Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 594
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • Stara Zagora, Bulgaria
Фейт и аз не се притеснявам, знам че яде, защото пълни памперса. Аз съм с Медела мини електрик, тя помпата си цеди, ама според мен си образувам точно колкото трябва, досега не съм цедила за пръв път ми беше, ще видим какво ще кажат от ЛЛЛ, дано няма проблем.

# 211
EVVAA, JUJIN, БЕБЕ СЕПТЕМВРИ 2012 - ЧЕСТИТИ ВИ МАЛКИ ДУШИЧКИ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ДА ВИ СЛУШАТ
Фейт количката е страхотна, хайде на разходка с Пламенчо.
Нуб55 ти при кого ходиш на ЖК? Къде ще раждаш? И ти ли живееш в Кючука?
Аз на моя Никола съм му дала време да неделя, и ако не тръгне да излиза ще хода да се моля в краката на Альоша Crossing Arms Crossing Arms
Рошличка ти къде си прави запис на тонове и колко струва

# 212
"mariya2709, на бебешките прежди има снимка на бебе. Те са специални, по- мекички и продавачките със сигурност ще я насочат."- благодаря  bouquet

Честито на мама  БЕБЕ СЕПТЕМВРИ 2012  smile3525 Бързо възстановяване  bouquet

# 213
Момичета много съм притеснена , помогнете ако можете..детето посинява и като го взема се оправя , нито реве ,нито нищо , ей така..нормално ли е ...незнам какво да правя ..на вас случвало и се е ?

# 214

Ами аз се записах на ЖК при др. Славчева в поликлиниката на ВМИ и тя си има някаква уговорка с един доктор в торакс и ме прати при него и не съм плащала за тоновете и нямам идея колко струват.
Доктора който те следи неможе ли да ти каже къде да отидеш за тонове ?

# 215

maimunkata1 И при мен е така. Усещам, че имам кърма, но изцеденото е много малко /а съм с помпа на Авент/  Rolling Eyes Но не се притеснявам, понеже чувам, че малчо суче  Heart Eyes
[/quote]

И аз съм така. След кърмене 40 мл. Максимум и от двете гърди. Казаха ми, че е нормално. Най- добрата помпа е бебето. Иначе и аз съм с Авент.
[/quote]

Честити бебчета, да са ви живи и здрави мили мами.
Фейт, честита количка. Страхотна

# 216
Момичета много съм притеснена , помогнете ако можете..детето посинява и като го взема се оправя , нито реве ,нито нищо , ей така..нормално ли е ...незнам какво да правя ..на вас случвало и се е ?

Нямам идея какво е ама  звъни на педиатъра по-добре

# 217
  • Пловдив
Честити рожби и на EVVAA, JUJIN и БЕБЕ СЕПТЕМВРИ 2012!  bouquet

# 218
  • Варна
Бърз запис!
Аз вече ще стискам и няма да ходя да раждам до 17.09 след обяд!
smile3554 Ще си изпратя първокласничката и тогава! Който излязъл - излязъл, който не искал - да си поседи още 5 дена!

Нямах комп. беше на ремонт, ама сега почвам да ви изчитам, че и на телефона интернета беше скапан.
Целувки на всички нови бебоци! И много прегръдки на всички майчета!

# 219
  • София
EVVAA, JUJIN, БЕБЕ СЕПТЕМВРИ 2012 - ЧЕСТИТИ ВИ МАЛКИ ДУШИЧКИ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ДА ВИ СЛУШАТ
Фейт количката е страхотна, хайде на разходка с Пламенчо.
Нуб55 ти при кого ходиш на ЖК? Къде ще раждаш? И ти ли живееш в Кючука?
Аз на моя Никола съм му дала време да неделя, и ако не тръгне да излиза ще хода да се моля в краката на Альоша Crossing Arms Crossing Arms

Е  и аз до събота и в неделя паля колата за Пловдив - то само Альошата остана, ни секс помага ни дявол та може да му се помолим дружно Joy

# 220
Не е нормално. Веднага бягайте в болницата!

# 221
  • shumen
Честито на мама Бебе Свптември.Да им е жив и здрав малкия юнак и много да ги радва.
Момичета,аз утре влизам в болницата и в петък ще е секциото.Чакайте новини тогава.
Днеска се справихме с мъжо с бръсненето.Взела съм си и шоколади за разхлабване,но ще видим дали ще ги ползвам.При първа възможност ще Ви изчета и пиша.
На всички 2 в 1 пожелавам леко раждане.
Фейт,честита количка.Ние още се чудим каква да вземем.

# 222
Честита Емма на мама Eva_82! Да расте здрава, щастлива и всичко да й се случва лесно оттук-насетне!
Честит Никола на мама valliav!
Честит Ивайло на velviamo
Честит Дениъл на мама diva_free!
Честита Ива на мама matzko
Честита Михаела на мама Mishony!
Честита Ева на мама Barbera!
Честита Симона на мама mikata555!
Честита Виктория на мама Belli!
Честита Валерия на мама Evvaa
Честит Давид на мама Jijin

tiya_4, kalinas - хайде и вие милички
Agira ти също, стягай се и напъвай да излиза вече
 Praynig Praynig

tolinka чакаме вест и от теб значи!
Пипи Дългото Чорапче как са ребрата?  Blush
nub55 мъжо да не си намира извинения, а да действа - помага си все пак Wink Laughing
F.a.t.e. бозата е пълно табу, недей да я пиеш, освен ако не е чиста, защото почти всичката съдържа аспартам - голямо  alert Страхотно за количката - хайде да я тествате вече!
d_cvetanova моя болничен за август го изплатиха на 4-ти  Whistling И всичките имен ами харесваат много! И на мен ми е много любимо - Аделина
francheskasweet вземи се кротни и си почини! Продължаваш да си много дейна - коремчо не тежи, ама май се претоварваш  Hug Hug Hug Лягай сега, че после какво те чака  Whistling Peace

За Везни-те винаги си спомням братовчедка ми, която един ден ми звъни по телефона, ще се разреве, за да ме пита - кой чорап да си обуя първо - левия или десния?   hahaha hahaha hahaha

Има си място във Втора, да знаете - тея дни беше по-спокойно откъм раждания.
Аз лягам, че после пак ще трябва да се кърмим  Blush, а сега ме заболя д-то да чета! Като имам време ще разкажа как мина раждането smile3534

# 223
Привет! Честито на новите мамите и добре дошли на бебчетата!
Аз хич не мога да си организирам времето още. Едва успявам да сготвя и да нахраня двете диванета. Каката сега е на вълна"предпочитам ти да ми даваш", а дъвче бааавно и се проточва храненето... Бебето е спокойно, яде и спи; днес имах неблагоразумието да пия кафе и доста побудува, но ще го имам предвид и ще го махна от менюто.
Не съм чела назад, просто няма кога, проверявам си само мейла веднъж дневно и това е.
Желая бързо, леко и красиво раждане на тези, на които предстои. Когато мога, пак ще се включа.
  Hug

# 224
Честити бебчета на Jijin и Бебе Септември 2012!!! Да са ви живи и здрави юнаците!   bouquet
Велвиамо, отидете на лекар - наистина не е нормално това с посиняването, дано всичко да е наред  Praynig
За количеството изцедено мляко след кърмене - не е показателно за нищо - аз съм цедила 2-3 пъти, обаче повече от 10мл сигурно не съм докарвала, а малкият качваше по 1.5кг на месец...
Аз се събудих по нощите от гадна миризма, влизаща през отворената балконска врата - като смрад на гъста декемврийска мъгла - според мен има някакво замърсяване в София, но няма къде да прочете човек каквото и да било Sad

Общи условия

Активация на акаунт