Внимавайте в софийското метро!

• 3 456
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
измислят се такива истории , защото обичаме да се плашим , обичаме хоръри и подобни страхотии
като деца пак помня разни подобни случки , които  вземахме за действителност , а всъщност са легенди

# 16
  • Kопенхаген

Приятел на пострадалите, които лично са му разказали.

Аха, значи на баба Злата шурята. Тя Кака добре го каза...

# 17
Ако не родителите, все някой друг ще подаде сигнал. Дори, когато не е пиков час, пак е пълно с народ. Засега никъде не намирам някой свидетел да е драснал 2 реда, което за мен е нереално, подобно нещо щеше да гръмне навсякъде в нета.

Спокойно, ще гръмне. Дай им малко време.  Даже по новините ще го кажат, а на бас! Laughing
Според мен някой си прави експерименти и засича скоростта на разпространение на клюките в Интернет. Това е прекалено мощно средство за манипулация, за да го оставят без внимание (и употреба).

# 18
Баси извратения експеримент.
Що не пробват с "познат на баба ми разказа, как на съседката и пораснали циците само за един ден, след като пила чай от ... люцерна"  ooooh!

# 19
Няма да има същия ефект. Но за изгубено детенце всеки ще се трогне и ще хукне да разпространява сред познати и непознати, вярвайки си, че помага по този начин. А и да не вярва, съвестта му няма да му позволи да си мълчи.  Confused

# 20
това е анти ББ пропаганда , като видях и името на Иван Бедров ми стана ясно ,
/ все пак метрото е голяма Бойкова гордост / ,
а , и непрекъснато поменава за Цецо на стената си

той и  още 1 история подобна знаел :

Konstantin Pavlov: Разказах този случай на един приятел и той ми разказа почти същия от мол. В магазин влиза жена, хваща за ръката малко дете на негови познати и пак бързата реакция на майката предотвратява по-лоши последици.
ей го Константин :

# 21
  • София
Радвам се, че има толкова мнения и че повече хора ще се замислят за сигурността на децата, бил този случай hoax or no hoax.
И ще се радвам още повече ако дори и само една заблудена кокошка се замисли следващия път преди да остави бебе в количката пред магазина, докато тя пазарува вътре...примерно...

# 22
опит на един несбъднат интелектуалец  ,
много ги обичам такива ...

# 23
И ще се радвам още повече ако дори и само една заблудена кокошка се замисли следващия път преди да остави бебе в количката пред магазина, докато тя пазарува вътре...примерно...

А, надявай се. Такива никога няма да се замислят. То трябва да има с какво...  Laughing

# 24
Аз пък вярвам на подобни случки.....поради много лични и очно-видяни причини Crazy

# 25
Вярно е, че всякакви глупости могат да се разпростаняват във Фейсбук; но пък вярно е и че има отвлечени деца, нали така? Вместо да се стреснете малко и да си помислите достатъчно ли опазвате децата си навън, вие се успокоявате, че са измислици. Преди 20тина години двама тийнейджъра отвличат 2-годишно момче в Англия от мол под носа на майка му, измъчват го, пребиват го, убиват го и го хвърлят на релсите, за да мине през него влака ... ей така, за удоволствие. http://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_James_Bulger

# 26
А пък преди 80 години 2-годишният син на Чарлз Линдберг е отвлечен, докато спи кротко в кошарката си.
Темата за страшни случки ли е, или за неуспешен опит да се пусне гаден слух?

# 27
Нали правите разлика между реално случили се неща и идиотски слухове?!

# 28
Слух,не слух -не знам Thinking....ама такива неща съществуват.

# 29
Вярно е, че всякакви глупости могат да се разпростаняват във Фейсбук; но пък вярно е и че има отвлечени деца, нали така? Вместо да се стреснете малко и да си помислите достатъчно ли опазвате децата си навън, вие се успокоявате, че са измислици. Преди 20тина години двама тийнейджъра отвличат 2-годишно момче в Англия от мол под носа на майка му, измъчват го, пребиват го, убиват го и го хвърлят на релсите, за да мине през него влака ... ей така, за удоволствие. http://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_James_Bulger

Има и много блъснати деца по улиците, трябва ли да приемаме за ок пускани през ден слухове - дете беше убито от кола еди къде си?
За мен това не са нормални неща, най-малкото защото когато наистина се случи, хората ще го подминават като поредната изцепка на някой скучаещ.

В крайна сметка има ли официално отхвърляне или потвърждаване на това в метрото? Колкото и да не му вярваме, сигурна съм, че във всяка от нас има и малка доза съмнение, че все пак може да е истина...

Общи условия

Активация на акаунт