Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между спинална и обща упойка при цезарово сечение?
Какво представлява 45-дневният болничен и кога се изплаща?
Какви са причините за забавяне на изплащането на болничния?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между спинална и обща упойка при цезарово сечение?
При цезарово сечение могат да се използват спинална и обща упойка. Спинната анестезия осигурява обезболяване в долната част на тялото по време и след операцията, като ефектът продължава няколко часа след процедурата. Общата анестезия, от друга страна, причинява изтръпване на краката след операцията. Изборът между тях зависи от преценката на анестезиолога, който ги прилага.
-
Какво представлява 45-дневният болничен и кога се изплаща?
-
Какви са причините за забавяне на изплащането на болничния?
-
Какви са методите за стимулиране на кърмата и техните ефекти?
-
Какви са симптомите преди раждането и какви са някои от често срещаните симптоми преди раждането?
Това беше и причината да отлагам пак толкова време забременяването си, а искахме да имат разлика поне две-три години второто и третото. Заради тези си страхове, този път проведох един доста задълбочен разговор с анестезиоложката, от която съм много доволна. Явно както казах по-горе, се беше престарала с упойката та ми беше такова еуфорично. След такова раждане съм навита даже и за четвърто, ама нека първо другите ме догонят с бройката, пък после ще видим.
Както казва ММ, имаш 7 години да решиш /нали ги раждам през седем/
Та, дано и при теб се развият нещата по-същия начин след време.
А и м/у другото торба с пясък не са ми слагали при нито едно от ражданията, но съм чувала, че в някои болници го практикуват. Предполагам, че можеш да откажеш, ако не искаш и това ти създава допълнителен дискомфорт. 

сега видях, че са му излезли някакви малки бели пъпчици и на слабините /по скоро на свивките на крачетата близо до топчетата

можеш да пробваш с друг модел(марка)пампи
Честита годишнина! Хармония и Щастие в семейството!!