Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 162
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Хайде на разходка, да се раздвижим малко, че не остана до края! Аз излизам да се разкърша, след като изпрах и изчистих Mr. Green После се връщам да ви проверя  Mr. Green !

# 646
Vasilena P определено третото ми раждане мина най-леко и безболезнено. И на мен още с излизането от упойката акушерката почна да ми говори, как сега щяло да ме боли повече и да  съм била по-търпелива, а то точно обратното. Незнам дали не бях прекалили с райския газ, но такова ми беше едно весело и приповдигнато, нито болка чувствах, нито нищо. Окситоцин ми пуснаха половин час преди операцията, като ми казаха, че го правят, за да може по-лесно да се отдели плацентата. По време на самата операция същият вече беше изтекъл и в стаята ми пуснаха някакви други две системи. Биха ми още с излизането обезболяващо, но друго не поисках. Просто не изпитвах нужда. От второто секцио и аз имам лоши спомени. Тогава не беше ме хванала упойката, когато започнаха да ме режат и все още изтръпвам като си сетя. Абе не искам да си спомням наистина, беше ужасно.  no Това беше и причината да отлагам пак толкова време забременяването си, а искахме да имат разлика поне две-три години второто и третото. Заради тези си страхове, този път проведох един доста задълбочен разговор с анестезиоложката, от която съм много доволна. Явно както казах по-горе, се беше престарала с упойката та ми беше такова еуфорично. След такова раждане съм навита даже и за четвърто, ама нека първо другите ме догонят с бройката, пък после ще видим.  Joy Както казва ММ, имаш 7 години да решиш /нали ги раждам през седем/  hahaha Та, дано и при теб се развият нещата по-същия начин след време.  Praynig  А и м/у другото торба с пясък не са ми слагали при нито едно от ражданията, но съм чувала, че в някои болници го практикуват. Предполагам, че можеш да откажеш, ако не искаш и това ти създава допълнителен дискомфорт.

# 647
Честито на всички нови мами, бързо възстановяване и здрави бебенца!

# 648
Щъркелова новина  Mr. Green

Мама Зорница85 е родила днес своя син Никола със забележителните мерки от 3850 гр. и 52 см. Раждането е минало много леко и звучеше страхотно по телефона  Hug
Чакаме я да разказва ... може и да ми е била рекорда по раждане  hahaha

И към мамите с опит  Blush
Днес нова 20 при нас  Crazy сега видях, че са му излезли някакви малки бели пъпчици и на слабините /по скоро на свивките на крачетата близо до топчетата  Mr. Green/ Това ли е подсичането  Rolling Eyes

# 649
Честито бебе Никола на мама Зорница!!!

# 650
Фейт мила то всеки ден ще има по едно двайсе да знаеш  Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes
зачервено ли е или смао бели пъпчици има?

спомням си ,че синковеца,понеже е бял имаше всевъзможни петка,пъпки,люспи,абе каквото се сетиш...луднала бях,но отминаха Heart Eyes
може да намажеш слабините с кремче против подсичане  Hug

честито на мама Зорница  bouquet

# 651
Честито на мама Зори, да и е жив и здрав Никола!

# 652
Еха, да й е жив и здрав Никола на мама Зорница! Много щастие на цялото семейство!
  bouquet
Тя до вчера се тюхкаше тук, а го роди на бързо  Crossing Arms

Фейт, подсичането не е ли зачервеното дупе?  Rolling Eyes Аз проблеми с това не съм имала, но задължително след всяко миене подсушавай хубаво всяка гънчица.

# 653
Фейт мила то всеки ден ще има по едно двайсе да знаеш  Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes

Само бели пъпки май  Rolling Eyes  УФ ... сега тъкмо заспа, но после ще видя пак  Whistling
Намазах с Бочко  Heart Eyes
Според мен е от памперса, защото е точно от двете страни на сгънчиците.

Иначе и аз това викам на мъжо ... тези деца докато се родят и почват с проблеми  Crazy ... тъкмо оправим едно друго излиза  ooooh!

# 654

Само бели пъпки май  Rolling Eyes  УФ ... сега тъкмо заспа, но после ще видя пак  Whistling
Намазах с Бочко  Heart Eyes
Според мен е от памперса, защото е точно от двете страни на сгънчиците.

Иначе и аз това викам на мъжо ... тези деца докато се родят и почват с проблеми  Crazy ... тъкмо оправим едно друго излиза  ooooh!
хахах душица:)  Hug така си е Wink
щом е на гънките,значи е от пампите..може да го стягат или да не му понасят на нежното дупе малко Heart Eyes Grinning можеш да пробваш с друг модел(марка)пампи Wink

# 655
Ахъм .... ще го наблюдавам тези дни  Crazy

# 656
Здравейте, септемврийски майчета!!!!! Да са ви живи и здрави бебчовците и мноооооооооооооого да ви радват, а на тези, на които им предстои - леко и бързо раждане със здрави бебоци на финала.  bouquet
Извинявам се, че ви се натрапвам  в темата и се надявам да не досаждам. Embarassed
Както виждате от лентичката ми, предстои ми да родя първото си детенце и все още се двоумя в коя болница да раждам. Не искам избор на екип и искам да родя нормално. За сега съм се насочила към Втора градска.В резервите ми са Света София(бившата Тина Киркова) и Окръжна болница. Може ли да изкажете мнение за тях?
Мерси предварително и още веднъж успех на всички!!!!! Hug

# 657
Здравейте,
Опитвам се да изчета темата от няколко дни, обаче не успявам. Не съм спала почти от няколко дни - контракции, емоции, бебе и преумора е тежък коктейл Wink от снощи сме си у дома, наложи се да останем толкова в болницата понеже бях със система. Кърменето ни върви много добре. За момента името го решихме Борис, обаче понеже има 30 дневен срок за пращане на документите, ядосвам мъжа ми, че не съм сигурна  Grinning
тези дни ще поразкажа колкото помня от раждането.   

Честито на родилите!  Успех на останалите!

# 658
Такаа, ето ме и мен най-накрая ви насмогнах, че досега да ви призная тъкмо изчета с сте ме приспали  Laughing ноо се амбицирах като прочетох, че се каните всички не родили да раждате на 17-ти и си викам, то ще опустее темата я да се включа и аз  Mr. Green
Честито на всички мами, които гушкат малки сладки бебчета! Живи, здрави и бързо да се възстановяват, да забравят болката и да помнят и усещат само любовта и безграничното щастие, защото това е , което тези малки човечета ни дават!!
Благодаря на всички за пожеланията, върнах се назад и си ги прочетох всички  Simple Smile Heart Eyes
Малко да разкажа за моята одисея-  Още от 8 месец бях с контракции и болки, но и при предишната бременност си имах така и не ми попречи да си я износя, този път обаче ме прибраха в болницата и си полежах с прекъсване от 3 дни до раждането. Самото раждане мина за мен като празник, в който посрещнах детето си. Родих със секцио, доктора и екипа му бяха перфектни. Единствено като излизах от упойката тази тръба ми беше неприятна и после докато се изкашлям и започна да дишам, болка имаше, но нищо общо с болките от първото раждане. На другия ден сутринта се изправих, на обяд пак и ми доведоха малката принцеса, а вечерта вече се кърмихме и гушкахме. На всички мами пожелавам така бързо да се възстановят като мен и да нямат проблем с кърменето. Толкова ми е хубаво момичета, направо  голямо щастие е това като ти се случи за втори път. Спокойна съм и уверена, всичко което правя е с лекота. Първия път бях безумно щастлива, но измъчена от трудното раждане и нервна и несигурна, сега съм на седмото небе smile3531
Стефанелче четох за месото и се смях, аз като обичам и си хапвам месце по логиката на докторите трябваше да родя гигантче  Joy
Агира дано бързо се възстановите и ти Лора  и да забравите тези травми
Лъки   loveuuu Честита годишнина!  Хармония и Щастие в семейството!!
Фейт, и ние сме с пъпчици, в родилното я мазаха със спирт с лекарство някакво, тези на гушката изчезнаха, но сега се появиха по главичката и бузките, ама не ги мажа с нищо.Спомените ми са, че сами минават до 2 м.и са прочистване на бебе от хормоните на майката Crazyза тези на дупето, ако не минат с бочкото може и с чай/отвара от лайка  да му плакнеш дупата, ако не помогне няма да навреди   Simple Smile Аз след всеки тоалет мажа със Судокрем по мъничко и нямам проблем за сега.
Ева и моето първото раждане беше с форцепс, спомените ми са травматични, детето ми беше добре, но аз се възстановявах месеци наред. Като ти е добре бебчето обаче, всичко друго отива на втори план. Да се възстановите бързо и двете!
Хайде утре чакаме особен бебевалеж и хубави вести!

# 659
Честит бебок на мама Зорница85 да и е жив и здрав малкия юнак Hug        Е момичета на мен утре ми е термина и доки иска да ме вкарва в болницата и да го предизвикваме,  дано мине всичко нормално Praynig

Общи условия

Активация на акаунт