Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 513
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
И ние нямаме конкретно име, но поне стигнахме до консенсус за няколко. Определено, като се роди ще видим кое най-много му отива.
Лъки разказ по картинка. ""1ч през нощта. Бебето реве. Майката става и го храни. 2 часа през нощта. Бебето реве майката става и го храни. 3 часа през нощта.бебето реве, майката полюшва леко става и го храни. 5ч през нощта бебето реве, майката спи и с един крак поритва бебето да реве по тихо."
Позната ситуация ми е. На Никс като му никнеха някакви зъби и ревеше и се сополивеше денонощно. Люлеех в просъница един шезлонг на дъската под матрака и дремех с оголени гърди до него. Току го премествах да суче и пак на люлка.
На печелившите честито! Който бързал да ражда да знае какви хубости го чакат.

# 106
много се дразня от коментари - " ШИШИ, е още ли не си родила?Разхождай се,разхождай се,недей да седиш!"    #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ела ти се разхождай постоянно с 10 кг отгоре де  Joy

# 107
Аз пък хич не съм нетърпелива - като си помисля само какво ще настане вкъщи - пълна лудница, никакъв сън, разправии, денонощно кърмене, успокояване на баткото, направо ми се седи бременна още дълго ако може, сега си ми е тооолкова спокойно и лежерно всичко  Whistling

Точно и аз така. Sunglasses
Сега съм се отдала на трескава подготовка на първолачето и постоянно отлагам подготовката за бебето  Whistling Тази нощ спах неспокойно и кукнах рано-рано. Реших , че е време да си постегна багажа за болницата.  Mr. Green Не ми искат кой знае какво, затова и не съм се разбързала,
а и има време.  Mr. Green

# 108
 Флайбъл, като каза багажа... Аз тръгвам да обяснявам на моя мъж къде са чантите за болницата и какво има в тях, а той ме стопира с "Не ме занимавай, още е много рано..."  Joy
Остава да изпера количката и да се отдам на релакс (не, че напоследък съм се юрнала  Whistling)

# 109
Честито на Миката и Бели, здрави и щастливи дечица  Hug

Защо се депресирате момичета, имате по още над седмица до термин  Hug спокойствие и хубави мисли...

Айде при мен днес е денят, да видим ще тръгне ли бебка или ще избира друга дата  Crazy

При мен подготвителните, нерегулярни контракции от 3 седмици са и болезнени, освен нормалното стягане, боли ниско долу като при цикъл или просто пробождане, което бързо минава.

Стефис, а ти защо със сигурност ще преносваш newsm78

# 110
Бейбивест!

Мама Evvaaa e родила нормално вчера бебе Валерия, 3480 гр, 50 см!

Да им е жива и здрава голямата радост, много късмет!   bouquet

# 111
Чудя ви се какво толкова сте се изнервили всичките, дето сте преди термин!  Joy Аз ако трябваше да се изнервям, до сега да съм скочила от балкона.  Wink Е, малко се подразвам на поредното: "какво става?" и "има ли новини?" или "ти няма ли да раждаш вече?" ... Усмихвам се, вдигам рамене и казвам, че човечето си знае най-добре и докато няма медицински причини да се тревожа, нямам намерение да го правя в аванс. В интерес на истината, бабите и дядовците (особено баща ми) са по-изнервени от нас двамата бъдещи родители. Ако ни гледа човек отстрани, ще реши, че ремонтните дейности са ни по-важни от бебето. Истината е, че си намираме занимания и не се тревожим един друг с глупости от сорта: "страх ме е" и "какво ще го правим" Simple Smile Не че не си го мисли всеки от нас.
Така че... не че съм най-сведущата, ама както казах снощи и на баща ми по телефона, на въпроса дали ме е хванала параноята - "ми, аз ако знаех от какво да се страхувам, сигурно щях а съм уплашена, но понеже идея си нямам, не виждам причина да го правя." Много ми се смя човекът!  Whistling

# 112
  • София
ЕЕЕЕЕ браво Еvvaaa честита рожба!!!Бързо възстановяване и ви чакам двете с девойката в София  bouquet

# 113
 flowerofpeace , голямата я преносих 12 дни, малкия го изкараха на сила на 4-тия ден след термина, а сега като ходих последно на 10-ти на преглед, моята доки ме "успокои", че няма шанс да родя на термин и като пренося малко, ще предизвикат раждане. Изгубила съм всякаква надежда за нормално раждане, а и с първокласник, който има нужда от мама, ще ми е много кофти. Все ми се искаше до като са във ваканция да родя и след това да съм си в къщи, но... не би.
А иначе съм абсолютно съгласна, че сега е 100 пъти по-лесно, отколкото като се роди, но така или иначе ще се случи- по-добре беше да се съобрази девойката с моите планове  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

П.П До като пиша и бебе  Heart Eyes
Евваа, честита ти радост. Голяма мома е, много да ви радва.

# 114
Хайде една супер новина! Да е жива и здрава бебата Валерия на мама Evvaaa!

# 115
Здравейте,мили момичета!
Лъки,прекрасна нова тема!Благодарности и прегръдки за старанието Hug
Инче,защо така се натъжаваш,мила?Ще родим всички рано или късно!Гушкай си красивата дъщеричка и си представяй,че скоро ще люшкаш и един прекрасен син! Hug
Аз утре към 8 сутринта се отправям към болницата да ми включват системата и да се ражда бебка...Надявам се да стане бързичко и най-вече тя да е добре!Ще тръгна с усмивка на уста и искам пак така да се върнем и двете!Благодаря от сърце на всички за палчетата и хубавите думи!Не забравяйте,момичета,че ни предстои най-прекрасната среща на света,всичко друго е на заден план-минава и заминава!Прегръщам ви и желая успех на всички,защото повече няма да се включвам като бременна,а надявам се вече като MAMA!

# 116
  • София
Tolinka така е права си, а аз в каката така съм се вкопчила, че не я давам въобще на бабите искам да си е постоянно до мен  Heart Eyes
Стискам палчета всичко да мине като по Фейтски и скоро да ни се похвалиш

# 117
Добро утро момичета! Hug
Дали са контракции?Досега не съм имала никакви болки през цялата бременност.Снощи се будих в 2 и в 3 часа с болки отстрани и долу ниско в корема едновременно,но не беше като ритник а някакси като стягане и отпускане ,корема ми беше твърд и така около 15-20 минути...после заспивах защото ми манаваше.сега за момента не усещам нищо...някой който е родил знае ли дали са контракции и дали са истински
Сигурно са подготвителни, щом си заспала после, аз от две седмици съм все така, даже си мисля че няма да разбера кога ще раждам Mr. Green
Честита радост на мама Ева!  bouquet
Име и ние не сме измислили Rolling Eyes, като кажа някое на мъжо все не го харесва, а пък като го питам него не знае #Cussing out. Сигурно защото трябва да е с буквата"А" и това ни затруднява. newsm78
Пипи , мен никакви гърди не ме болят вече, #Crazy все едно няма да раждам Mr. Green

# 118
много се дразня от коментари - " ШИШИ, е още ли не си родила?Разхождай се,разхождай се,недей да седиш!"    #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ела ти се разхождай постоянно с 10 кг отгоре де  Joy

Оф, това Шиши като го чуя, настърхвам направо  smile3515 Чакай сега, тези стягания на 15-20 сек. ли продължи или мин. - не може да са минути  newsm78 Може и контракции да са. Моите си ги имам от началото на 9-тия месец.
Ева, честита ви принцеса! Хайде да е най-щастливото дете  bouquet
Снощи сънувах момата, че е роден вече. Изкуквам  newsm62 А как ми се пие едно експресо с хубав каймак без да се притеснявам, че ще вдигна кръвно. То милото най-добре го вдига  Laughing

# 119
ами свивания и отпускания постоянно и  така беше някаде към 15-20 минути и после заспах..и след час пак така,събуждах се от болката

Общи условия

Активация на акаунт