Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 278
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Честито на Агира за малката Лора smile3525
Мишони добре дошла ще си чакаме раказчето Hug
За мамите които не са от Пловдив и не могат да се възползват от услугите на Альоша предлагам алтернатива-градския транспорт Mr. Green Ако  попаднете и на подходящ шофьор може да имате по сантиметър разкритие за всеки километър друскане Party Направо си е далаверка Mr. Green

# 286
Честита принцеса Лора на мама Агира, да и е жива и здрава и да носи само радост Simple Smile
Пък аз да си се оплача...днес ходих да си видя резултатите от микробиологията и естествено ново 20 стрептококи и сега една седмица на антибиотик само дето не е много сигурно че ще изкарам една седмица без да родя...На записа на тоновете ми имало контракции(както и предположих) не че аз съм ги усетила ама като се загледах в записа верно са на някакъв интервал просто са слабички Simple Smile Докторката каза, че е тръгнал младежа и дано изчака да излекуваме стрептококите...И сега трябва да кротувам и да стискам кълки, а как ми се иска вече да се ражда дребосъка  Sad

# 287
Аqira, честито и от мен! Да е жива и здрава малката Лора и много да ви радва!

# 288
ro6li4ka Не се притеснявай, на мен на предната микробиология ми излезнаха стафилококи и след пет дена на антибиотик се оказа че сме се отървали от гадинките Mr. Green
Но... сега пък излезна кандида...Незнам аз едно излекувам друго се появи Crazy Поне доки ме успокои че са някакво много малко количество и да не успеем да ги махнем до раждането няма да е проблем(?)Предписа ми гино певарил(ако така се пише), някоя от вас да ги е ползвала или имала подобен проблем?Малко ми е притеснено че то време не остана а това са си гъбки все пак?

# 289
whisper__1 мерси за успокоението, дано наистина успеем да ги преборим тея стрептококи преди да се роди бебчо, а за гъбичките те са се появили заради антибиотика...На мен в аптеката аптекарката ме посъветва да си взема пробиотик защото антибиотика ми бил широкоспектърен и ще ми убие и хубавите бактериики и може да ми излязат и гъбички, а иначе докторката ми е изписала и една глобула за гъбички сигурно профилактично защото не каза да има и гъби Simple Smile

# 290
Честита принцеса на мама Агира   bouquet

Рошли, Уиспър и аз имах стрептококи, уморихме ги с антибиотик, на следващата микробиология ми излязоха ентерококи, направо ми омръзна от тези коки. Сега ще видим дали съм се отървала от тях след лечение с флуомизин, че не ми се пие пак антибиотик   Praynig

# 291
Здравейте пак! Честито на мама Агираbouquet Много радост да и носи малката Лора Heart Eyes!
Аз днес нямам много контракции, но ми се иска на 19 да родя Mr. Green Лекаря каза, че сигурно ще е другата седмица, та имам шанс Mr. Green

# 292
Здравейте момичета!
ЧЕСТИТО НА МАМА АГИРА ЗА МАЛКАТА ЛОРА
Уиспър не се притеснявай за гъбичките, аз през цялата бременност си ги имам и само сменям лекарствата за да не станат резистентни към само към един вид. Слагала съм какво ли не. В момента пак съм на полижинакс.
Виждам, че колкото повече напредва календара, толкова по нетърпеливи ставаме. може да ви прозвучи малко странно и лудо, но завиждам на майките, които имат контракции \дори те да са фалшива тревога\ Аз обикалям пеша половината град и печер като си легна се моля Praynig поне една контракция да усетя, да има някакъв признак, че събитието наближава. ДА АМА НЕ. Никола се е заинатил и това си е. А според моите изчисления терминът ми е на 16-ти, защото знам точно кога е станало бебето Blush, и нали тогава се броят 266 дни.
Вече почвам да се притеснявам, ще взема да ида на един запис на тонове тия дни.

# 293
Да се изжалвам и аз...моят мишок си суче активно, ака си(вярно не в количествата на Пламенчо от снимките на Фейт), пишка и сега се оказа, че от 5 дни не е наддал и грамче...за малко пак да ни приемат в болницата. Дадоха ми време до следващия преглед в неделя да си подобри състоянието. smile3518
а аз дори нямам вече идеи какво да направя....кърмя на всяко измрънкване (някой път през час, час и нещо), пия си по 3л вода, хапвам, не му давам залъгалка...
Някой идеи?! Weary

# 294
Алекса, като начало 5 дена не са особено показателни, още повече, че може още да се опитва да възвръща началната физиологична загуба на тегло, дано да е само нещо такова и да ти минат притесненията. На един и същи кантар ли е мерен сега и преди 5 дена? В един и същи момент ли - преди/след кърмене?
Иначе ако наистина не качва, евентуално да не би да не успява да стимулира и/или да изсуква задното мляко - това, което можеш да направиш е да се опиташ максимално да го държиш на първата гърда, преди да прехвърлиш на втората - дори и да пусне зърното, пробвай още 1-2 пъти да му го пробуташ пак това зърно, за да може да изсуче най-мазното и гъсто мляко...
ЛЛЛ предполагам ще имат повече идеи  Hug
Не се вманиачавай в наддаването и мери на малко по-големи интервали от време - така си мисля  Thinking

# 295
# 296
  • София
Честито бебе Лора на мама Агира!!!

# 297
Хайде честито на мама Агира  Hug измъчи се и тя, но сега знае, че си е заслужавало  Crazy

Рошли, Уиспър да ги морите бързо тези гадини  Naughty Hug

Ние все така не акаме редовно ... от вчера дава Дуфалак и Биогая и ще видим.
Днес взех и чай на Хип, а май вече ни хващат и колики и ще почваме Инфакол ooooh!
Общо взето е весело вкъщи  Tired

Гушки на всички  Hug

# 298
Хайде честито на мама Агира  Hug измъчи се и тя, но сега знае, че си е заслужавало  Crazy

Рошли, Уиспър да ги морите бързо тези гадини  Naughty Hug

Ние все така не акаме редовно ... от вчера дава Дуфалак и Биогая и ще видим.
Днес взех и чай на Хип, а май вече ни хващат и колики и ще почваме Инфакол ooooh!
Общо взето е весело вкъщи  Tired

Гушки на всички  Hug

спокоо,сега се започвааа  Laughing Laughing Laughing Hug

# 299
Имаме ново бебе newsm44 newsm44 newsm44 milenkata82, роди днес със секцио след безуспешен опит за нормално раждане, своята дъщеричка Елица! С мерки 3.240 кг и 51см!
Да и е жива и здрава и много да я радва! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт