Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 603
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета! Включвам се малко изневиделица, но имам нужда от вашето мнение.

Две поредни нощи съм с относително ритмични контракции, които си болят яко, на около 10 минутки. След около 1,5-2 часа затихват и после цял ден съм като нова  Shocked . Това нормално ли е според вас? Дали трябва да се обадя на доктора?
Имам чувството, че започва някакъв родилен процес и после изведнъж спира. Да не би аз да не правя нещо както тряба?  newsm78

# 256
Бърборани, най-вероятно скоро ще родиш. Иначе ако е започнало истинското раждане, няма как да го спреш, не се притеснявай  Hug
Успеееех! Стискам силно палци!  Hug
За датата - аз имам 2 предчувствия - или че ще родя утре, или че ще пренося - да видим дали някое от тях ще се окаже вярно  Joy

# 257
  • Варна
Бърборани, не се притеснявай изобщо. Аз също съм така от две седмици, като моите симптоми се редуват!

# 258
Ками, Барборани при мен това започна понеделник и в петък родих  Mr. Green Тези ритмични режещи болки са свързани с изглаждането на шийката, скъсяването и и правенето на разкритие. В четвъртък сутринта имах 4 см и в петък в 6 и 25 сутринта родих.

# 259
Добро утро и от мен. Нося ви Бейби вести.
Днес сутринта в 8.27ч Агира е родила дъщеричката си Лора. Малката принцеса е поизмъчила мама, но вече се възстановяват. Лорка тежи 3700гр и е дълга 53 см.

# 260
Oх, много ви благодаря милички  Hug така ме успокоявате  Hug

Честито на мама Агира! Да е жива и здрава малката принцеса и да расте усммихнато и щастливо дете! На мама - бързо възстановяване. Измъчи се и тя милата.   bouquet

# 261
Честито на мама Агира.Бързо да се възстановява и да се гушкат вкъщи smile3525 smile3525
БарбораниНе се притеснявай, няма какво да правиш грешно. Аз вече 3 дена следобед ме хващат едни болки и някъде чак през нощта успявам да се унеса ooooh! На сутринта съм пушка  Mr. Green Най-вероятно ще се похвалиш скоро  bouquet
Ох на мен ми е едно такова smile3507, май ще проспим този ден  Mr. Green

# 262
  • София
Честито на мама Агира бързо възстановяване и скоро в къщи  bouquet

# 263
Честито на Агира!!! Да и е жива и здрава Лора!   bouquet

# 264
Честито на мама Агира и малката Лора  Hug Е крайно време беше и тя да роди.
И да се разберем с тези дето са си избрали 17-ти  Naughty ред трябва да има тук- къде сте се разбързали- първо аз, после вие  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 265
Ками, Барборани при мен това започна понеделник и в петък родих  Mr. Green Тези ритмични режещи болки са свързани с изглаждането на шийката, скъсяването и и правенето на разкритие. В четвъртък сутринта имах 4 см и в петък в 6 и 25 сутринта родих.
малии  аз съм така от понеделник

# 266
Еее, Агира, браво! Да ви е жива и здрава Лора (прекрасно име!)  bouquet

Ох, то май и аз така. Вечер ме хващат подготвителните, денем съм пушка. Обаче усещам и това прерязване.. ще я видим тази работа.
17 е много хубава дата, нашия батко е роден на 17-ти  Heart Eyes

# 267
  • Варна
Да не се хваля ама 4см. разкритие имам от 30.08!

# 268
Ками,  Joy Не се хвали...

# 269
Привет, момичета!  Hug
Честито на всички новородили!   bouquet Живи и здрави да са им рожбите, много послушни и кротки!  newsm04
Аз съм като пребита.  bash Малкия цяла нощ е будувал. Като часовник се буди на всеки кръгъл час и търси да суче.  breastfeeding А през деня не можеш му чу гласеца. Спи като къпан. Дайте идея как да обърна този режим. Миналата вечер историята беше същата. Вчера се опитахме да го държим буден, но уви - ти му говориш, то не те отразява. Трябва май аз да се науча да спя през деня, че да съм по-свежа за през нощта.
Успех желая на всички, които днес очакват включване и търпение на всички чакащи.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт