Внимавайте в софийското метро!

• 3 461
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
те съществуват , и аз съм я чела тази история ,
но на една такава история има хиляди измислени с някаква цел - в случая , човекът мрази ББ и трябва да го дискредитира чрез неговите творения ( не знам коя дума да сложа ) ...

# 31
И всичко пак се сдухва до политиката и ББ...на мен ми писна всяка тема да има такъв,,завъртък'' Close
Остава и да сънувам ББ в съновните ми творения Mr. Green...тогава става страшно Whistling

# 32
Слух,не слух -не знам Thinking....ама такива неща съществуват.
Това, че съществуват означава ли, че трябва да се разпространяват слухове?
Съществуват много трагедии с отвлечени, убити, прегазени деца. Това достатъчно условие  ли е всеки да си измисля случки и да ги разпространява, кълнейки се, че са истина? Все пак градските легенди и страшните разкази за Дама Пика ги оставихме някъде далеч в 3-4 клас... Или за някои хора емоционалното развитие е спряло в тази възраст?  ooooh!
За мен е извратено всяко нещо, в което е замесено страдащо дете. Било то и измислица!

# 33
но на една такава история има хиляди измислени с някаква цел - в случая , човекът мрази ББ и трябва да го дискредитира чрез неговите творения ( не знам коя дума да сложа ) ...

Е, не е казано. Може просто да е шофьор на маршрутка и метрото да му краде клиентите.  Laughing

# 34
Слух,не слух -не знам Thinking....ама такива неща съществуват.
... Или за някои хора емоционалното развитие е спряло в тази възраст?  ooooh!
За мен е извратено всяко нещо, в което е замесено страдащо дете. Било то и измислица!
Благодаря ВИ,ВСЕ ПАК....надявам се,че СФС ще престане да ме посочва като пример за гранитно съдържание  Crazy

.....

# 35
Не видях някой някого да сочи.

Общи условия

Активация на акаунт