тя умряла. Четвърта патка потресена от нещастния край на съпатките си, решила да изчисти съзнанието си и почнала да медитира, медитирала, медитирала и умряла.Щеста патка, решила, че отговора е в книгите, чела, чела и умряла. Седма патка решила, че отговора е в здравословното ядене, яла, яла и умряла. Осма патка решила, че трябва да учи, учила, учила и умряла. Девета патка решила, че май е по-добре нищо да не прави и легнала да спи, спала, спала и умряла. Една бяла сова,наблюдавала неуспешните им опити да се борят за живота си, смяла се, смяла се и така весело си живяла, докато и тя умряла.

Laughing

А къде е петата патка ? хахахахх

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 17:02 от Desss

# 632
ТЕС-ам сутрин рано преди работа и вечер също.
Днес изживях силна емоционална криза, свързана с отдавна неразрешен проблем. Не реагирах по най-добрия възможен начин. Явно имам още работа. Но, о, чудо, отсрещната страна, обикновено центъра на конфликта и проблема, взе да ме успокоява  Shocked Shocked И реагира много адекватно май на ситуацията. Което ме навежда на мисълта, че ТЕС променя вибрациите по някакъв начин, който аз ама грам не разбирам. И оказва влияние на всичко заобикалящо ме също. Включително променя и хората около мен, или поне така ми се струва на мен.  Mr. Green Mr. Green Чух признания и такъв честен разговор имах, който досега само съм можела и да сънувам да сложим картите на масата!
Изобщо не знам как става, но отказвам да си блъскам главата с това. От 2 дни слушам и филма на Луиз Хей "Излекувай живота си" онлайн, не мога да го гледам в работно време, но слушам.
Нямам представа кое какво променя, момичета, но с мен се случва нещо, нещо е по-различно от нормалните проблеми и имам чувството, че съм на прав път. Мисля да увелича ТЕС на 3-4 пъти на ден, стига да успея.  Hug

# 633
  • Costa Rica
Една патка мислила, мислила и умряла.
Т. е. това, което не ни убива само отлага неизбежното? newsm78

Поамериканчи се ти...

# 634
Ех,  как всеки вижада ралични неща в една 'приказка'  Hug  всеки различна поука си вади  Grinning

Делфина фон Ю.
  Hug

# 635
Една патка мислила, мислила и умряла.
Т. е. това, което не ни убива само отлага неизбежното? newsm78

Поамериканчи се ти...

Попатчи се нещо тя, ама хайде ....  Flutter
Съпатка ни е и си я обичаме  Hug

# 636
 Хммм....аз пък си слабея с позитивни мисли и само с отчаяни опити за позитивни действия  Mr. Green Явно Вселената понеже си ме знае, че съм  мързел,  е решила да ме съжали  hahaha Накрая и аз като първата патка... Wink
Шегата на страна, някъде бях чела, че многомислене съчетано с нищоправене отваря пътя към личния ад....мога да потвърдя  Crazy Сега се стремя към обратното....мисля само за утрешния ден и гледам непрекъснато да правя нещо- може да е лежерно, неизискващо усилия, но да е нещо. Не включвам в "нещо" гледане на телевизия или висене във фейсбук.  Peace

# 637
Делфинка
и от мен много  Hug
обмена с Вселената работи newsm44
Старшите......, така и така се появихте, я ми "хвърлете" един поглед отстрани на паричното ми възпитание към малкото ми богинче, за да не взема да й закодирам нещо нередно в подсъзнанието Naughty
оказа се, че много обича парите, взимам я от училище и веднага пита "изкара ли днес пари", отговорите варират от "дааааа, имаме пари, но ще стоят в мен, щото ги губиш" (ама вЕрно ги губи), през "не, но след малко отиваме да работимеее", до "не, лошо ми е, няма пари, точка"
защото аз открих, че в детството ми въпреки, че баща ми редовно пускаше тото (за 20г - 1 петица, 2-3 четворки и много тройки) в къщи се водеше следния ежеседмичен безсмислен диалог:
-абе, че няма да спечелиме шестица, няма, ама.....
-пак тройка Rolling Eyes (пак нищо)
и сега......аз, Богинята всеки път, когато мина покрай тото се заглеждам в джакпота и си казвам: "на връщане ще пусна" и никога не го правя Banghead

# 638
Ех,  как всеки вижада ралични неща в една 'приказка'  Hug  всеки различна поука си вади  Grinning

Тя поуката е една - само патките са различни - аз съм третата патка  hahaha

Ей , Десс къде се изгуби ? Ех, момиче - хвърляй по едно око от време на време  Hug

# 639
  • Costa Rica
Ех,  как всеки вижада ралични неща в една 'приказка'  Hug  всеки различна поука си вади  Grinning

Тя поуката е една - само патките са различни - аз съм третата патка  hahaha
Joy hahaha

Продължавай в същия дух. Като минеш цялата гама от патки, се класираш за сова.
За мен това е поуката. Мислиш,  учиш., медитираш, въртиш, сучеш... и накрая стигаш до извода, че F**k it! е единствено правилният отговор на всичките ти екзистенциални въпроси Mr. Green

http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=1560161

Много ме кефи терминът "съпатка" Laughing Hug

# 640

Релакссссс  Grinning

# 641
  • Costa Rica
Любимата ми мудра Mr. Green

Айде, лека нощ!

# 642
Добро утро на всички неповторими създания ! Днес е един хубав ден - наслаждавайте се на магията в него !

Делфинка , ако трябва да спазвам последователността на израстване при този вид бели птици  ...бая тортички /да не е хляб, че се дебелее от него / , трябва за изям !!!! Joy hahaha

Забравих да се похваля беееееее , ех че съм патка  Joy : мойто дЯте тръгна на градина и се тръшка със рев  само два дни , а миналата година не сме ходили на ясла заради реването - повръщаше чак . За целта , говорих със Вселената - помолих я най- учтиво за бързо привикване към градината и ииии говорих със висшето Аз на Тошито - голям пазарлък стана  Joy. В крайна сметка целта е постигната , за което ви се фукам  smile3533 smile3534 Фук , Фук , Фук  newsm62

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 07:27 от klem4e

# 643
# 644
Ех,  как всеки вижада ралични неща в една 'приказка'  Hug  всеки различна поука си вади  Grinning

Тя поуката е една - само патките са различни - аз съм третата патка  hahaha
Joy hahaha

Продължавай в същия дух. Като минеш цялата гама от патки, се класираш за сова.
За мен това е поуката. Мислиш,  учиш., медитираш, въртиш, сучеш... и накрая стигаш до извода, че F**k it! е единствено правилният отговор на всичките ти екзистенциални въпроси Mr. Green

http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=1560161

Много ме кефи терминът "съпатка" Laughing Hug
Много ме развеселихте момичета, благодаря ви!  Hug
Да ме прощавате, ама аз ще се класирам за сова Simple Smile)

ДОБРО СЪРЦЕ/ притча/

Била люта зима.Едно дете се прибирало към къщи с наръч дърва, когато видяло замръзнало птиче.Взело го, сгряло го с дъха си и цяла зима се грижило за него.Когато пукнала пролетта, детето пуснало птичката на свобода.Тя размахала благодарно крила и отлетяла.
- С какво да дарим това дете? - попитал горските обитатели, старият гарван.
- То има добро сърце - отвърнала мъдрата сова.
- А доброто сърце е по-добро от богатството.  Heart Eyes Heart Eyes

А тук е пълно с добри сърца, и съм благодарна, че ви има!!  bouquet  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт