Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 137
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Честито на новите мами  bouquet
И аз ще кукам цяла нощ, сън не ме лови напоследък.Сигурно сдавам багажа с наближаването на термина. Уж доки мислеше че ще подрани... а то никакви признаци - корема високо горе, тапа на място, а болките не са се променили хич Crossing Arms Само да не преносим накрая че нещо вече не ме свърта Crazy И съм станала една ревла Whistling и за всяко нещо се ядосвам, незнам как ме търпят вкъщи още  Blush

# 676
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,мене нещо сън не ме лови  smile3506
Иначе аз хич не бързам да раждам  Whistling Не ми тежи,само се обръщам трудно наляво надясно с тоз корем.Да си призная малко ме е страх от неизвестното,но май е късно да се отказвам от раждане  Mr. Green   tiptoe Като мина 39 седмица започвам да очаквам всеки ден,но се надявам моментът да настъпи тогава,когато човечето е напълно готово  Heart Eyes

# 677
Честити бебоци на Калинас и Зорница85!!!

Не ми остана време през деня да влезна тук, та сега, след n-то ходене до тоалетна  Crazy
реших да надникна  Mr. Green.

Усетих една подготвителна контракция с прерязване в кръста, преди лягане и .....
си ме хвана шубе.  Crazy Утре ми е важен ден  Heart Eyes , както и на всички мами
на първокластници.  Party, та нямам планове за раждане.   Naughty  Joy
И освен това нямам нищо готово  Blush, ама лежа и ги мисля нещата и иди, че спи.  hahaha

Утре чакаме бейби вест от Francheska!  Hug

# 678
има ли будни?  Crazy Crazy Crazy

# 679
# 680
osmiqoblak и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Joy Joy Joy

# 681

Успех на всички първолаци, да им върви по вода  Hug Честито и на техните майки   bouquet 
На по-големите ученици- по малко двойки  Heart Eyes  Mr. Green 
Успях да устискам- сега вече мога спокойно да ходя да си раждам.  Mr. Green

# 682
Добро утро   bouquet
 Наистина както поваля тази нощ по вода ще им върви на първокласниците и на всички ученици.
Честит първи учебен ден на всички тях !
И аз устисках   newsm44 след малко почваме да приготвяме прически ,рокли и отиваме в училище  Mr. Green
Успех на всички мамита планирани за днес  Praynig
Francheska и на теб  Praynig
 Чакаме само хубави новини и положителни емоции .Вчера не съм влизала за това
Честито на новите мами   bouquet

# 683
Добро утро мили майчета! Hug HugЕто и закуската  Wink

Честито на всички, които имат първокласници!  bouquet Да са здрави и много ученолюбиви!

И аз отивам да закарам моя голям ученик на училище и вече спокойно мога да раждам! Mr. Green
Само дето тази сутрин така не ми се ставаше, не знам като се роди бебето как ще съм  Rolling Eyes
Хубав ден на всички Heart Eyes и много бебчета да има!
А, забравих Mr. Green, честит имен ден на всички, които празнуват!   bouquet

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 07:59 от nub55

# 684
Добро утро момичета, днес е един прекрасен празник,честито на всички празнуващи, и много късмет на учениците Hug

# 685
[Бебе-вест и от мен, мили мами Hug моя малък принц  Брайън изплака точно  в 5:57  50см.  сме и 3 килца точно Praynig Flutter Crazy целувки за всички ви от кас/color]

# 686
Честито, миличка Франчи!!!! Да ти е жив и здрав малкия мъж!!! Да расте много обичан и щастлив!!! Да е гордостта на мама и тати!!! Бързо възстановяване и скоро бебе срещи!!!   newsm44 newsm44 newsm44 smile3525 smile3504

# 687
Честит имен ден на всички празнуващи!!!

# 688
Има ли даскали в тематааа!  Mr. Green Mr. Green Аз по диплома съм и даскал, та и преподавах едно време и сега ми е едно преподвигнатоо  Heart Eyes Heart Eyes

Честит първи учебен ден на малките съкровища!

На големите - повече да слушат в час и по малко да цъкат на Джи Ес емите  Mr. Green

Честито на всички мами, които съм пропуснала!  Hug Hug Да си гушкат малките съкровища и да са живи и здрави!

Франчи, слънце да ти е жив и здрав Брайън! Яко име!!  Heart Eyes Heart Eyes Бързо да се оправяш и скоро да те видя  Heart Eyes

# 689
Честито на мама francheskasweet ,да и е жив и здрав малкия мъж Hug

Общи условия

Активация на акаунт