"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 994
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • В къщурката на хълма на феите
Пони първия БХС се прави между 9та и 13та седмица, а са те питали имаш ли навършена 11та, защото долу горе по това време завършва органогенезата и да се прави по-рано изследванто значи, че има още по-голяма вероятност да ти изкарат акъла за глупости .. кажи му на мъж ти да се успокои - тва е бременност, не е математика Peace за гребенчето и четката - наистина можеш да ги купиш в началото и да ги ползваш после, обаче да ти кажа като почнеш да се подготвяш за бебето и ще ти настръхне косата от разходи - таа ще почнеш да си правиш сметката и за 5лв., пък и къв е смисъла да се затрупваш с вещи и само да се чудиш, кое къде да сложиш ..

за списъка - ако следобяд ми остане време ще надраскам набързо приготвените нещица Peace

Стани ще дойде време, когато и сама няма да можеш да се обръщаш .. снощи викам на мъжа ми, ела ме обърни, че не мога да се извъртя сама, а той ми се хили и ми вика: кат кебапченце на скара ще те метна Mr. Green Mr. Green

# 136
Добро утро  Hug
Ай, това със списъка е стАотна идея. Аз също не съм мислила за това, но Мец ще си ни много полезна наистина. Не съм в час и аз, ама гребенче и четка  Shocked Племенника нали израстна пред очите ми, та досега не е ресан  Mr. Green Десет месеца не е имало нужда от ресане, а пък кошчето в банята с капак идеално поемаше и поема памперси  Mr. Green
Пони, споделяй мила  Hug Аз в четвъртъка пътувам за Сф, а в сряда ще се видим с кокосчо  Blush Хора, имам чувство, че е момче  Mr. Green
Хайде за сега, хубав ден  Hug

# 137
 Меции - златна си  Hug Hug Hug. Най- важното , че мен успокои , че и аз бях почнала да се чудя , все пак ще пътуваме 4 часа  Blush, да не говорим за парите . Олекна ми , сега се захващам с малко готвене и чистене .  Иначе казваш мъжа ти като кебапче те обръща  Joy. Леко ми е все още на корема , затова се смея , после сигурно ще се оплаквам  Mr. Green.
 Станитани -  Hug Hug Hug.
 Деси - хубава среща утре с малкото кокосче  Hug Heart Eyes.

# 138
 Hug Hug Hug
И аз да дам малко инфо за четката за коса.Аз я използвах от първото къпане до ден днешен всяка вечер,много е хубаво да се реше всеки ден бебо дори и коса,това спомага за не-получаването на люспи по главата.Не знам от това ли или не ние никога не сме имали луспички по главичката.Моя списък не е много стар,та ако някои прояви желание,мога да го пусна да видите с какво се бях подготвила за първото ни дете(зимно 27.12)
Айде лек ден!

# 139
Ренди, и ние имаме обикновена ваничка и взехме анатомична поставка, която ползвахме до към 7мия месец  Peace  Бих те посъветвала  да имате стойка за ваната иначе ще останеш без кръст.

Гледам, че обсъждате нещо за четки и гребенчета. Аз поръчах цял комплект с козметични принадлежности  - има нокторезачка (ползваме я поне 2 пъти седмично), пилички (не сме ги ползвали до сега), помпичка за нос (ползва се по необходимост), четка, гребенче и разни други дреболийки. Четката я ползвахме много, когато имаше крустички, така че не е съвсем извънземна придобивка за бебето  Peace  Сега също я сресваме понякога  Peace

Кошче за памперси мислех да купувам, даже много се тръшках - е, не ми е потрябвало и лично за мен е излишна покупка. Памперсите се изхвърлят в общия боклук и най-добре той да се изхвърля всеки ден  Mr. Green Иначе ми се струва излишно харчене на пари за някакво уж специално кошче, пък за консумативи...само допълнителен найлон  Naughty

Много ми бяха полезни (и сега) комплектите бархетни и тензухени пеленки.

Като се сетя още нещо ще допълня  Peace

# 140
Лили, и мойто бебче се очертава да е с тази дата, така че ще съм ти благодарна за списъчето пък и другите мамита ще се включат към него и накрая може да го обобщим и да се публикува на първата страничка. Simple Smile

# 141
за крустите между другото аз пък четох, че може да се ползва шапка .. щото да ви кажа аз лично се притеснявам да реша детето с цел да ги махна - в смисъл, ще взема да съм прекалено усърдна и вместо да помогна, ще й навредя, затуй никви гребени и четки .. тъй де аз за мен си говоря, да не помислите, че правя някакви генерални изводи Blush

# 142
  • София

Оп оп и от мен  Hug

Ренди, абе Май месец съм, ама изчакай да мина ФМ и тогава ме запиши. А иначе ти не бързай за четката, аз съм се родила с адски много коса и на мама са й трябвали. Разбира се това може да го закупиш като видиш бебока как е с косата  Mr. Green

Меци, ех.. ма вие съвсем сте се стегнали беее.... браво на вас   Heart Eyes

Бийпс, а точно така, наистина малко да се накриви точката и рев... и не знам защо.. хем ми смешно, хем рева... явно мъжлето ще търпи и това е  Twisted Evil

Искам списък, искам списък, искам списък.
Колкото до моята отчетна, аз хвърлих едно око, но не съм много сигурна кога и дали изобщо да се запиша.

# 143
Аз пък не помислих за крустите, явно в тоя момент е полезно гребенчето. Ние пък как за едно гребенче се хванахме  Mr. Green
Мец, като имаш време чакаме списъче  Hug
Лили, няма да е излишен и твоя списък  Hug
Дони, преди малко забравих, Васко има толкова поникнали зъбчета ли? Браво на него, при моя племенник са два за сега и още се мъчат да пробият другите и вдига и температура, та така  Crazy  Hug

# 144
 Simple Smile Здравейте. Аз бях за съвсем кратко в Искам бебе, тъй като се получи веднага, но се записвам тук- с термин 20 април:)

# 145
Деско крустите само с бебешка четка се решат, не с друго, щот мое да стане раничка Peace

# 146
Деско крустите само с бебешка четка се решат, не с друго, щот мое да стане раничка Peace
А, добре  Mr. Green Ще се науча аз, има време  Mr. Green  Hug
Карити, добре дошла  Hug

# 147
тва е едно от малкото неща, които знам .. за всичко друго съм меко казано ужасена Blush първия път, в който влязох в детски магазин буквално гледах като голям камък .. не, че сега не правя така, но ми отнема по-малко време да се освестя Mr. Green

# 148
  • София

Ох ще падна от смях, то било хубаво човек да си прочете отчетната. Хванах, че жената на близък приятел е бременна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 149
Момичета на които им се гади -имам капки Вомитосхил и ги подарявам на когото му трябват , на мен ми свършиха много добра работа а шишенцето е почти пълно !!!
Относно бебешката четка - и да не ми влезе в употреба няма да е голяма загуба , виж за коритото ме е яд че избързах  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт