Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 30 033
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте мами,отдавна не съм писала Simple Smile Вчера и аз бях при доки,видяхме бебо,всичко си му е наред Simple Smile А иначе вече и аз си взех 2 панталона за бременни,"нормалните" вече не ми стават  Laughing

# 421
  • София
Привет от мен!
Термина ми е 10.03. Минах изследването за токсоплазмоза и се оказа положително.Направих го повторно в Института по заразни и паразитни болести и отново същото. Sad Д-р Харизанов засега не дава поводи за притеснение, като се оказа, че авидата е 69%, което ще рече, че заразата според него е настъпила преди забременяването.Въпреки всичко започвам лечение със Ровамицин  от 3 000 000- засега намерих хапчета за 15 дни, продължавам да търся за през цялата бременност.Ако някой може да помогне ще съм ужасно благодарна.
Като цяло бебето се развива добре,няма никакво физическо отклонение, следващия ми преглед е на 4.10. Все още лекар не е казал пола, но вижте на какво попаднах - китайски календар за пола http://content.thebump.com/sitelets/chinese-gender-chart/#   .Въвеждат се възраст и месец на зачатие.Весели дни ви желая до следващата ни среща тук. Следващия път ще пиша за не/разположенията си.
Hug

# 422
Черната вдовица, Елена, болките при преместване в леглото/завъртане от дясно наляво и обратно/ си ги имам от втори месец, за съжаление сега се усилват... Явно е нормално, охкам си и така, бъдещият татко вече свикна.
И само ходи по мене и ме пита - 'Сега боли ли те нещо?'... хихихи, особено сутрин като станем, е станало като 'Добро утро' - отваря очи, поглежда ме и вика 'Как си?'. Вече избухвам в смях. Но аз съм с болки още преди тест номер едно, който беше 1 ден преди цикъла....

# 423
Добро утро мами preggo

Нощна птица не пиеш ли нещо заради болката?
Аз ви бях казала че и аз имам болки от време на време. Звъннах на лекаря ми, който каза че просто мускулите и връзките на матката се разпъват и опъват и може да изпитвам болка понякога . Каза ми да пия Магнерод по 3 на ден и но-шпа 2 на ден.Откакто пия Магнерода съм нямала болка, а но-шпато го пия по 1 на ден,което от днес спирам. Каза ми да си почивам и да не се притеснявам...
Толкова много промени стават в нашите тела за толкова кратко време....
От утре съм в 15 седмица  newsm44

Хубав неделен ден от мен!

# 424
Здравейте,присъединявам се към компанията ви.Казвам се Вили,на 38 г.,от Пазарджик,чакам второ детенце (след 7 години неуспешни опити и когато вече се бях отказала).Термина ми е на 24 март,всички изследвания до момента съм направила ,с изключение на БХС всичко друго е наред.Резултат от БХС- 1 на 350,лекарката която ми прави изследването ме успокои че резултатът може да завишен заради възрастта ми ,иначе НТ и костицата са в норма,но ми е притеснено.На 7 октомври ще правя ново генетично изследване.Извинете ме за многословието,пожелавам на всички лека бременност .

# 425
Оппс ние вече научихме полаа Simple Smile който не е на 100% но доктора ми показа "ето му каде е пишката,ще си имате момченце''  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 426
  • Пловдив
Десита,честито момченце!:)
Добре дошли на новите мами!
Времето днес е страхотно, събирайте слънце и почивайте!  bouquet  bouquet  bouquet

# 427
desita_89 честити сини гащи  Simple Smile
Добре дошли и на новите мами....ставаме още по-голяма група и щъркелите март месец май доста работа ще имат  Mr. Green
Viliiv много стиснати палчета всичко да върви като по учебник. Не мога да се сравнявам с теб, но мисля че знам какво значи да чакаш с нетърпение това дете и да залагаш всичко на него.
Нощна птица и аз имам такива болки когато се обръщам рязко, особено когато съм хапнала повече или когато мехура ми е пълен
Sabah много стиснати палчета и за теб, нека всичките ти притеснения и тревоги бъдат напразни и всичко да бъде наред  Praynig
Момичета аз утре следобед съм на преглед и сърцето ми се е свило на топка. Не очаквам да разбера пол, но и няма значение единственото което искам да чуя е, че всичко е наред и детето е добре.
Хубав ден на всички  Hug

# 428
Кой момичета са от Пловдив,знам че е рано но обмисляте ли каде е най-подходящо да се ражда и как smile3502 smile3502

# 429
  • София
А в София къде е подходящо да се ражда  newsm78
Майчин дом  и Токуда съм ги изключила от списъка и стана сложно  Crazy

# 430
Здравейте , добре дошли на новите мами  Hug

Аз утре най-накрая съм на моя първи дългоочакван ултразвук. Най-накрая ще видим бебето и дали всичко му е наред (силно се надявам да е така  Praynig )

Написала съм си един цял лист с въпроси към гинеколога , понеже не съм много доволна от отговорите , които ми дава личния ми лекар. Надявам се гинеколога , да ми обърне повече внимание , а и все пак е частен , би трябвало да е по-мил  Laughing

Болежки и аз имам от време на време като се въртя наляво-надясно из леглото , но са за кратко и не са силни. А за панталони за бременни утре ще разгледам , засега карам на такива , които са ми малко по-широки в кръста и не ме стягат много.

Утре също така след прегледа смятам да си купя и колан за бременни , гледам че го препоръчват след втори месец , а аз съм вече почти в 4-ти.

Вие ползвате ли такъв ? При нас се предлага само този на Be Safe , но е разбираемо , все пак е норвежка марка  Wink

Надявам се утре да се разпиша тук с добри новини от гинеколога и да се поуспокоя малко и да съобщаваме вече новината , където трябва.

Стискайте палци всичко да е наред  Peace

# 431
И аз да се обадя малко, че се изгубих в последно време.. Сменяхме квартирата и беше мнооого тежко  Mr. Green Мамита тъй като тук на нашия остров са много бавни нещата, аз след 7 дни се прибирам в БГ но само за 18 дни.. И искам да ви питам, мисля да отида там на частно, защото иначе няма да видя бебо месец и нещо...  Sad Някоя от вас може ли да ми каже в София как са цените и какво могат да ми предложат там за 1 преглед, а и да ми препоръчате къде да отида... Мнооого ще съм ви благодарна !  Hug
Честито на сините гащички и добре дошли на новите ни попълнения ! Hug

# 432
За раждането, аз държах да се следя там, където ще раждам и второ, държа таткото да присъства, не желая да му го спестявам. На мен някой ще ми го спести ли, хм? Така че, избрах пакет за проследяване на бременност и раждане, като раждането може да стане в тази болница, само ако си се следил там. Но още не съм питала за присъствието на бащата, по-скоро защото знам отговора.
За болката, пия но-шпа при нужда, сега са ми казали 3х1 заради хорионбиопсията, 10 дни след нея, но аз не го взимам така, взимам 2 през деня когато ме заболи и най-често 1 вечер, вечер си ме боли редовно. И магнерот пия.
И аз искам да си почивам, но в момента сме в ремонт и купуваме кола, а и освен това имам първокласник. Как завиждам на тези, които сте си вкъщи и без задължения. Таткото не е добре с организацията, той е изпълнителя, аз организирам, но е голямо тичане. Откак съм в болничен /пак да кажа - заради хорионбиопсия, не щото ме мързи/ не съм почивала нито ден. Все тичам напред назад, а и на училище тръгна малкия, бррр..... Мръъъън. Направо съм разбита, а трябвало да лежа... Sad Така че аз си знам защо ме боли - от преумора.  ooooh! Но няма как, ще издържа още месец-два да приключим с ремонтите и после никой да не ме търси за нищо. Стига ми първолака и шетането из нас. ...
Канарска маймунке, можеш да отидеш на много места, някоя мама да ти препоръча доктора си, аз където се следя не може, както казах трябва да имаш пакет. Цени - около 50 -60 ще ти излезе с ултразвука.

# 433
вижте на какво попаднах - китайски календар за пола http://content.thebump.com/sitelets/chinese-gender-chart/#   .Въвеждат се възраст и месец на зачатие.

китайците ми казват същото като док  stork-girl

Скрит текст:
сега проверих и за баткото - и за него ми излиза girl  hahaha

# 434
  • София
И на мен тоя китайския ми излиза момиче, лекарката каза по-вероятно момче.
Всичко съм си записала, да видим кой ще познае  Crazy
А личната лекар пък се въодушеви и  извади едни таблици, като китайските, та по нейните таблици е момче.

Общи условия

Активация на акаунт