Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 277
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте на всички  newsm51 и от мен много време не съм писала, но компа ми беше на профилактика и така....Чакам и аз с нетърпение срещата с малкото съкровище,но явно човечето си има други планове и не иска да излиза smile3533Имам и аз болки от време на време и контракции които се засилват и после отшумяват.
Иначе преживявам всяка ваша тръпка и притеснение.... и се моля  newsm17 скоро да гушкам бебо.
Миналият път родих точно седмица по-рано и сега ми остава толкова ....чакане  е му майката newsm68.
whisper__1 на мен ми бяха изписани тези вагинални глоболи и един крем КЛОТРИМАЗОЛ и за една седмица се оправих, така че спокойно може да ги почваш.
Очаквам и аз разказите на другите мами за това как е преминало раждането макар и минала вече по този път много се вълнувам и имам своите притеснения.
Оценям помоща на мамите и съветите, които дават на всички с проблеми има много добри идеи и се надявам се да ползвам, ако ми се наложи, така че голямо БЛАГОДАРЯ   love001
И накрая Честито на всички нови мами!!! Да са живи и здрави и новите бебчета и много радост да им носят!

# 301
Момичета стискайте палци за детенцето ми , сега са ми много нужни..Ивайло е  в болница , снощи през ноща пак посиня и получи нещо като гърч , сега е в интензивното.Преливат му калции , имал гранулом на пъпчето и е тръгнала инфекция , сега е на антибиотик и чакаме да се стабилизира.Гърча и посиняването са е получил от вдигането на температурата от инфекцията.Помолете се с мен за слънчицето ми ..да мине и тази трудност и отново да си е в къщи с мама и тате. Praynig

# 302
velviamo, стискам ти палци всичко да се оправи възможно по-скоро и да си приберете малкото слънце в къщи!!!  Hug   Praynig
Честито на Агира и миленка82!!!

# 303
Въпрос към ЛЛЛ: Каква може да е причината за силна болка в гърдите при засукване? Как трябва да кърмя? При едно кърмене само от едната гърда или от двете, трябва ли да се цедят между кърменията ако са много твърди и тежки? 

# 304
Momicheta
 dnes v 8,35 jiji rodi prekrasna malka Daria 50sm 3,45 kg... razmeri na princesa!

Da sa ni stastlivi i zdravi...skoro ste pise i v original:)

# 305
Честити бебчета на milenkata82 и на jiji_8   bouquet

velviamo, дано всичко мине и замине и скоро да сте ви пак вкъщи здравички  Praynig Hug

Аз по последни данни няма изгледи скоро да раждам...

# 306
  • Варна
Момичета стискайте палци за детенцето ми , сега са ми много нужни..Ивайло е  в болница , снощи през ноща пак посиня и получи нещо като гърч , сега е в интензивното.Преливат му калции , имал гранулом на пъпчето и е тръгнала инфекция , сега е на антибиотик и чакаме да се стабилизира.Гърча и посиняването са е получил от вдигането на температурата от инфекцията.Помолете се с мен за слънчицето ми ..да мине и тази трудност и отново да си е в къщи с мама и тате. Praynig

Velviamo, имате много стиснати палчета от нас! Пожелавам ви по бързо оздравяване и прибиране в къщи. Ще се молим за вас!

# 307
  • София
Честито момиченце на мама Джиджи-  много ми харесва  името Дария  Simple Smile

Велвиамо, стискам палци всичко да отмине по-бързо и да си гушкаш рожбата пак в къщи Hug

Лъки, и аз съм така, днес бях на доктор- " Оооо,мила,много си далече от раждане!"- каза той  Shocked, а аз цяла нощ не спах и засичам контракции  ooooh! Outta Joint

Днес ходих мнооого. Ние тук си нямаме Альоша,затова ще препускам по улиците  Wink

# 308
velviamo цял ден ви мисля. Много се моля за Ивайло и съм сигурна, че ще го стабилизират. Неонатолозите са способни на чудеса. Искрено ви пожелавам до 5 дни(толкова е срока на курс АБ) всичко да се е изчистило и да сте заедно отново. Ти не спирай да се цедиш на 3 часови интервали. Говори и в болницата дали можеш да му носиш кърма да му дават в шише. После можете отново да се върнете към гърдата. Не е страшно ще помагаме. Само внимавай да не загубиш млякото, че то сега ще му е още по нужно.
Много положителна енергия ти пращам и горе главата. Иво ще се оправи!

# 309
  • Пловдив
Честити бебчета на Agira, milenkata82 и на jiji_8 ! smile3525

Praynig Praynig Praynig

# 310
Велвиамо newsm17
Още две бебчета -честито на мамите  bouquet

# 311
velviamoPraynig много късмет и от мен, не се притеснявай, щом е в болницата ще го оправят бебечо Praynig Praynig Praynig, добре че навреме сте го завели Peace Hug Hug

# 312
velviamo Моля се за вас ... дано всичко се оправи  Praynig Praynig Praynig
Бъди силна мила ....

Честито на новите мами .... milenkata82 и на jiji_8
Да са ви живи и здрави дечицата  Hug

# 313
 newsm17 newsm17 newsm17 стискам палци всичко да е наред съвсем скоро с малкия

# 314

Confused Hug Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт