Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 596
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
и ние сме по-малки и сме около 3 кг но доки каза че няма за какво да се притеснявам,мойта изостава с около 10 дена а иначе има място и нищо не и пречи като я гледахме на ехограф,яЖ сладки работи..нямаш си и на идея колко помага.ние качвахме по 100 грама 3 седмици подред..ужас и доки каза яж сладко и на другата седмица(след като съм яла всеки ден вафла или шоколад) качи 350 грама!!! Heart Eyes

# 241
edna ot nas, последно бях на преглед в 40-та седмица, а видях на ехографа размер на бебето 35- та седмица и 2 дена. Замерването много зависи от положението на главичката в момента на замерване. И аз им се връзвах на тези размери до едно положение, ама вече спрях да им обръщам внимание. За това ми казват че ще е около 3 кг. като излезне(надявам се преди твоето  Mr. Green ) ще ти кажа до колко е истина  Hug
Приятен ден от мен мацки, позитивни емоции, а на всички които раждат- да мине като по Фейтски  Joy Joy Joy

# 242
Avara, скоро май всички ще  сме така  Joy Joy Joy Joy Joy

# 243
Avara, скоро май всички ще  сме така  Joy Joy Joy Joy Joy

е айде де !!! Дай боже  Laughing

# 244
ох аз се чувствам  все едно съм в 5 месец днес..май и аз ще се преместя към темата за октомври хихихих

# 245
Много ви благодаря на всички, наистина ме успокоихте мнооого  Hug
Истината е, че докторът изобщо не беше притеснен и също каза - тъкмо ще го родиш по-лесно, радвай се! Състоянието на плацентата и водите си било нормално за този период, а и щом тоновете са перфектни, нямало никакво място за притеснение. Дано да е така  Praynig
Д_Цветанова - сега ли са ти го казали това? Чувала съм за подобна диагноза и знам, че по принцип е много опасно, даже може да излезе извън матката така плацентата и да тръгне към съседни органи и че май се получавало основно след предишно секцио - излиза на мястото на разреза на матката плацентата. Обаче предполагам ако чак в този късен стадий на бременността е започнал процесът, че няма да е проблем  Thinking
Осмияоблак, на мен започнаха безумно да ми се ядат сладки неща тези дни и ако знаеш в какви количества набивам - тъкмо се бях притеснила от себе си, ти ме успокои  Mr. Green Четох и че това можело да се дължи на липса на достатъчно белтъци и сега ям сладко и го прокарвам с чаша прясно мляко  hahaha

# 246
щом тоновете са перфектни, нямало никакво място за притеснение. Дано да е така  Praynig
Д_Цветанова - сега ли са ти го казали това? Чувала съм за подобна диагноза и знам, че по принцип е много опасно, даже може да излезе извън матката така плацентата и да тръгне към съседни органи и че май се получавало основно след предишно секцио - излиза на мястото на разреза на матката плацентата. Обаче предполагам ако чак в този късен стадий на бременността е започнал процесът, че няма да е проблем  Thinking

да сега ми го каза, като обясни,че не е толкова притеснително,защото има и други признаци,които говорят за усложнения,но аз ги нямам за сега..каза всичко е наред  Praynig

# 247
Добро утро  Simple Smile Късмет а който ще ражда днес  Hug Аз отивам по  задачки днес,в петък ще изчистя основно ,събота и неделя   luvbed и разходки(и няколко качваниия и слизания до 10 етаж  Mr. Green)и в понеделник смятам да раждам Blush От март месец съм си харесала датата17.09 така че ще видим дали ще ме огрее.Иначе съм сстанала като лудите-по няколко пъти на ден заставам пред огледалото и почвам да си повтарям колко леко,бързо и безболезнено ще бъде раждането и как ще си имам прекрасно здраво бебе.
Мъжът ми ме гледа странно и нищо не казва горкия Mr. Green но пък казват че положителната нагласа помага bowuu
Някакви новини от Велвиамо?Вчера толкова я мислих с това посиняващо бебче.Дано всичко е ок.

# 248
да сега ми го каза, като обясни,че не е толкова притеснително,защото има и други признаци,които говорят за усложнения,но аз ги нямам за сега..каза всичко е наред  Praynig
Стискам палци наистина да се окаже нещо съвсем безобидно  Praynig

# 249
  • Варна
Добро утро  Simple Smile Късмет а който ще ражда днес  Hug Аз отивам по  задачки днес,в петък ще изчистя основно ,събота и неделя   luvbed и разходки(и няколко качваниия и слизания до 10 етаж  Mr. Green)и в понеделник смятам да раждам Blush От март месец съм си харесала датата17.09 така че ще видим дали ще ме огрее.Иначе съм сстанала като лудите-по няколко пъти на ден заставам пред огледалото и почвам да си повтарям колко леко,бързо и безболезнено ще бъде раждането и как ще си имам прекрасно здраво бебе.
Мъжът ми ме гледа странно и нищо не казва горкия Mr. Green но пък казват че положителната нагласа помага bowuu
Някакви новини от Велвиамо?Вчера толкова я мислих с това посиняващо бебче.Дано всичко е ок.

Къде ще раждаш? Аз също съм решила на 17.09 след обяд да раждам и ще съм в ОБ. Ще се радвам да не съм сама. И браво за положителното настройване и аз си го прилагам.

# 250
Д_Цветанова, "плацента перкрета" - за това ли става дума?

# 251
Много ви благодаря на всички, наистина ме успокоихте мнооого  Hug
Истината е, че докторът изобщо не беше притеснен и също каза - тъкмо ще го родиш по-лесно, радвай се! Състоянието на плацентата и водите си било нормално за този период, а и щом тоновете са перфектни, нямало никакво място за притеснение. Дано да е така  Praynig
Осмияоблак, на мен започнаха безумно да ми се ядат сладки неща тези дни и ако знаеш в какви количества набивам - тъкмо се бях притеснила от себе си, ти ме успокои  Mr. Green Четох и че това можело да се дължи на липса на достатъчно белтъци и сега ям сладко и го прокарвам с чаша прясно мляко  hahaha
ами явно и бебето си иска сладко Simple Smile

# 252
mariya2709, много позитивно си настроена, само така  Heart Eyes.И аз като теб смятам да изпратя ученика и към края на другата седмица да раждам вече Mr. Green.
Хубав ден на всички мамита Hug, аз излизам малко и после пак идвам Mr. Green

# 253
като ви чета май много всички сме си набелязали 17.09 за дата.ще  се редим пред родилното Simple Smile То тогава е и хубав празник - Вяра,Надежда,Любов ..дано да има бебевалеж

# 254
kami2004 - и аз там Mr. Green Без избор на екип без уговорка  с никого. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт