Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между спинална и обща упойка при цезарово сечение?
Какво представлява 45-дневният болничен и кога се изплаща?
Какви са причините за забавяне на изплащането на болничния?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между спинална и обща упойка при цезарово сечение?
При цезарово сечение могат да се използват спинална и обща упойка. Спинната анестезия осигурява обезболяване в долната част на тялото по време и след операцията, като ефектът продължава няколко часа след процедурата. Общата анестезия, от друга страна, причинява изтръпване на краката след операцията. Изборът между тях зависи от преценката на анестезиолога, който ги прилага.
-
Какво представлява 45-дневният болничен и кога се изплаща?
-
Какви са причините за забавяне на изплащането на болничния?
-
Какви са методите за стимулиране на кърмата и техните ефекти?
-
Какви са симптомите преди раждането и какви са някои от често срещаните симптоми преди раждането?
ами какво чакате пловдивчанки ... Альошката е нашия човек

После се чудеха защо това бебе отслабна толкова много
Изписаха ни с малко жълтеничка, още я имаме, но май се преборваме лекичко. Много водичка пие бебка, защото просто баба й много я претопли
С коликите се преборихме с Епумизан
Много ни помогна и Алекс се чувства много добре. Цял ден спи и в 16:00 пропускаме хранене понякога, няма будене
Вече засуква от мен, но аз имам само коластра и си й давам и АМ... освен че суче от едната гърда поне 6-7 минути... изпива и 60 мл АМ
И е толкова лакома, че нямам думи
страхотно, честито на всички мами!!! 
Иначе ходя през ден на запис, нормално изглежда всичко, имам някакви остри болки в тазовата кост, май ми се е смъкнал малко корема, от време на време в кръста, но контракции - никакви. Та утре ще ми правят разни изследвания и ще ме гледат вече в болницата. Докторът се бъзика - айде, Валя и Доброслава питат за тебе, трябваше преди тях да раждаш (valiav и mishoni), та утре ще ги видя поне тях