Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 579
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Да не се хваля ама 4см. разкритие имам от 30.08!
тръгнало е да излиза ,обаче е усетило че навънка духа и е студено,та си е рекло- по -добре аз да си седя вътре в корема на мама  Party  Joy Joy

# 271
искам разказ за раждането,някоя друга родила мама няма ли да сподели какво се случва в родилно и как е минало всичко ?  Rolling Eyes

# 272
Оф момичета и мен много вече ме изнервя това чакане и незнание.Баткото излезе една седмица по рано и сега се надявах да е така ама на няма.Утре ще ходя до ОБ та да видим Praynig

# 273
  • При моите мъже...
Ох, аз взех да се притеснявам сега защо не расте много бебето. Свикнала съм на големи бебета - ние със сестра ми сме били големи, на сестра ми бебетата са кое от кое по-големи, Камен беше голям и той... Генът ни си е за големи бебета, а и аз съм висока. И сега изведнъж моето отговаря на 37-38 седмица по различните размери, а съм в 39. Дано всичко да му е наред, но сега чак е забавило растежа, защото до последния ехограф си вървеше много добре  Confused Така че подозирам, че не е от самото бебе нещо, а по-скоро е от доста калцифицираната плацента и намалелите околоплодни води. И все пак защо така се получава? Хайде, родилите вече, на които бебчетата им така са вървели по-малки, да ме успокоят, моля  Hug
Ами ако страда нещо дребното?  Rolling Eyes
Ако не родя до следващите тонове след седмица, ще има все да се притеснявам. От друга страна колко много бебета се раждат по 3кг на термин и са си съвсем ОК и доносени. Моето сега го мерят толкова някъде... Не ме притеснява по принцип, че е дребно, а това, че в последните седмици изостана с растежа.
Спокойто, всичко ще е наред - първо, защото ехографите в тези седмици дават големи отклонения и второ, вече сте на финалната права Hug
Аз бях с много малко води и много голямо изоставане в развитието на бебето - 3-4 седмици накрая. Преди раждането го измериха и трябваше да е 2400, а се роди 2800;)
Освен това лекарят ти е добър, имай му доверие - като ти казва, че са ОК нещата;)

Честито бебче на мама Агира!

# 274

Да не се хваля ама 4см. разкритие имам от 30.08!
Малее...дай да го примамим нещо това бебе, ще доближим една пържола до изхода да видим дали ще тръгне  Hug

Агирчеее честита рожбааа!  Heart Eyes Heart Eyes

# 275
МииHug
Точно се сетих и аз за теб, че беше в по-кофти положение и беше притеснена, но сега всичко ви е наред  Hug То просто човек психически някой път не е подготвен, не че нещо е някакъв проблем...
Да ви кажа под секрет, че вчера си имаме още едно бебче, обаче не съм сигурна коя е мамата, защото в еуфорията покрай щастливото събитие, е забравила да си напише ник-а в смс-а. Та аз и писах и чакам отговор, веднага ще споделя като си признае. Иначе знам, че е девойка, че се казва Виктория и че има мерки 3кг и 50см  Heart Eyes

# 276
  • Варна
Честито на Агира .Най-после Лора е решила да се срещнат  Hug Браво и на двете  Heart Eyes Ще очакваме разказ за раждането.
Аз съм решила пак да си родя на термина.Днес на ЖК ми казаха,че за седмица корема ми се  е смъкнал  много надолу...ще видим  Wink

# 277
Честито на всички нови мами, да са им живи и здрави дечицата.

Аз днес вече съм в кофти настроение, за няма седмица коремът ми изведнъж се нацепи, а уж се мажа постоянно с мама дона и до сега нямах нито една   #Cussing out Close  Sad

# 278
Честито бебе Лора на мама Агира!!!

# 279
Здравейте, и честито на всички мами!
Ние чакаме нашето бебче на 17.09. Simple Smile
Въпросът ми е: Някой получил ли е болничните за Юли месец?

# 280
Д_Цветанова, "плацента перкрета" - за това ли става дума?
ами не го каза така, не спомена никакъв термин!
каза срастнала,но не е опасно Rolling Eyes

# 281
Привет момичета  Simple Smile

Честито бебенце на мама Агира-да ви е жива и здрава и много послушна малката Лора   bouquet

Lucky*-благодаря, че си ме добавила на първа страничка, за термина ми е трудно да се каже кога точно беше,защото имам проблеми в тази област.По мои сметки беше към 5-6 септ., но доктора ми каза че по рано е станало бебчето и някъде около 20 август е термина,а по цикъл излиза на 23 август.Така че ако трябва да се пише термин пиши каквото ти хареса,аз от самото начало си мислех че е към 5-6 септ. затова и от време на време хвърлях по едно око на вашата темичка с намерение като остана свободна и аз да се присъединя  WinkА за парола за албумчето със снимки кой трябва да попитам, като имам време и аз да кача снимки?

Gala8104-писах ти на лични Simple Smile

antonia79 -като ти чета  постовете все едно описваш нашият бебок, направо нямам търпение да минат 2-3 месеца Confused.Сега се чудя дали да купя тия капки Колийф против колики да видим дали няма да има ефект от тях, но пък по скъпички идват и ако няма положителен ефект много ще ме е яд Rolling Eyes

С този Альоша много ме разсмивате, през почивните дни грабвайте половинките си на поход към Альоша Laughing.Между другото много харесвам Пловдив, страхотен град,честичко ходим там при един лекар за сливиците на дъщеря ми и с кеф се разхождаме из града.

Отивам да простирам докато не се събудил малкия да яде. До скоро Hug

# 282
  • варна
момичета, може ли някой да ми каже като се изпрати съобщение, от долу има един подпис, някой са писали в коя седмица са с картинка , други на колко годинки е детенцета им напр.

# 283
Здравейте,мамита!Ние още сме си с бебка заедно! Mr. Green
Днес сутринта отидох в болницата с багажа,документите,росна,прясна и.....се върнах!Оказа се,че съм си все така с 4 см разкритие,но лекарката не иска да избързваме...Честно казано,и аз хич не исках!Записът отново е хубав и ще си чакам до другата седмица!В понеделник ме вика пак и тогава вече ще решим окончателно!Цяла нощ не спах от вълнение,не кусах нищо вчера цял ден,но за сметка на това сега хубаво хапнах и пийнах! LaughingМалкият и той ми направи една истерия снощи покрай тръгването на ясла и днес сме си двамата заедно! Гушкам си го,приспах си го и си ми е много мило да си е до мен!
Честити бебчета на всички нови мамита!Няма да изброявам поименно,че да не пропусна някоя!Много да ви радват и слушкат!   bouquetДано и моята мадамка да реши сама да тръгне,ама до
седмица ако не стане-пускат системата,че плацентата е доста зряла!

# 284
Ехоооо...привет от нас!!!  Hug Вече сме си у дома и се гледаме!!! Много ви благодаря на всички за пожеланията!!!  Hug Hug Hug Да ви се връщат стократно!!! Като имам повече време ще се включа с разказче. Иначе сме мнооого добре и много щастливи у дома при тати!!!  Mr. Green Целувки от двете ни с малката Миши! newsm07 Мами, които още не сте родили и се притеснявате: всичко минава когато си видите малките съкровища, повярвайте!!! Това е най-прекрасното нещо!!!  Heart Eyes
Да са живи и здрави и новите бебчета!   bouquet  bouquet  bouquet  Чао за сега от нас!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт